Erotická poviedka

Návšteva

Bola sobota ráno. Do izby mi cez závesy presvitali slnečné lúče. S veľkým zívnutím som sa zdvihla a pozrela som na hodinky. Bolo niečo po deviatej hodine.Unavene som vyšla z postele a zamierila som do kuchyne.Spravila som si silnú kávu a k tomu som si dala nejaké keksy. V dome bolo nezvyčajné ticho,dokonca až také, že by som ho nazvala ,,tichom pred búrkou". Dokonca aj vonku to vyzeralo nejako inak. Ráno sa mi nikdy nechce nič riešiť, tak som radšej dojedla a išla som znova do svojej izby. Vzala som do ruky gitaru a začala som hrať. Z môjho zamysleného hrania ma vytrhli tlmené výkriky, ktoré bolo počuť z dolného poschodia až ku mne hore. Najprv som si myslela, že sa asi rodičia zas hádajú so sestrou, tak som to nechala tak. Zrazu bolo počuť dupot po schodoch a niekto vyvalil dvere na hornom byte.
,,Tamaraaaaaaaa!!!!" kričala na mňa sestra.
,, No?"
,,Prídu k nám!!!"
,,O koľkej prídu?"
,,O 12- tej sú tu!"

Keď som to počula, tak som skoro zamdlela. Asi by som mala povedať o koho sa jedná, že? Tak povedzme, že zhruba pred 2 rokmi sme išli ja, sestra a rodičia k strýkovi zbierať jablká. A keď sme už-už chceli odísť, tak nás strýko zoznámil s NIMI. Boli, respektíve sú to jeho susedia. Nejako ma to nevzrušovalo, však každý má predsa nejakého suseda, no nie? Ale keď som sa tak rozhliadala po ich krásnej záhrade, tak som si pri strome všimla JEHO. Stredne vysoký, dobre stavaný chalan s krásnymi tmavými polodlhými vlasmi a hypnotizujúcimi očami, ktoré upieral na mňa. Fúziky pod nosom mu ešte pridávali na imidži chlapa a cez tričko bolo vidno jeho jemné svaly na rukách. Neskôr som zistila,že sa volá Marek a má 22 rokov. Chodí do Bratislavy na školu a študuje IT- technológie. A je nezadaný. Ja som v tom čase bola zadaná, ale môj drahý ma bohužiaľ nevedel nikdy uspokojiť ani po duševnej, ani po fyzickej stránke.

Mali sme vzťah na diaľku, takže vtedy ani nevedel, že som u strýka a že práve stretnutie s týmto neobyčajným chalanom s hypnotizujúcimi očami nás bude stáť náš vzťah. Lenže vtedy som to nevedela ešte ani ja.... Čím bola bližšie dvanásta hodina, tým viac som bola nervózna, triasla som a srdce mi búšilo tak silno, že som myslela, že mi vyskočí z hrude. O 11:30 som sa umyla a obliekla a o 15 minút neskôr volal ich otec, že kde to máme ten dom, že nech ich navigujeme. Dala som mobil otcovi a ten im to vysvetľoval. O 11:55 už boli tu a stáli pred domom. Jeho otec, mama, brat a ON. Inak, čo sa týka brata, tak nebol bohvieako pekný,ale šarm mal. Privítali sme ich s veľkým nadšením, pretože oni bývajú až niekde v Trenčíne, zatiaľ čo my na severe Slovenska.

Preto som nemala možnosť sa s ním nejako extra často rozprávať. Je síce pravda, že už dlhšie som po ňom poškuľovala,ale on nikdy nepatril k tým, čo by prevzali iniciatívu.Občas sme sa porozprávali, keď sme u nich boli na návšteve, ale vždy som cítila medzi nami neuveriteľne silné sexuálne napätie. Teraz tu stál predo mnou a hoci som videla, že sa trasie a je poriadne nervózny, tak sa snažil zachovať pokoj a kamennú tvár. Pripili sme si dobrým portugalským vínom a Mareka som pozvala pozrieť sa hore do mojej izby. Keď sme vstúpili do mojej izby, ovanula nás príjemná vôňa práve prezlečeného posteľného prádla. Sadla som si na posteľ, ale nie preto, že by ma boleli nohy, ale naopak- tak strašne som sa triasla, že som to mohla zakryť aspoň takýmto spôsobom. On sa zatiaľ veľmi zaujato rozhliadal, že čo všetko tu mám, ale totálne najviac sa mu páčili dve veci- posteľ a gitara. Dokonca ma aj poprosil, že či by som mu potom na nej nezahrala. Samozrejme, súhlasila som.

Doniesla som červené víno na rozprúdenie atmosféry a 2 poháre. Naliala som nám a štrngli sme si. Srdce mi bilo hádam najrýchlejšie ako mohlo a ja som sa so zamilovaným pohľadom usmievala na Mareka. On sa na mňa tiež usmieval a popritom pil. Rozprávali sme sa o všeličom možnom, ale nedokázala som si nevšimnúť ten zvláštny pohľad, aký na mňa zakaždým uprel, keď si odpil. Nechala som ho sedieť na mojej posteli, zatiaľ čo ja som si sadla na moju stoličku pri stole s notebookom. Sledovala som z nej každý jeho pohyb. Zrazu si z ničoho nič na tú posteľ ľahol. Prekvapene som otvorila ústa a sledovala, čo bude robiť. On sa zrazu zase posadil, a keď mi pozrel do očí, zbadala som v jeho očiach tieň silnej túžby a vášne. Asi sa mi to len zdalo, pomyslela som si.

On sa tváril, že sa nič nedeje, naďalej vravel vtipy a odhaľoval pritom dokonalé zuby. Keď som po polhodine vstala s tým, že idem ešte po pitie, tak sa na mňa len usmial a povedal, že počká. Doniesla som pitie a keď som zatvorila dvere, cítila som, že za mnou stojí Marek. Jemne ma otočil a pritlačil o tie dvere. Než som stihla čokoľvek urobiť, tak mi dal pusu na ústa, ale inak ma stále držal. Pozrel sa mi roztúžene do očí a zasypal mi krk jemnými,ale vášnivými bozkami. Cítila som,ako vlhnem a ako mi búši srdce, a ako sa mi každý jeho dotyk vrýva do pamäte tak intenzívne, ako jeho hypnotizujúci pohľad. Keď ma takto stále bozkával po krku a v okolí podbruška ma tlačil jeho vzrušený penis, nemohla som len tak nečinne stáť a nechať ho čakať na odmenu.

Jemne som ho zastavila, aby som ho mohla potom prudko premiestniť a pritlačiť o dvere a drzo rozopnúť zips na jeho nohaviciach. Keď videl, čo chcem urobiť, tak mi s radosťou pomohol a potichu roztúžene dýchal. Jeho penis bol dlhý a vztýčený ako šikmá veža v Pise, a keď som po jeho špičke prešla jazykom, tak jeho majiteľa od vzrušenia striaslo. Kľačala som na zemi, v ústach som mala Marekov penis, on ma držal za vlasy a prirážal s ním do mojich úst. Myslela som, že sa zadusím,ale poslušne som držala. Zrazu mi pustil vlasy, vytiahol penis z mojich úst a zdvihol ma zo zeme. Hodil ma na posteľ, prerývane mi dýchal do ucha a šmátral mi rukou pod tričkom. Vyhrnul mi ho a s nadšením mi ohmatával moje štvorky. Dráždil mi bradavky a lízal ich ako lízanku,ktorú mu rodičia kúpili, keď mal 5 rokov- lenže vtedy ešte o sexe nemal ani poňatia.

Pokračoval ďalej, vášnivo ma bozkával, jeho fúziky ma príjemne šteklili po tele a prstom mi dráždil cez úplne mokré nohavičky klitoris. Zrazu mi dal len jemnú pusu na pery, stiahol mi ich a vnikol do mňa. Najprv jemne, ale potom prudko prirazil. Vykríkla som vzrušením. Cítila som, ako sa steny môjho lona zovreli okolo nového návštevníka, aby ho mohli prijať ako svoju súčasť. Potom som už len potichučky stenala, vzdychala a pozerala sa mu do očí, keď prirážal s penisom tentoraz do mojej kundičky. Čoraz viac zrýchľoval a každé prirazenie znamenalo nový impulz do môjho vášňou zmietajúceho sa tela.

Vyvrcholili sme spolu s hlasným výkrikom. Nechala som ho, nech sa do mňa vystrieka, a neskôr som ho strašila s tým, že si nezoberiem tabletku PO. Po silnom orgazme som vnímala len to, že jeho penis cítim ešte stále v mojom lone, potom váhu jeho tela na mojom, ako mu bije srdce a ako je celý spotený. Izbou sa rozľahlo ticho, rušili ho len naše nádychy a výdychy. Dýchali sme spoločne, bolo to akoby sme boli jedno telo. Zrazu ho Marek zo mňa vytiahol a ľahol si vedľa mňa na posteľ. Usmievali sme sa na seba a on si ma nežne k sebe privinul. Nikto nič nevravel, obaja sme boli ticho. Po asi 5 minútach ticha sa mi pozrel do očí a s úsmevom sa spýtal: ,, Tak čo, ideme znova?"

Odvtedy sme spolu každý víkend, cez týždeň sa síce nepoznáme,ale v sobotu spolu spíme.A mimochodom, s tým chalanom, s ktorým som chodila, som sa rozišla. Nemalo to zmysel. Teraz mi je predsa oveľa lepšie, no nie?

autor: ayumi537



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>