Erotická poviedka

V kabinete biológie

Som študentkou na strednej škole. Vždy ma priťahovali starší muži. Keď som nastúpila na strednú školu bol to skutočný horor. Nevedela som, kde mi hlava stojí. Jediná hodina na ktorej som sa dokázala uvolniť bola biológia. Nie kvôli učivu, ktoré bolo viac ako nudné, ale kvôli neskutočne sexi mladému učiteľovi, ktorý mal niečo málo pred tridsiatkou. Vždy som bolo mimo z toho, keď sa mi prihovoril. Biológia mi naozaj nešla (a bodaj by áno, keď som si celé hodiny predstavovala iba to, ako mi to náš zlatý pán profesor robí). On sa mi preto ponúkol, že by som mohla chodiť po škole na doučovanie. Samozrejme som túto jeho ponuku prijala.

Prvé hodiny, čo som sa chodila "dovzdelávať" som si všimla, že učiteľ sa na mňa pozerá s iskrou v oku a ledva sa drží, aby nepustil slinku. Ja som mu však k tomu dávala aj dôvody. Nielen na normálne hodiny, ale i na doučovanie som nosila výlučne iba minisukne a tričká s výstrihom skoro až po pupok.

Jedno popoludnie som za ním prišla neohlásene sa spýtať na jednu informáciu ohľadom biológie. Ochotne mi všetko vysvetlil, aj keď už bol na odchode. Po pól hodine v kabinete biológie mu zazvonil telefón. Vyskočil z pohodlného kresla, schytil bundu a požiadal ma, aby som odišla, že sa ponáhla preč. Pri odchode som priam až cítila jeho hrejivý pohľad na mojom zadočku. Keď som otvárala dvere, zodvihol mi sukňu a plesol na po ňom. Bolo mi jasné, že po mne túži rovnako ako ja poňom. Bola aby otázka času, kedy sa medzi nami niečo stane.

Na druhý deň sme mali biológiu. Pri jeho vstupe do triedy spočinul neho zrak na mne. Začalo to ako každá iná hodina. Prezenčka, zopakovanie predošlého učiva... No potom všetkým povedal, nech si vytiahneme učebnice a zpoznámkujeme celé učivo sami, že potrebuje niekam na celú hodinu odbehnúť. Po pár minútach sa však vrátil a požiadal ma, nech idem s ním. Vyskočila som na rovné nohy, popravila si koženú mini sukňu a bežela na ním. Bolo mi jasné, že ideme do kabinetu. Celú cestu nepovedal ani slovo. Nebolo to trápne ticho, skôr ticho pred búrkou.

Otvoril dvere na kabinete. Ja som vstúpila dnu. Boli tam stiahnuté rolety a zasvietená iba malá lampa. Keď zamkol za nami dvere, žiadne slová už neboli potrebné. Chytil ma za môj pevný zadok a pobozkal ma. Zadok mi stláčal jedna radosť a už ma nebozkával na perách, ale na krku a mieril stále nižšie a nižšie. Mala som na sebe okrem mini sukne aj blúzku. Tú mi začal ladne rozopínať, no vydržalo mu to iba chvíľu. Bol celý nedočkavý a preto ju zo mňa doslova strhol. Vášnivo mi lízal bradavky. Po chvíľke si ma hodil na pohovku, ktorá bola pri okne.

Dal mi dole i sukňu a zrazu som pred ním ležala iba v nohavičkách a vysokých čižmách. Dal si dole tričko a pristúpil bližšie ku mne. Teraz som sa toho chopila ja. Rozopla som mu nohavice a dala dole trenky. Vykúkol na mňa tvrdý vták. Začala som mu ho honiť a dávať do úst. So ženou zrejme doma už dlho sex nemal, preto bol hotový pomerne rýchlo. Keď sa mi vystriekal na prsia, prikázal mi, nech sa opriem a užívam si. Tangá mi dal dole bleskovou rýchlosťou a začalo sa poriadne vystúpenie.

Pičku mi lízať o 100-6 a pritom ma nezabudol ani prstovať. Urobila som sa prvý krát, druhý krát... Schmalom ma za moje dlhé blond vlasy a prikázal mi, nech sa dám na štyri. Bola som celá mokrá a preto mi ho tam vrazil bez hociajakého problému. Prirážal skutočne tvrdo, najprv pomalšie a neskôr zrýchloval. Ako prvá som sa urobila ja, vzápení i on. Bolo to úžasné. Cock mu ešte stále stál a preto sme pokračovali. Lahol si na pohovku a ja som si naňho sadla. Začala som na ňom jazdiť ako o dušu. Orgazmus opätovne nenechal na seba dlho čakať.

Keď sme boli obaja hotový počuli sme zvoniť zvonček. Rýchlo sme pozbierali zo zeme kusy oblečenia a začali sa obliekať. Popri tom sme sa ešte nežne navzájom dotýkali a bozkávali. Mali sme šťastie, že jeho kolegyňa, s ktorou zdieľa kabinet je na PN a nemuseli sme sa nejako extrémne naháňať. Odostrela som rolety, zhasla lampičku a vybrala som sa k dverám. V tom ma chytil a povedal ,,Volaj ma Matej." nevedela som ako mám zareagovať a preto som sa iba usmiala a dodala ,,Bolo to úžasné, Matej".

Jeho odpovedať ma vôbec neprekvapila a úprimne aj som čakala, že povie : ,,Tiež si myslím, nezopakujeme si to?". Vypadlo zo mňa iba krátke ,,áno". Otvorila som dvere a jedným krokom opustila prah jeho kabinetu už som iba počula veľké ,,ĎAKUJEM". S úsmevom a rozčaptanou chôdzou som išla do triedy.

A takto nejako sa moje stretnutia s Matejom opakujú až dodnes. Nestretávame sa už iba v kabinete, ale aj u neho doma, keď má jeho žena nočnú. Mám síce priateľa, no Matej je v posteli najlepší.

autor: Leviky



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>