Erotická poviedka

Dokonalý sex

S Ivou sa poznám už štyri roky, chodíme spolu na strednú školu, do jednej triedy. Aj keď to medzi nami iskrilo už v prváku, nikam sme to nedotahli, viac-menej sme sa ani nesnažili. Všetko sa zmenilo až pred pár týždňami.

Po stužkovej všetky nervy opadli a všetci sme sa tešili na dozvuky. Mali sme vybavenú perfektnú chatu, ďaleko od civilizácie. V piatok sme sa stretli presne podľa dohody, išlo nás len 25 z tridsiatich no ja som bol rád pretože ani jedna z báb z našej triedy nechýbala a aspoň bolo pre všetkých viac chlastu. Keď sme dorazili na chatu bolo asi 17:30, išiel som si pozrieť chatu a vyniesť niektorým babám veci. Keďže bolo málo postelí, ja som navrhol že budem spať na gauči pri krbe.

Keď sme sa konečne všetci povybaľovali a usadili, otvorili sa prvé fľaše alkoholu. Ako čas pribúdal, pribúdalo aj alkoholu v krvi a všetci boli k sebe prítulnejší. Ja som stále nemohol odtrhnúť oči od Ivy, ktorá bola v ten večer neskutočne sexi. Boli asi 3:00 ráno a všetci sme zaliezali do postelí, len Iva stále sedela na kresle pri krbe. Keď všetci zaspali navrhla aby sme si otvorili víno a pokecali. Nebol som proti. Vybehol som hore pre dve červené a keď som sa vrátil dole bola celkom tma, horeli len dve sviečky a krb.

Nalial som víno a začali sme kecať. Najskôr len o blbostiach no postupne sme sa dostali k sexu a nám dvom. Keď som videl ako sa do mňa vpíja pohľadom a hryzie si pery, neodolal som a začal som ju bozkávať. Bál som sa ako zareaguje no pevne ma objala a spolupracovala. Pomaly sme začali jeden druhého vyzliekať až kým mala na sebe len spodné prádlo a ja trenky a tričko.

Keď som videl tie jej krásne prsia, neodolal som, stiahol som jej podprsenku a začal sa hrať s jej bradavkami, hrýzť do nich a sať ich. Iva začala jemne vzdychať a hladkať ma po rozkroku. Hodila ma na posteľ a zubami mi stiahla trenky. Jazykom mi prešla od koreňa až po žaluď a začala ma neskutočne krásne fajčiť. Cítil som sa ako v siedmom nebi keď jazykom prechádzala po mojom žaludi. Zrazu prestala a pošepkala mi že je ešte panna ale ráno ňou už byť nechce.

Spýtal som sa či to naozaj chce, len prikývla a ľahla si na gauč. Začal som ju bozkávať a prechádzať jej celým telom, od úst po krku, prsiach, bruchu až som sa dostal dole. Stiahol som jej nohavičky a začal som ju bozkávať po stehnách. Jemne vzdychala a to ma hnalo vpred, pomaly som jej začal dráždiť klitoris jazykom a rukami som sa venoval jej prsiam. Netrvalo to dlho a urobila sa. Keď som prestal len som ju pobozkal a začal som vsúvať, až som sa dostal k jej blane. Pošepkal som jej že ju to trochu zabolí a išiel som hlbšie, silno ma stlačila a vzdychla. Pomaly som začal vyťahovať a vsúvať. Keď ju bolesť prešla pošepkala mi aby som išiel hlbšie a zrýchlil.

Bolo to niečo úžasné ale museli sme byť úplne potichu aby nás niekto nepristihol. Po chvíľke dosiahla svoj prvý orgazmus, bolo to neopísateľné. Silno ma stlačila a hrýzla do vankúša aby nezačala kričať, telom jej prešiel silný kŕč, ale jej nestačilo. Tentokrát si to zobrala do rúk ona, ľahol som si na chrbát a ona si sadla na mňa. Druhý krát sme sa spravili skoro súčasne, keďže som nemal gumu musela ma dorobiť ústami. Semeno poslušne prehltla a vyčerpaná si ľahla vedľa mňa, obliekli sme sa a v objatí sme zaspali.

Ráno nás zobudil spolužiak, každý už vedel že sme spali na jednom gauči..nikto však nevedel čo sme robili. Celý deň sme sa k sebe mali a boli sme pripravení na večer. Keď sme sa o tom neskôr rozprávali povedala mi že jediné čo pila bolo to víno a že nič z toho neľutuje. Zatiaľ sme stále spolu a dúfam že to vydrží ešte dlho.

autor:



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>