Erotická poviedka

Masturbantka

Vyrastala som v silne konzervatívnej rodine, kde sa netolerovali ani sebemenšie náznaky či zmienky o vzťahoch, zbližovaní a nieto ešte záležitostí týkajúce sa pohlavného života.

Okolo jedenásteho roku začala mamka do mňa hustiť všetky tie veci o zdržanlivosti a čoraz častejšie mi robila prednášky o mravnosti, aké dôležité je zachovanie panenstva, ako sa mám vyhýbať spoločnosti chlapcov a tak. Osobitnú zmienku venovala hygiene pišury, čo mám robiť keby som začala krvácať a že sa v žiadnom prípade nemám dotýkať ohanbia. Osobitné varovanie zaznelo ohľadom svrbenia. Dievčatá v puberte vraj tam dolu zvykne občas svrbieť a v nijakom prípade sa vtedy nesmiem začať škriabať, lebo by ma to svrbelo ešte viac.

Neskôr si mamka začala všímať, že keď vojde do mojej izby, vždy si rýchlo vytiahnem ruku z teplákov a tvárim som sa akoby nič. Schytala som už za to zopár faciek a raz ma dokonca aj vyšvácala tenkým opaskom. Asi už vedela, že sa v detskej izby venujem oveľa príjemnejšej činnosti, než sú domáce úlohy. Došlo jej čo si robievam a rozhodla sa zmeniť taktiku svojej osvety. Vysvetlila mi, že dievčatá v mojom veku sú už dostatočne zrelé a schopné pohlavne žiť, ale že si svoje nahromadené túžby vybíjajú pri sebaukájaní. Potom nasledoval monológ o tom, že je nanajvýš nežiadúce aby som si také veci robievala a ak si to už robievam, v nijakom prípade s tom nesmiem pokračovať a mám toho okamžite zanechať. Vedela že nie som taká hlúpa aby som uverila báchorkám o chlpatých dlaniach či vypadávaní vlasov a začala mi škodlivosť onanie zdôvodňovať oveľa rafinovanejšie. Vraj mi hrozí, že si na to navyknem a nebudem už schopná mať plnohodnotný sex z mužom, naruší sa mi rovnováha hormónov, budem mať uhry, silné výtoky, bolestivú menštruáciu a tak podobne.

Asi nevedela, že už som si na to dávno navykla a že bez toho nevydržím ani jeden jediný deň. Zakaždým, keď ma pipina sebemenej zasvrbela som si ju poriadne vyhonila a honím si ju aj vtedy, keď ma vôbec nesvrbí. Pocity rozkoše ktoré som pritom prežívala boli nadovšetky hrozby a nebolo nič na svete čo by ma od tejto krásnej činnosti odradilo.

Vždy, keď prídem zo školy domov mám hodinu a pol času kedy sa môžem plne venovať sama sebe a skoro zakaždým tento čas aj bezozvyšku využijem. Keď príde mamka domov z práce som už tak vyšťavená, že nie je problém hrať poslušnú a cnostnú dcérenku. Keď potom sedím nad úlohami neskutočne šťastná, zavše mi preblesne hlavou či na tej mamkinej báchorke o tých hormónoch predsa len nebude čosi pravdy?

Som ešte mladá a neviem či je to pravda alebo nie, ale celkom iste viem, že rozkoši ktorú si denno-denne dopriavam sa nevyrovná nič na svete. Chtíč je hnusná vec a treba sa ho zbavovať ako sa len dá.

autor: Zea



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>