Erotická poviedka

Zo zoznamky na lúku

Volám sa Martin, mám 17 rokov. Už dlhé dni si píšem s jedným 31-ročným chlapom. On sa volá Robo. Ja meriam okolo 182cm, kým on len nejakých 175cm. Mám hnedé oči a čierne vlasy, kým on modré oči a blond vlasy. Veľmi som sa na stretnutie s ním tešil, malo to byť moje prvé stretnutie s chlapom.

Už hodinu pred stretnutím som bol nedočkavý, tak som mu ešte zavolal, či to stretko platí. Odpovedal mi so smiechom: "Iste, myslíš si, že by som ťa len tak tam nechal stáť?" Touto vetou ma uistil. Dal som si rýchlu sprchu, obliekol si to najkrajšie tričko čo som mal v šuflíku, nasprejoval sa, upravil vlasy a šiel som pomaly na okraj môjho mesta, kde ma už mal Robo čakať. Keď som dorazil na miesto, nikto tam ešte nebol. Tak som si asi minútku prekračoval z nohy na nohu, keď ma zrazu niekto chytil za rameno. Otočil som sa a zbadal som Roba. Najprv sme si obaja opätovali prvý úsmev a podali si ruky. Bol to presne ten chlap, ako na obrázku. Mladý, štíhly, vtipný, smelý. Jednoducho môj vysnívaný.

Prechádzali sme sa tak asi pol hodinu, až sme prišli na miesto, kde sme chceli. Malú, pokosenú trávu už bolo cítiť z ďaleka. V diaľke bol malý potôčik, ktorý krásne tiekol a vtáčiky čvirikali. Bolo teplo, leto. Slnko svietilo a bolo možno tak 32 stupňov. Zrazu Robo vyzliekol tričko, ktoré mal celé z toho tepla prepotené. Celý ten čas sa pod tričkom skrývalo nádherné, vypracované telo. Mal ho pekne opálené, tak vynikli aj jeho svaly. Najviac sa mi však páčili jeho prsia. Jeho bradavky boli celé vzrušené, tak som to už nevydržal a musel som mu ich začať jazykom dráždiť. Stonal od vzrušenia. Asi po minúte som prešiel nižšie.

Stiahol som mu kraťasy, z ktorých sa na mňa vyvalil tvrdý, postavený, asi 18centimetrový penis. Potom sme prestreli deku a ľahli sme si na zem. Ja som sa taktiež vyzliekol. Moje telo síce nebolo také ako jeho, ale tiež som bol dosť prekvapený. Robo si všimol, ako sa mi tiež už trhajú trenky, tak ma vyzliekol donaha.

Obaja sme si tak ležali nahí na zemi a bozkávali sme sa. Jeho horúce pery sa dotýkali mojich a pomaly sme začali otvárať ústa. Obyčajné bozky sa rýchlo zmenili na vášnivé francuzáky a pritom nám stále tvrdli. Potom som sa na neho prevalil a začal ho objímať. Vo vrúcnom objatí som cítil ako sa pumpuje krv do jeho penisu. On to už nevydržal a začal mi bozkávať celé telo. Keď došiel k penisu, začal mi ho fajčiť. Poriadne hlboko a dlho fajčil. Keď už som bol skoro pripravený vystrieknuť, zdvihol som ho a kľakol som si na kolená. Čím dlhšie som mu fajčil, tým viac vzdychal a oboch nás vzrušoval. On to už nedokázal udržať a vystriekal sa mi do úst. Jeho horúce semeno zavalilo moje ústa a ja som to všetko polykal. Jeho semeno bolo dosť slané, bolo cítiť z neho, že športuje, moje semeno nebolo až také husté a slané.

On bol stále nadržaný, ja plný a tvrdý. Nasadil som si kondóm a pomaly do neho vnikol. To pravé stonanie a vzrušenie prišlo až teraz. Najprv ho to bolelo, tak som zjemnil tempo. Potom pred výstrekom som zrýchlil, pritvrdil. Obaja sme hlasno vzdychali, naše telá horeli. Rýchlo som dal dole kondóm, Robo si kľakol a ja som sa mu vystriekal do úst. Cítil som, ako mu moje semeno zavalilo hrdlo, bolo ho tak veľa, že nestihol polykať. Potom vstal a dal mi znova francuzáka. Celý vzrušení a nahí sme rýchlo šli do toho blízkeho potôčika sa schladiť. Potom sme sa poobliekali a sedeli na deke a rozprávali.

Keď už začalo zapadať slnko, postavili sme sa a šli sme k Robovému autu. Rozlúčenie bolo najhoršie. Tak dlho a vášnivo sme sa bozkávali v jeho aute, až sme si nevšimli, koľkí okolo nás prešli a smiali sa z nás. V tom momente mi to bolo jedno. Večer sme si ešte písali a dohodli sme sa na ďalšom stretku.

autor: Marc.0



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>