Erotická poviedka

Prebudenie vasne

Písali sme si dlho. Na zaciatku nasej komunikácie ma nepritahoval. Bol mi velmi sympaticky,ale nenapadlo ma ze nase chatovanie sa zmeni na vasen. Rada som s nim riesila bezne veci. Pisala si s nim o beznom zivote,beznom dni a beznych veciach. Je pravda ze sme spolu chvilami koketovali ale myslela som si ze je to len tak.

Jeden deň mi zrazu napisal ze by sme sa mohli stretnut vecer. Ja som sice uz mala plany,isla som na kamaratov koncert ale navrhla som mu nech sa zastavi. Rozumeli sme si tak preco nie? Vecer bol uz v plnom prude. S kamoskami sme popili uz nejake drinky ked som si nasla v mobile spravu od neho ze pride. Volajme ho ,,samuraj,,. V priebehu koncertu mi dosla dalsia sprava ze ma caka pri bare,v bielom tricku. Bola som trochu nervozna z toho stretnutia,co bude zac. Ale ked som ho uvidela stat pri tom bare cele moje telo sa zachvelo tuzbou. Uvedomila som si ze ma velmi pritahuje.

Klasicky sme sa privitali bozkami na lica. Zacitila som jeho vonu a vedela som ze ho chcem. Velmi si potrpim na vonu muza. Je to jedna z mojich uchyliek. Vyberam si chlapov hlavne podla toho ci mi vonaju. A on presiel na plnej ciare. Cely cas sme spolu kecali. Rozumeli sme si. Ale mala som z neho zvlastny pocit. Bol trochu chladny a nedostupny. Ako keby som ho nepritahovala. Aj ked zo mna cely cas nespustil pohlad. Nevedela som si vysvetlit na com som.

Po par poharoch vinka som uz bola celkom nacata ale zaroven aj unavena. Povedala som ,,samurajovi,, ze uz asi teda pojdem domov spat lebo som unavena. Jeho odpoved na to bola,ze ide so mnou. Celkom ma to prekvapilo. Nechcela som sa s nim hned vyspat bol pre mna az priliz zaujimavy na to aby som sa s nim hned na prvom stretnuti vyspala. Takze som mu slusne naznacila ze v poriadku ale musis byt gentlmen. S cim na moje prekvaenie suhlasil. Odviezli sme sa taxikom teda ku mne.

Stale sme sa rozpravali a smiali sa na roznych prihodach. Citila som sa velmi uvolnene. Lezali sme vedla seba v posteli,obidvaja vzruseny. Ale myslim si ze on chcel dodrzat svoj gentlemansky slub a ja som sa chcela tvarit na nedostupnu. Zlomovy bod bol pre mna ked som zaspavala,len sa ku mne pritlacil objal ma okolo pasa a citila som jeho dych na svojom ramene. Jeho zrychleny dych,teplo jeho tela ma privadzali do sialenstva. Zacala som byt vzrusena a vedela som ze dnes v noci asi nezaspim. Citila som ako jeho dych prechadza z mojho ramena az k uchu. Vtedy som uz pochopila ze ho musim pobozkat.

Otocila som sa tvarou k nemu a pritlacila svoje ziadostive pery na jeho. Mal ich plne a sladke. Ziadostivo sa prebijal svojim jazykom do mojich ust. Bola som z neho taka vzrusena. Pochopila som ze sa v tejto chvili asi tazko udrzim na uzde. Dotykal sa mojej pokozky. Hladkal mi brucho,boky,Dotykal sa mojho zadku a citila som z jeho dotykov ze sa ma nevie nabazit. Otocila som sa k nemu a sadla si na neho obkrocmo. V tom ma dvihol a posadil sa. Sedela som na nom obkrocmo a citila jeho vzrusenie. Chceli sme ale ani jeden z nas nevedel pokracovat. Dotykal sa ma ,hladkal ma a vzrusoval stale viac. Drazdili sme sa celu noc. Bozkavali sa a tuzili po sebe. Nikdy viac som po nikom netuzila tak ako v ten vecer po nom.

Nikedy rano po prebdenej noci,plnej vasne ked sme uz vedla seba len lezali,pomaly zaspavali. Sa v nas opat prebudila vasen a chtic. V tej chvili uz nase potreby neboli udrzatelne.
,,Samuraj,, sa na mna vrhol. Bozkaval mi pery vasnivo a tvrdo,prechadzal mi od pier po brade na krk. Vyzliekol mi tricko a zacal sa venovat mojim prsiam. Laskal ich,sal mi bradavky a drazdil ich svojimi prstami. Hral sa s nimi a ja som len vzrusene stonala pod jeho dotykmi. Od prs presiel bozkami na moje boky a brucho. Svojimi pevnymi rukami mi mackal boky dvihal mi panvu k sebe. Chcel ma vedela som to. A ja som este viac chcela jeho. Stiahol mi pyzamo a pomaly presiel z mojho brucha na vnutornu stranu stehien. Vtedy som vedela ze mieri presne tam kam chcem a tuzim po tom. Do mojho lona. Rozkrocila som nohy a nevedela som sa dockat kedy sa svojim jazykom dotkne mojho klitorisu. Zacal sa mi jazykom pohybovat po klitorise,pritlacal mi k nemu svoje pery a ja som vedela ze to nebude trvat dlho a vyvrcholim. Ked k tomu slastnemu bozkavaniu pridal aj prsty moja kundicka uz bola neuveritelne vlhka. Nechcela som aby tento naval vzrusenia skoncil.

Pod jeho ustami a rukami sa mi zvysoval tep a moje vzdychy sa stupnovali. Pritlacala som si svoju kundicku na jeho tvar viac a viac a on zrychloval. Zrazu som len zacitila ten prival tepla do celeho tepla,prestala som vnimat realitu,mala som pocit ze sa vzdalujem a vtedy som explodovala. Priviedol ma k neuveritelnemu orgazmu. Chvelo sa mi cele telo a trvalo mi par sekund kym som sa spamatala. Moja kundicka vedela ze chce viac. Chce ho citit v sebe. Chcela som ho odmenit za tento neuveritelny pocit. Zvalila som ho na chrbat a zacala sa dotykat jeho svalnateho tela.

Bozkavala som jeho plne pery,ziadostivo. Dotykala som sa kazdeho svalu od hrude az po brucho. Stiahla som z neho trenky a jeho muzstvo som si zobrala do ruky. Bol velky a tvrdy. Presla som jazykom od korena az po zalud. Chutil sladko. Vlozila som si ho do ust a zacala som sat. Sala som ho ziadostivo. Posuvala som si ho v ustach dnu a von. Citila som ako sa mu to paci. Hladkal mi vlasy a jemne mi pritlacal moju tvar hlbsie do svojho lona. Moje vzrusenie sa stupnovalo s tym jeho a moja kundicka uz bola nedockava. Potrebovala som ho v sebe.

Dvihla som tvar a vrhla som sa na jeho pery. Pritlacila som si jednu ruku na jeho hrud a druhou som si vzala jeho penis. Dala som sa nad neho obkrocmo a pomalicky som si jeho penis pritlacala k svojej kundicke. Bola som taka vlhka ze netrvalo dlho a sam do mna vklzol. Zavzdychala som od privalu vzrusenia a zacala som na nom jazdit. Prehybat sa v bokoch a prirazat. Stale ziadostivejsie. Neuveritelne ma vzrusoval a nechcela som prestat. ,,Samuraj,, ma drzal za boky,stlacal mi ich. Kd som videla na jeho tvari ako ho vzrusuje tato pekelna jazda vedela som ze to pride znova. Zname teplo v celom tele,prival explozie v mojej kundicke. Vyvrcholila som na nom. Padla som mu na hrud spokojna a ukojena. Citila som pod sebou jeho trasuce sa telo a znamu teplu tekutinu na svojom bruchu.

Vedela som ze teraz uz konecne budem vediet zaspat,aspon na chvilu kym sa vo mne ta vasen neprebudi znova.

autor: STASY



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>