Erotická poviedka

Splnený sen

Boli letné prázdniny a my sme sa chodili každý víkend baviť na diskotéky. Klasický víkend. S bandou sme mali vonku schovanú fľašku a chodili sme často von chlastať. Až sme raz zbadali chalanov, ktorých sme nepoznali. Bolo nám jasné, že nebudú z okolia, pretože sme ich tam ešte nevideli. Hneď nás zaujali.

Bolo ich 5 a mne zrovna jeden padol do oka. Vytúžený, môj vysnívaný idol. Strašne dlho som sa po ňom pozerala a začala som ako splašená behať hore dolu, hore dolu.. a niekoľko krát sa to zopakovalo. Až nás zastavili a spýtali sa nás, či ich tam neprevedieme že niesú odtiaľto a nepoznajú to tu, nevedia ako to chodí. Celá som sa chvela radosťou a nevedela som čo robiť. Potom nás pozvali na pár kôl a šlo to samo. Rozviazali sa nám jazyky a my sme sa konečne zoznámili a začali sme debatovať. Strašne som túžila ho pretiahnuť.. No netrvalo dlho a pobrali sa preč, vraj ich to tam moc nebaví.. pomenili sme si čísla a dohodli sme sa, že sa ešte niekedy stretneme aspoň na nejakej akcii.

Asi o mesiac sa konala zasa na tom istom mieste MEGA žúrka. Boli sme dohodnutí že sa tam stretneme. Ja som tam zasa bola s partiou svojich kamarátov, a pili sme. Keď mi volal, že už sú pri vchode. Celá natešená som sa rozbehla von. Po ceste som však stretla jedného kamaráta, ktorý ma zdržal tak asi 20 minúť možno pol hodinu a lial do mňa neskutočné množstvo alkoholu. Keď som sa konečne dostala von, chalani vraveli akurát, že im práve došiel chľast, či im neviem poradiť, kde nejaký zoženú. Tak som ich nasmerovala, no darmo. Nepoznali to tu.

Všetci pili, okrem Lukáša tak som s ním sadla do auta a šli sme po fľašu. Keď sme dorazili na miesto, povedal mi, aby som zostala v aute. Ja som vystúpila a šla na vzduch. Začal na mňa doliehať ten alkohol. O pár minút sa vrátil, stála som vonku opretá o dvere čierneho auta. Nasadla som a začali sme sa rozprávať. Zrazu sme sa vášnivo bozkávali, keď v tom som navrhla, aby sme sa už vrátili, vraj ma budú dievčatá hľadať. Od toho okamihu som ho viac nevidela. Pár krát sme si ešte napísali, no upadlo to..

Až zrazu.. Po roku sa z ničoho nič ozval. Keď som na neho úplne zabudla. V tom momente sa mi vybavili všetky tie momenty a spomenula som si nato, že som si nesplnila sen. Navrhol, aby sme šli von. Chvíľku som váhala, ale nakoniec som neodolala a s radosťou som odpovedala "Ano". Akoby za mňa vravel niekto iný.

Keď prišiel ten moment, veľmi som sa bála. No všetko prebiehalo hladko. Stretli sme sa v meste. Sadli sme si na kolu a roprávali sa niekoľko hodín. Keď už prišla chvíľa, kedy ma mal zaviesť domov, navrhol, či nepôjdem s ním, že zavolá kamarátovi a že spravíme nejakú žúrku že bude fajn.. Bol víkend, sídce som trošku váhala no nakoniec som sa nechala prehovoriť.

Bol tak sexy a ja som nevedela odolať. Stále sa vo mne skrývali tie skryté nesplnené túžby z vlaňajšieho roka. Prišli sme tam a otvorili nejaké to pitíčko.. Zľahka sme sa hodili do nálady a keď prišli ostatní, dohodli sme sa, že pôjdeme na párty. Hneď po tom, ako sme dorazili, sme sa rozhliadli a šli sme na drink. Padlo zopár vodiek a nálada stúpla. Začali sme sa bozkávať. Najskôr jemne, potom sa to stupňovalo. V tom momente som vedela, že to neskôr bude mať pokračovanie. Tisli sme sa ku sebe a musel cítiť, ako sa chvejem vzrušením.

Dorazili sme "domov" a niečo zjedli. David išiel do sprchy a ja som zatiaľ ležala v posteli. Neskôr sa naše role vymenili. Keď som sa vrátila zo sprchy len v nohavičkách a voľnom tričku, videla som, ako ma čaká len v boxerkách. Ľahla som si k nemu pod perinu a cítila, aký je horúci. Bol totálne rozpálený. Netrvalo dlho a naše pery sa zasa stretli. Dlho sme sa vášnivo bozkávali a treli o seba svoje horúce telá. Neskôr začal bozkávať môj krk a prechádzal pomaly nižšie.. Svojimi rukami ohmatkával celé moje telo a mne sa to neskutočne páčilo. Až prišiel ku nohavičkám, a ja som rázom so všetkým prestala. Na chvíľku som sa zamyslela a potom sme pokračovali.

Prešiel rukou dolu do mojich nohavičiek a začal ma tam jemne hladkať, neskôr prešiel k prstovaniu. Začalo som sa mrviť vzrušením a celá vlhká som hľadala rukou v tme jeho rozkrok. Netrvalo to dlho, kedže jeho kamarát už bol vztýčený. Cítila som, ako ma tlačí keď sa na mňa tisol, čo ma vzrušovalo ešte viac. Vyzliekol mi tričko a začal bozkávať prsia... jemne ma hrýzol do bradaviek, čo ma neskutočne rajcovalo a ja som sa už cítila ako v siedmom nebi. Popritom mi zubami stiahol nohavičky a začal mi nežne lízať kundičku. Vtedy ma zaplavila horúca vlna a mala som pocit, že explodujem.

Bol perfektný a neskutočne šikovne sa vo mne pohral s jeho jazykom. Medzitým som mu vyzliekla boxerky a jemne mu som sa mu s ním hrala. Potom mi začal prechádzať penisom po mušličke a ja som už cítila, že lapám po dychu. Keď sa už presvedčil, že som dostatočne vlhká a pripravená nasadil si kondóm a jemne do mňa vnikol. Zakňučala som a cítila chvíľku bolesti.

Prvé minúty, čo do mňa vnikal som stonala bolesťou, a tak sa spýtal či má zjemniť. Povedala som áno a tak trocha spomalil. No neskôr sa to zmenilo na rozkoš a prirážal tvrdšie a tvrdšie. Nechcela som, aby sa to niekedy skončilo. Ťahala som ho za jeho tmavé vlasy, a vzdychala ako nadržaná kurva, ktorá nemala sex najmenej rok. Trvalo to zhruba 20-30 minút a naše vášnivé milovanie skončilo jeho vyvrcholením. Zvyšok noci pokračoval maznaním a túlením sa ku sebe, horúcimi bozkami, hladením a dráždivým hryzením.. Na druhý deň ma odviezol domov. Po ceste sme sa dohodli, že si to ešte niekedy zopakujeme. Vysadil ma pred domom, dal mi pusu a rozlúčili sme sa.

O 2 týždne sme sa znova stretli. Čakala som ho tam, kde prvý krát. Nasadla som do auta a hneď sme vyrazili. Po ceste sme sa zatavili ešte u kamaráta no onedlho sme išli ku nemu. Vyzuli sme sa, ukázal mi kde je spálňa a kde wc... a tak a hneď sme sa na seba vrhli.

Doslova zomňa postŕhal oblečenie a už sa naše telá ocitli nahé, horúce na deke v posteli. Prechádzal mi ústami po celom tele, a hrýzol ma, kde sa to len dalo... Ja som mu vzdychala do ucha horúci vzduch, akoby som práve zovrela. O chvíľu neskôr som cítila ako ma dráždi na mojej úplne mokrej mušličke. Tiekla som ako vodopád a jemu sa to samozrejme páčilo. Začala som sa hrať s jeho údom a vzdychal rozkošou popritom ako ma prstoval. Už vtedy som sa mu celá oddala, a úplne sa uvolnila. Mal ma v moci a mne sa to páčilo. Vyložil si moje nohy na ramená, nasadil kondóm chytil ma za boky a tvrdo ho do mňa vrazil.

Tento krát sa mi to ale páčilo hneď od začiatku. V rukách som zvíjala kus deky a prosila ho, aby neprestával.. Vlnila som sa v rytme jeho pohybu von a dnu. Zakaždým keď prirazil sa zvyšovala intenzita a začala som pociťovať, že sa blíži orgazmus. Tie vlny ktoré boli tak horúce a striedali sa so závalmy chladných... zimomriavky a inokedy zasa zával tepla, pot a horúca krv. Vedela som že už budem, hlasno som vykríkla a spravila som sa.

Potom ma silno objal a ľahol si na chrbát. Vyložil ma na seba.. Ja som mu pomaly honila a zrýchľovala som intenzitu.. potom som sa napichla na jeho kolík a začala na ňom krúžiť. Cítila som, ako mi skáču prsia hore a dolu a jemu sa to tiež páčilo, stále sa s nimi hral a hrýzol moje stoporené bradavky. Vtedy som sa spravila druhý krát, no teraz sme sa spravili obaja.. Bol to krásny pocit.

Osprchovali sme sa a ľahli si nase do postele, kde po pár minútach dráždenia a masáže to nevydržal a vbehli sme na druhé kolo. Nebolo už také intenzívne a úžasné, ale dosiahla som ešte jeden orgazmus dostala masáž a spokojná zaspávala na jeho hrudi.

Vtedy som mala pocit, že ho milujem a je to môj boh sexu, no viac krát sme sa zatiaľ nestretli.

autor:



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>