Erotická poviedka

Pohovor

Do svojho prveho zamestnania som nastupila kratko po skonceni vysokej skoly. Vystudovala som socialnu pracu ale ponuk na zamestnania v tomto obore bolo naozaj velmi malo. Tak som posielala zivotopisy aj na ine ponuky. Aj ked som uctovnictvo neovladala rozhodla som sa ze predsa len skusim stastie a poslala som zivotopis. Na moje prekvapenie mi druhy den zazvonil telefon a ptijemny zensky hlas ma pozval na pohovor.

Uf pomyslela som si. Co teraz. Aj napriektomu ze som nemala na tuto poziciu ziadne skusenosti rozhodla som sa ist na pohovor. Aspon si skusim ake to je a budem na dalsom pohovore pripravenejsia. Zensky hlas mi oznamil ze pohovor bude nasledujuci den o desiatej. Mala som cely den na pripravu. Zavolala som priatelovi a oznamila mu ze som dostala pozvanie na pohovor. Bol stastny so mnou. Potom som zavolala svojej Najlepsej kamaratke a oznamila som jej ze vyrazame na nakupy. Za 5 minutuz mi klopala na dvere. V obchode som dlho nerozmyslala co ci kupim.

Mam dobru postavicku a tak ju zbytocne nezakryvam. Vybrala som si suknu decentnu po kolena, bielu bluzku a cierne vzorovane pancusky. Potom sme s kamoskou isli este na kavu a ani sme nezbadali ze uz sa zotmelo. Rychlo sme zaplatili a ponahlali sa domov. Cestou sa kamoska odpojila a tak som isla hodny kus cesty sama. Zrazu som za sebou zacula muzsky hlas. Trosku som sa zlakla ale ked som sa lepsie pozrela spoznala som znamu tvar. Bol to kamarat mojho starsieho brata. Vzdy bola medzi nami neskutocna chemia. Nieco nas ku sebe tahalo. Bol to taky zivocisny typ muza s krasnym usmevom ktory dostane do kolin nejednu zenu. Priznam sa ze som tajne tuzila po milovani s nim. Castokrat som si predstavovala ako ma bozkava a hra sa so mnou. Dokonca aj pri milovani s priatelom som si ho predstabovala. spytal sa ma ci ma moze odviezt, kusok dalej mal zaparkovane auto. Velmi rada som suhlasila, ved takemu chlapovi sa neda povedat nie.

Galantne mi otvoril dvere, pockal kym si sadneem v tych mojich minisatockach a zavrel. Obisiel auto a nasadol. Pustil radio v ktorm hrali akurat skladbu z nasho detstva. Okamzite sme sa na seba pozreli a zacali sme sa smiat. Zrazu sa zhacil a uprene sa na mna pozrel. Si naozaj krasna, vies o tom? Trosku som sa zacervenala a podakovala za kompliment. A ta postavicka juj naozaj velmi krasne. Tak to uz som bola riadne cervena.mala som chut mu povedat aby ma pomiloval. Ale premohla som sa. Takto sa ja predsa nespravam ja som slusne dievca. Ale jemu nebolo treba ani nic povedat.zobral mi tvar fo ruk a vasnivo ma pobozkal. Bolo vtom bozku tolko vasne a tuzby ze sa mi zlomilo cele telo a presla mnou vlna vzrusenia. Ideme dozadu? Spytal sa ma. Ja som iba mlcky prikyvla. Na zadnom sedadle na nic necakal a pokracoval vo vasnivych bozkoch. Bozkaval ma stale nastojcivejsie a drsnejsie. Pomiluj.ma sepla som mu do ucha. Citila som ako ho to vzrusilo.

Vyzliekol mi saty a podprsenku a zacal mi jazykom drazdit bradavky. Druhou rukou mi vosiel do nohaviciek a ja som slastne zavzdychala. Prstom mi drazdil klitoris a ja som citila ako sa moje vzrusenie stupnuje. Ked mi prstom vosiel do mojej vlhkeh dierky nevydrzala som to a moje telo sa naplo v orgazmickom krci. Taky silny orgazmus som este nezazila. Krasne sa pri tom na mna usmieval. Dal si dole nohavice a ja som zbadala jeho tvrdy napnuty ud. Na nic som necakala a sadla som si n neho. Zacala som sa pomaly hybat hore dole. Ciila som aky je nedockavy tak som zrychlila tempo. Moj druhy orgazmus uz bol na dosah. Uz to nevydrzim posepol mi. Ani ja odvetila som mu. Ako som to dopovedala presiel mnou druhy orgazmus este silnejsi ako ten prvy. Chvilku na to sa spravil aj on.

Este dlho potom sme sa na seba mlcky divali. Bolo mi luto ze to ticho musim pretat. Uz musim st domov zajtra ma caka dolezity dn oznamila som mu. Po ceste domov sme este stihli prebrat kopec veci vratane mojho pohovoru. Poprial mi vela stastia a na rozlucku ma vasnivo pobozkal a psepol ze som krasna. Celu noc som nebola schopna zaspat, rozmyslala som nad krasnym zazitkom ktory sa mi stal.

Rano som bola nervozna, nevedela som sa na nic sustredit. Dala som si rychlu sprchu, obliekla som sa a utekala na autobus. Vo firme ma uz cakali. Bol to kratky pohovor. Hlavna uctovnicka mi oznamila ze hladaju niekoho s praxou koho nemusia zaucat. Podakovala sa za zujem a odisla som. Vonku pred kancelariou ma cakalo prekvapenie. Stal tam on s tym jeho krasnym usmevom. Ani sa ma nespytal ako som dopadla. Vzal ma za ruku a odviedol na druhe poschodie. Na moje pocudovanie bolo na jednej z kancelarii jeho meno. Nechces pracovat ako moja asistentka? Spytal sa a usmial sa. Ani chvilku som nezavahala. Samozrejme ano. Toto rozhodnutie som nikdy nelutovala.

Je to uz 5 rokov co spolu pracujeme ale vyhovuje nam to. S priatelom sme sa rozisli v dobrom. A teraz si uzivam sex so svojim sefom.

autor: martula28



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>