Erotická poviedka

Večer v hoteli

Príbeh, o ktorom vám chcem napísať, sa stal asi pred siedmimi rokmi . Pracoval som vtedy ako obchodný zástupca a občas som prespával v hoteloch. Pracovne tie tri dni za moc nestáli, tak som sa ubytoval na poslednom mieste, že už sa mi v noci nechce ísť domov. Nebol to žiadny luxus, maličký hotel, len 5 izieb, taky za dobrú cenu. V hoteli som bol len ja av izbe vedľa môjho sa ubytoval chlapec s dievčaťom, ktorí mohli mať taky tak 25 rokov, ako ja. Len sme na seba zamávali a ja ešte išiel na večeru. Chvíľu som sa pozeral na televíziu, a potom si povedal, že sa osprchujte a pôjdem sa poriadne vyspať, keď už ten deň za moc nestál.
Už som skoro zaspával, keď som počul zvuky z vedľajšej izby, lebo nás delila len tenká stena, cez ktorú išlo počuť skoro všetko. Bolo mi úplne jasné, k čomu sa tam chystajú, a predstavoval si, ako sa mazná. Strašne ma to vzrušilo, hladil som cez trenírky svojho už pekne tvrdého macka. Počul som, ako chlapec začal prirážať a dievča stonať , to už som na sebe nemal nič, cítil som krásne napätia v celom tele asi spôsobené aj tým, že som tri dni nestriekala. Chalan prirážal stále rýchlejšie a dievča slastne vzdychala. Ja si ho pomaly naháňal a roztieral po žaludi prvej kvapôčky. Netrvalo dlho a dievča vykríkla: "Rob, miláčik, ja už budem" a za chvíľku to na ňu prišlo, nahlas kričala a zavýjali snáď pol minúty. Ja si ho naháňal, bol už celý mokrý od mojej šťavy a cítil slasť pri každom dotyku a začal taky oddychový, aby som trochu zmiernil rastúce napätie v mojom tele. Snažil som sa spočiatku potichu, chlapec mal docela výdrž, zatiaľ čo som počul, ako je jeho dievča znovu krásne vzrušená. Potom ešte zrýchlil as rastúcim stonal slasťou snáď pri každom príraze. "Ja už to nevydržím ", hovoril rozechvělým hlasom." nastriekajte to do mňa, Alešku ", šepkala dievča." Už, Míšo, ja už som ". To už sa Aleš prestal ovládať. Predstavoval som si, ako sa celý trasie a strieka do svojej holky gejzíry horúceho semena.
Počul som ALEŠOVA výkriky, prestal sa úplne ovládať. Skoro súčasne to prišlo aj na Míšu, ktorá prežívala sa slastným nariekaním svoj druhý vrchol a potom už si pamätám len tú nádhernú Expozi v celom mojom tele, kričal som už tak ako Aleš pred chvíľou a so zavretými očami cítil, ako mi na hruď a brucho dopadajú výstreky mojej šťavy. Potom som chvíľu len ležal a vychutnával prežitú slasť, išiel sa osprchovať a čoskoro zaspal.
V osem ráno som išiel na raňajky a zrovna Aleš s Míšou sedeli u jediného stola, čo tam bol, taky sme boli jediní hostia. Navzájom sme sa predstavili, ja som už ich mená po minulej noci poznal, čo oni nevedeli. "Tak ako ste sa tu vyspali?", opýtal som sa. "Super, len tá chladnička na chodbe stále hučala, tu je cez tie steny počuť všetko. A ty si sa vyspal dobre?", mrkla na mňa Míša. Bolo mi jasné, že taky dobre vedeli, ako som včera v noci vyvádzal . "Mne sa tu veľmi páčilo", povedal som. Potom sme ešte chvíľu pokecali len tak o živote a rozlúčili sa s tým, že sa niekedy môžeme navštíviť.
A o tom niekedy nabudúce.

autor: Patrik



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>