Erotická poviedka

Chata na dovolenky I.

Dostal som ponuku na kúpu chaty, ktorú som po prehliadke objektu musel hneď prijať. Konečne som mohol zrealizovať svoj sen, ktorý Vám v krátkosti opíšem. Chcel som si postaviť, alebo kúpiť priestor, ktorý môžem zariadiť podľa svojej zaujímavej myšlienky.

Mal som predstavu zariadiť objekt tak, aby som mohol dovolenkárov v chatke sledovať pri všetkých svojich činnostiach. Tento objekt k tomu vyhovoval najlepšie. Preto som zrealizoval úpravy a prestavbu, podľa svojho nápadu.

Chatka bola jednopodlažná na veĺkom priestore. Preto som z tohto priestoru ukrojil pre svoje potreby. Predstavťe si to tak, že prídete do chatky a vidíte dve spálňe,jednu kúpelňu so záchodom a kuchyňu. Kuchyna bola priestraná a bola aj spoločenskou miestnosťou. V skutočnosti ale boli v oboch spálňach a v kúpelni tajné priestory o ktorých som vedel len ja. V podstate samostatné miestnosti z ktorích sa cez veľké zrkadlo dalo vidieť do oboch spální aj do kúpelňe, bez toho aby o tom niekto iný vedel. Čiže si predstavťe normálne zrkadlo vo vašej spálni, ale také cez ktoré Vás osoba z druhej strany môže pozorovať. Ďalšou technológiou boli skryté kamery v každej izbe. Tieto kamery nahrávali a prehrávali všetko čo sa v chatke udialo. Takto pripravená chatka samozrejme aj s všetkým potrebným vybavením pre dovolenkárov, bola pripravená na sezónu.

Chatka sa nachádzala v známom chorvátskom prímorskom letovisku. Nebol teda problém zohnať dovolenkárov, ktorí sa tu môžu za prijatelnú cenu ubytovať.Samozrejme prioritou nebolo zarobiť veľké peniaze, ale posielať tam ľudí podľa vlastného výberu.

Ako prvá ma prekvapujúco oslovila moja teta, ktorá sa dozvedela o mojej chatke medzi prvými. Ona mala 54 rokov a bola stará dievka, nikdy sa nevydala ani nikoho nemala. Každý rok chodieva na dovolenky s kamoškami. Jej kamošky Marika 58 rokov a Eva 52 rokov. Tie jej kamošky boli rozvedené obe. Samozrejme som poznal všetky veľmi dobre. Asi nemusím pripomenúť, že vždy som bol na staršie zrelé ženy. Samozrejme so žiadnou som nič nemal, ani by som nemohol mať a hlavne nie so svojou tetou. Ona ma ale priťahovala najviac. Tak nastal deň ich odjazdu na dovolenku do mojej chatky. Ja som celú noc ani oka nezažmúril, pri pomyslení, že uvidím tieto ženy ako sa prezliekajú, sprchujú ba dokonca vykonávajú svoju potrebu na záchode. Tetky sa vybrali skoro ráno autom a tak boli už poobede na chatke. Ja som už bol ukritý v tajnej miestnosti a čakal som čo sa bude diať. Klúče od chatky si prevzali od suseda, ktorý mal inštrikcie ubytovať návštevu a všetko im poukazovať. Dohodli sa, že v jednej spálni bude moja teta s Marikou a v druhej bude Eva. Boli nadšené a chatka sa im veľmi páčila. Dohadovali sa, že si vybalia veci a dajú sa hneď do plaviek a pôjdu sa troška k moru osviežiť. Samozrejme ako prvé bolo, že sa po sebe vystriedali na záchode po dlhej ceste. Ako prvá išla Marika, bola najstaršia a mala veľké prsia aj stehná a boky. Prišla na záchod, stiahla si nohavice a potom nohavičky. Ja som cez zrkadlo všetko so vzrušením sledoval a skryté kamery všetko nahrávali.

Snažil som sa čo najviac zazrieť jej pohlavie. Videl som len toľko, že je extrémne zarastená. Ten pohľad na cikajúcu zrelú 58 ročnú tetu Mariku bol veľmi vzrušujúci. V tej chvíli som už bol nahý za zrkadlom a preťahoval som si toho svojho macka. Nechcel som sa ale hneď urobiť pri tom pohľade, lebo som čakal aj na ďalšie tetky. Ako druhá vošla teta Eva. Ona si tak rýchlo vykonala potrebu, že som ju ledva zazrel. Mala ale krásne krajkované nohavičky fialovej farby. To najlepšie na záver, pomyslel som si, keď na záchod vošla moja teta. Ona si brala aj plavky a hneď sa chcela aj prezliecť. Hneď ako vošla začala sa vyzliekať. Keď si sťahovala podprsenku, myslel som, že sa v tom momente urobím. Mala krásne malinké a predsa tvrdé prsia s veľkými bradavkami a okolo hnedé dvorce. Stiahla si aj nohavičky a vtedy som zazrel tú neuveriteľnú krásu. Jej mušlička bola tiež zarastená ako u tety Mariky, ale bolo krásne vidieť čiarku v strede, ktorá ju krásne rozdeľuje. Svoje spodné prádlo si odložila do sáčku a zavesila na radiátor ako provizórny kôš na prádlo. Potom sa presunula k záchodovej mise a nahá si sadla a začala močiť. Vtedy som to už nevydržal a v tej chvíli som začal stiekať ako o život. Bol to nádherný pohľad pozerať sa na mušličku mojej zrelej tety. Ako sa jej čiaročka roztvorila a z dierky veľkosti hrášku začal prúdiť ten nádherný mok. Keď dokončila svoju potrebu postavila sa odrthla si kúsok papiera a začala jemne pretierať svoju škáročku.

Musím poznamenať, že pri tom pohľade mi už zase stál. Natiahla si voje bikiny a bola pripravená. Teta Marika a Eva sa medzi tým už prezliekli vo svojich izbách. Vedel som ale, že mi nič neušlo, lebo kamery všetko nahrali. Tetky si zobrali uteráky a klobúky a veci čo potrebujú k moru a onedlho vyrazili. Ja som tam stál so stojacim vtákom a potreboval som s tým niečo spraviť. Keď som videl, že sú už ďaleko od chatky vošiel som tajnou chodbou do chatky. Moje kroky smerovali do kúpeľne. Podotýkam, že som bol úplne nahý a vták mi stál ako stĺp. V kúpeľni som hneď siahol do sáčku, kde si teta uložila svoje použité prádlo. Prekvapilo ma aké sú tie nohavičky malé, nakoľko teta mala troška väčší zadok. Troška som si ich v rukách poprezeral. Boli bielej farby a krajkované po okrajoch. A samozrejme ešte stále teplučké po pičke mojej tetky. Musel som si privonať k miestu s malinkým žltým fľakom. Skoro mi macko praskol pri pomyslení, že pred 10 minutami na tom mieste kde je môj nos bola buchtička mojej tetušky. Prešiel som do spální a chcel som pohľadať aj prádlo Mariky a Evy. Našiel som aj tie. Prádlo mojej tety som si natiahol na hlavu tak, aby miestečko po jej pičke bolo presne pri mojom nose. Prádlo tety Evi som si namotal na guľky pri koreni penisu a s prádlom Mariky som si preťahoval predkožku. Vošiel som naspäť do svojej tajnej miestnosti. Tu som si pretočil naspäť prezliekanie Mariky a Evy. Netrvalo dlho a hneď som striekal. V tom momente som si musel stiahnuť nohavičky z penisu aby som ich nepostriekal. Nechcel som aby niečo zistili. Všetky veci som vrátil tam kde boli a išiel som sa schladiť k moru.

Chcel som sa ale vrátiť včas, lebo som dúfal, že keď sa vrátia budú sa sprchovať. Naozaj bolo všetko tak ako som si predstavil. Keď prišli podvečer naspäť na izbu išli sa hneď sprchovať. Ako prvá išla moja teta. Teraz som mal šancu celú si ju prehliadnuť. Lebo zrkadlo v kúpeľni bolo najbližšie pri pozorovaní a aj kamera snímala najlepšie práve v tejto miestnosti. Sprchovala sa a ja som videl každý kúščik jej tela. Do toalety sa prechádzalo cez kúpeľňu. Tak jej zaklopala teta Eva, či si môže zatiaľ odskočiť na malú. Prešla popri nej a vykonala svoju potrebu a pritom ju samozrejme videla ako sa sprchuje, lebo sediac na záchode si videl na vaňu. Keď sa vracala videla, že sa teta práve drhne medzi svojou chlpaticou. Na chvíľku postala a oslovila ju. Počuj, dnes keď si mala na sebe bikiny tak som videla, že ti tie chlpy poriadne vystavajú von z bikín tam dole. Neskúsiš si oholiť aspoň kraje, aby po tebe chlapy tak nezazerali? Teta odpovedala, že sa bojí, že sa poreže pri tom.

Eva bola jediná, krorá bola medzi nohami upravená. To som si všimol, až keď som videl, ako sa v spálni prezlieka. Eva tiež nebola úplne vyholená, ale mala na svojej pičke len tenkú čiaročku chĺpkov, ktorá viedla pozdĺž jej čiaročky medzi nožkami. Navrhla tete, že keď chce, tak jej tie bočné chĺpky stiahne. Nečakajúc na jej odpoveď už vyberala zo svojej taštičky v kúpeľni svoju penu a žiletku. Moju tetu to zarazilo, ale nechala sa presvedčiť. Posadila ju na okraj vane a povedala jej, nech si roztiahne nohy od seba. Podotýkam, že zrkadlo bolo hneď naproti. V tej chvíli som sa ja za zrkadlom zase urobil. Eva jej vravela, nech si pretrie boky stehien medzi nôžkami penou, ale pred tým jej nožničkami ostrihala väčšiu časť chĺpkov. Chlpy nahádzala do sáčku a vyhodila do smetí. Potom jej rýchlymi pohybmi stiahla žiletkou zvišné chĺpky po okrajoch. V tom vošla do kúpeľne najstaršia Marika. Smiala sa, na čo sa teta nechala prehovoriť. Všetci vedeli, že ona má chlpov najviac, ale predsa jej to neprekážalo. Dokonca keď mala Marika na sebe svoje biele bikiny, tak jej bolo vidieť veľkú časť chlpatice na oboch stranách.

Teta sa dosprchovala a obliekla. Vravela Eve, že je to príjemné a možno niekedy si to skúsi dať dole celé. Potom som si ešte prezrel ďalšie dve ako sa osprchovali. Tetušky sa chystali na večeru. Mňa medzi tým napadla hriešna myšlienka. Vedel som, že ráno a večer chodí na chatu upratovačka, ktorá bola za to platená aby tam dva krát za deň spravila poriadok. Tak som sa hneď potom ako sa vybrali na večeru presunul z tajnej skrýše do chatky. Chcel som vybrať z koša čerstvé chĺpky mojej tety, ktoré pred malou chvíľkou vyhodili v sáčku. Mal som šťastie, lebo okrem chĺpkov mojej zrelej tety v sáčku nič iné nebolo. Ako som si zobral svoj úlovok a vytratil som sa do svojej tajnej miestnosti prišla upratovačka. Neviete si predstaviť aké vzrušujúce bolo čuchnúť si do sáčku s chĺpkami.

Vyzliekol som sa a nahý som ležal a pri tom som si vysypal obsah sáčku na tvár. Niektoré chĺpky som len olizoval a cmúľal, iné som si strkal do nosa a vyčuchával z nich čo najviac krásnej vône. Za malú chvíľu som sa urobil zas. Začal som ukladať chĺpky naspäť do sáčka, že sa mi ešte zídu pri nejakej ďalšej masturbácii. V tej chvíli nastalo niečo nečakané. Pozeral som sa ako upratovačka skoro doupratovala a nabrala smer záchod a začala si sťahovať nohavice. Pani upratovačka bola Chorvátka a mala okolo 60-ky. Bola upratovačkou vo vedľajšom komplexe, odkiaľ mi ju sused odporučil. Vtedy som ešte nečakal, že sa stane súčasťou mojich hier. Asi bola najstaršia žena akú som kedy videl močiť. Bola chudá s menšími prsiami. Sadla si na záchod a začala močiť. Poriadne som si poprezeraj jej buchtičku.

Bolo na nej niečo veľmi vzrušujúce. Mala krásne veľké závojíčky na oboch stranách pičky, ktoré jej krásne ovísali. Nohy mala troška roztiahnuté tak som mal krásny výhľad cez zrkadlo. Potom sa naraz rozprúdil ten krásny žltý mok a závojíčky sa od seba vzdialili ešte viac. Keď to celé skončilo rýchlo si ju utrela, obliekla sa a opustila izbu.

Pokračovanie nabudúce.

autor: Engine1



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>