Erotická poviedka

Erotické hrátky

S manželom Martinom sme sa vybrali na víkendový pobyt do kúpeľného mesta. Keďže sme už nejaký ten rôčik spolu radi si okoreníme náš sexuálny život exhibicionizmom. Oboch nás to veľmi rajcuje a sex potom je fantastický.

Na hotel sme dorazili hodinu pred check-inom. Na recepcii nám povedali, že si môžeme zložiť kufre ale chyžná ešte musí vymeniť bielizeň na posteli. Keď sme dorazili na izbu hneď ma napadlo prvé šibalstvo. Od postele bolo priamo vidieť do sprchy. Hodila som očkom na Martina a navrhla mu či by sa nechcel ísť osprchovať. On neváhal ani sekundu a za chvíľu sa jeho nahé sexi telo vrtelo pod sprchou. Dlho netrvalo kým dorazila chyžná. Hneď sa pustila do práce, keď v tom si všimla nahé telo môjho muža. Ja som sa tvárila, že som zaujatá televíziou. Chyžná pokračovala vo svojej práci a s úškrnom a neustále sa vracala pohľadom na môjho muža. Keď si to všimol Martin, chopil sa situácie a začal utierať svoje telo tak aby ho bolo čo najlepšie vidno. Obzvlášť veľkú pozornosť doprial svojmu už napoly stoporenému údu. Očividne si to chyžná užívala, v tom však zbadala, že na ňu pozerám. Silno sa začervenala a po dokončen í práce rýchlim krokom odišla.

Po tejto show som bola silno nadržaná a som sa nemohla dočkať prechádzky v meste, kde by sme mohli urobiť zopár odvážnych fotiek. Vzhľadom k tomu, že bolo krásne letné počasie, dala som si krátku sukňu a tričko na ramienko, samozrejme bez gatiek a podprsenky. V autobuse som si sadla presne oproti nemu a keď sa nikto nepozeral roztiahla som nôžky. Svojim mobilom nenapadne odfotil moju čerstvo vyholenú pičku. Nasledovala prehliadka múzea. Ako náhle sme zbadali tmavší kútik, hneď som si vytiahla sukničku a tričko hore. Martin pohotovo fotil erotické scény a niet pochýb o tom, že sa mu to páčilo, súdiac z jeho vydúvajúcich sa nohavíc.

Poobede sme sa zastavili v útulnej reštaurácii na kafe. Pod úkrytom stola som si do široka roztiahla nožičky a manžel šikovne fotil peknú podívanú pod stolom. Keď sa čašník vzdialil vytiahla som aj svoje uväznené kozičky. Keby len hostia sediaci pri susednom stole vedeli, čo sa odohráva za ich chrbtami. Pri poslednej fotke nás čašník prekvapil a zazrel moje telo v plnej paráde. Keď sme odchádzali, vyprevádzal nás so šibalským úsmevom.

Po vzrušujúcej prehliadke mesta sme sa vrátili do hotela, kde nás čakala večera. V našom erotickom naladení Martina napadlo, že na večeru by som si mohla dať svoju novú priehľadnú blúzku. Bez váhania som si ju nahodila. Pri stole nás čakal usmievavý čašník, no jeho úsmev sa zdvojnásobil, keď zbadal môj hrudník a roztopašné kozičky zakryté iba tenkou vrstvou textilu, ktorý pri bližšom pohľade prezrádzal detailné obrysy mojich pahorkov. Pri obsluhe bol extrémne milý a mal ťažkosti s udržaním svojho pohľadu na uzde. Nijak som mu nepomohla keď som si preložila moje krásne oholené nôžky a na sekundu mu dopriala pohľad na moju vlhkú kundičku. Pri tomto manévri tak znervóznel, že vylial víno na moje topánky. S ospravedlním sa ponúkol, že mi ich vlhkou handrou poutiera. Neprotestovala som a tváriac sa , že mením polohu som si "náhodou" roztiahla nôžky ešte širšie. Svoju práce vykonal veľmi pedantne a priniesol fľa u vína na účet hotela.

Víno z večere nám stúpalo do hlavy a s ďalšou fľašou sme pokračovali na izbe pri hraní pokra. Nanešťastie alebo skôr našťastie, som prehrala hneď prvé kolo a za trest mi Martin vymyslel úlohu. Mala som a postaviť nahá so zaviazanými očami do okna a zostať takto 1 minútu. Čas bežal veľmi pomaly, moje telo však horelo vzrušením. Vonku bola tma a svetlá v izbe rozsvietené, takže ma mohol zbadať hocijaký náhodný chodca na hotelovom parkovisku. Zas raz sa ma zmohol elektrizujúci pocit, ktorý ma premôže keď moje telo je vystavené cudzím pohľadom.

Pri mojom šťastí som prehrala aj ďalšie kolo a manžel prišiel s ďalšou originálnou myšlienkou. Vírivka hotela bola otvorená hosťom aj v nočných hodinách. Mali sme sa ísť okúpať avšak s jednou zmenou, namiesto spodnej časti mojich plaviek som si mala dať erotické tangáče. Rovnakej farby ako plavky som mala so sebou iba jedny čierne gaťky, ktoré boli ako inak celé priesvitné vďaka čipkovanému vzoru. Z ďaleka to nebolo badať, ale z blízka však gaťky nenechali ukryté skoro nič a moja nadržaná kundička bola opäť vystavená zvedavým pohľadom.

Za chvíľu sme sa už čvachtali v horúcej vírivke a povzbudení alkoholom sme sa začali maznať. Napriek neskorej nočnej hodine, nás po desiatich minútach vyrušil hosť, ktorý si prišiel zaplávať do bazéna hneď vedľa našej vírivky. Martin však pokračoval v našom blánení a pokúšal sa vyzliecť mi moje plavky. Snažila som sa ho presvedčiť aby sme chvíľu počkali, no erotické napätie celého dňa v nás vrcholilo a nebolo cesty späť. Vtedy som mu zahlásila, že keď neprestane, vyzlečiem sa ich sama a pôjdem si zaplávať nahá. On si myslel, že sú to iba púhe vyhrážky a pokračoval ďalej. Na jeho prekvapenie som sa však rýchlo oslobodila z mojich plaviek a pred tým než sa stihol spamätať vyrazila som smerom k bazénu. Spomínaný hosť, sympaťák v mojich rokoch, zostal zmrazený a s údivom ma sledoval. Martin nenechal na seba čakať a priplachtil do bazéna nahý tiež. Po chvíli sme sa pustili do reči s Paľom, ako sme sa neskôr dozvedeli.

Chlapci boli nadržaný z nevšedného zážitku, čo naznačoval ich na prasknutie stoporené vtáky. Zážitok sa vystupňoval keď sme sa presunuli do vírivky kde sa naše telá pozvoľna dotýkali. Po celom dni sme s Martinom nemohli ďalej vydržať a začali sme sa vášnivo bozkávať pred Paľom. Bozkávanie prešlo do hladenia a ani som sa nenazdala cválala som na mojom manželovi. Paľo bol celý bez seba a začal si divoko honiť vtáka. V tom sa priblížil a začal mi hladkať moje poskakujúce ňadrá. Manželovi to očividne nevadilo a moje vzrušenie to vystrelilo do astronomických výšok. Bol to posledný klinec do rakvy a vybuchla som v môj najsilnejší orgazmus aký som kedy zažila.

V sexuálnych radovánkach sme s manželom vo dvojici na izbe pokračovali až do bieleho rána a prespali celý nasledujúci deň. Na tento výlet tak skoro nezabudneme.

autor: Adriana



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>