Erotická poviedka

Ako onanujú seniorky v klube

Kamarátka ma prehovorila na zaujímavý výlet do Holandska, kúsok od nemeckých hraníc. Majú vraj tam exkluzívna erotický dámsky klub, "mature" sa volá, ako pre zrelé, aby nebolo hneď na prvý pohľad okaté, že ide o seniorky. líčil mi to tak farbisto, že som sa nechala zlákať. Prístup majú len dámy nad päťdesiat, väčšinou boli zrejme o dosť staršie. Zápisné stálo kopu peňazí, ale už z vystavených prospektov sa dalo vytušiť že sa to oplatí.
Samé nóbl dámy, zrejme z lepších kruhov, vraj tam taky chodia manželka nejakého holandského ministra. noblesu spoznáš nielen z oblečenia v prichádzajúce hale, ale hlavne z nóbl správanie keď leží vetky nahé v polkruhu, dosť tesne vedľa seba. Boky sa so svojimi susedkami dotýkali všetkých. Jedna si susedku obkročila aby mala pätu v jej rozkroku, tá si ju priťahovala za koleno a hýbala s ním k sebe a od seba. Aká noblesný rafinovanosť, hovorila som si. Všetko tam voňalo prvotriednym mydlom, od mojej susedky Vanul vône Dioru alebo podobného parfumu. Spočiatku mi bolo dosť Ouzký, s nahými ženami nemám skúsenosti, ale čoskoro som sa prestala hanbiť. Tiež že nie som tak tučná ako väčšina prítomných seniorek. V miestnosti bol pokoj, len tlmená klasická hudba vyhrávala, snáď aby zatienila slastné vzdychanie, ktoré sa ozývalo od všetkých lôžok. Všetky ženy boli zaneprázdnené, sčasti samy sebou, čiastočne naviac s ohmatáváním a láskaním tiel svojich susediek. Že sú lôžka v polkruhu môže každá vidieť a pozorovať čo sa kde deje. Len bohužiaľ som do rozkroku svojich susediek nevidela, čo a ako tam majú som musela vybádat prstami.
Moja susedka si žmolila bradavky na svojich velikánských prsiach a druhou rukou si šmátrala v rozkroku, zrejme si pohrávala so svojím klitorisom. Tá naproti taky tak, kam sa pozrieš samé onanovanie. To ma moc vzrušilo, zriedka som videla ženu onanovať, skôr len na obrázkoch. A teraz toľko naraz! A všetko tak staré nóbl dámy! Nedalo mi to a začala som taky. Ako si toho susedka z ľavej strany všimla, opustila svoj prsník a nežne mi zašla do rozkroku ako na pomoc. To bol pocit! Mať na nej cudzie ruku a to ešte v pohybu. Chcela som jej urobila miesto. Nádherne si tam hrala, chvíľu mi šúpal zľahka prstom vnútri - mala som ju už veľa vlhkú, išlo jej to skvele. Potom mi žmolila klitorisu, no to už som musela začať vzdychať.
Chcela by som jej to oplatila, ale nevedela som či o to stojí, hrala si rovnako is tou svojou a tvárila sa veľmi napäto. Hovorila som si ukájať dve kundy naraz, to vyžaduje určite veľké sústredenie. Ponúkla som jej pomáhajú ruku, ona hneď pritakala a pustila ma na nej. Spočiatku som ju len tak probádavala, veľmi ma zaujímalo akú jej má iná ženská. Vľúdne sa na mne pousmiala, zrejme jej moje šmátraní nebolo proti vôli. Hneď spočiatku ma prekvapilo, že jej má úplne inú než ja. Veľké pysky jej veľa vystupovali, boli dosť tučné - no nie je divu, susedka bola vôbec dosť macatá. Mala nohy veľa od seba, takže prístup k ďalším podrobnostiam nijako neuzatvárali. Tie malé mala štíhlejší než ja, povedala by som doslova útle, na povrchu hlaďoulinké, nikde žiadne skrabatělé záhyby ako by sa u tak starej ženy dalo predpokladať. Moje bádania jej zrejme vzrušovalo, začala sa zľahka nadvihovať, snáď taky aby ma priviedla vyššie, na svoj klitoris. Na rozdiel od môjho mal ten jej pretiahnuté dlhé telo, dalo sa sledovať vysoko až do jej riedkeho ochlpenia. Skoro aby som sa za svoj hanbila, mne sa hneď nad hlavičkou zanorí do hĺbky a na fotkách z neho moc vidieť nie je. Zato hlavičku mám pekne veľkú, jedna známa jej dokonca hovorí panáčik. To tahle dáma nemala, hlavičku mala až nenápadnú , ale bola veľmi vnímavé; len som po nej párkrát prešla prstom začala vzdychať a na oplátku mi hladkala mojou. Bola zrejme taky zvedavá, tými dvoma prstami vo mne vnútri mi ju pekne vyšmátravala až úplne do hĺbky, prsty tak divne krútila, že ma to vzrušovalo aj zvonku. Ale všetko sa dialo rozvážne, bez náhlenia a nejakého stupňovanie. To mi moc vyhovovalo, rovnako ako ostatné som chcela dlho vychutnávať to roztomilé láskanie. A taky poznávať, keď je tu toľko príležitosti.
Plna zvedavosti som sa obrátila aj na druhú susedku, čo si oboma rukami nadzvedávala svoje veľké prsia. Tvárila sa moc vzrušene. Odvážne som jej zašla druhou rukou na jej kundičku a robila som jej to, tak ako sme si to bez prestania robili so susedkou z druhej strany. Je to úžasný pocit, láskať dve cudzie kundy a svoju vlastnú mať tak nežne láskanie. Obe boli na dotyk veľmi príjemné, vek by si na nich nepoznal. Tahle vpravo mala mimoriadne veľký klitoris s hlavičkou ešte väčší ako mám ja, keď som jej preťahovali striešku cez jeho veľkú hlavičku začala celkom stonať blahom. To ma prekvapilo, z prvého pohľadu som myslela, že je skôr cez kozy, ako sa s nimi sama ukájal. Ale ono ide oboje, poznám to taky od seba. Najlepšie je oboje naraz, keď to ide.
Práve v ten moment sa do rozkroku mojej susedky naľavo přidrala ruka druhej dámy, z jej druhej strany, zrejme chcela aby sme si tam hrali spolu. Do toho sa mi moc nechcelo, dokonca som bola rada, že ma vyslobodila bez toho aby som sa tej dámy svojím únikom nejako nemilo dotkla. Potrebovala som ruku na prsník mojej koza susedky napravo. Neviem prečo ma tak priťahovali. Nikdy som si z cudzích prsníkov nič nerobila, už v ranom mladosti mi moje pekne narástli, všetky spolužiačky a neskôr aj rivalky som mohla strčiť do vrecka. Aj teraz, keď som staršia, ich mám stále pevné, cez ich veľkosť mi moc nevisia, skôr sa vrcholky rozchádzajú trochu do strán. Ale tá susedka je mala iné. Ešte väčší ako mám ja, zrejme mäkšie. Vo stoji budú asi krásne visieť, pretože takto v ľahu, keď si ich nedrží, sú pekne rozvaľkané do oboch strán. Ako sa so mnou zaoberá rukou tam dole predsa len pohybuje aj ramenami a prsiami sa jej pri tom roztomilo pohupujú. Vrcholky má oblé s veľkými temnými dvorci as ľahko prominujúcim bradavkami - to všetko ma tak zaujalo, že som si ten jeden, čo bol bližšie ku mne musela vziať do ruky. Najskôr len tak, aby som ho potěžkala. Vďačne sa na mne usmiala a stiskávala mi prsty druhej ruky, čo som mala zasunuté v jej kunde. Chvíľu som si s prsníkom pohrávala. Fascinovalo mne ako je poddajné, pri svojej veľkosti mi čo chvíľu jeho vrchol vykĺzol z ruky a toto kĺzanie jej asi moc vzrušovalo, že začala vzdychať. Nojo, všetky pohlavné rozkoš je spôsobená kĺzaním, nech na tom či onom.
vzrušenie susedka si uvoľnila obe ruky, chytila ??do nich svoj prsník, pritisla ho na môj čo ležal tesne vedľa a trela je bradavkama o seba. Teraz som musela vzdychať ja, konečne sa dostal taky môj prsník do hry! Tá druhá dáma, čo bola stále ešte u mne vo vnútri sa taky dostala do varu, prestala mi v nej šúchať prstami a dala sa do bičovania môjho klitorisu. Bolo mi to moc milé, z oboch strán, dole aj hore a oboje inými rukami ! Len že som bola tak pasívne, a to ja dlho nevydržím. Vrátila som ruku kde bola prve a na oboch kundách som kĺzala prsty zhora dole a späť, v tej skulinu medzi pyskama a taky po oboch poštěváčkách. Obe, vlastne všetky tri sme urýchlene dýchali, dbala som na to aby som nesténala aby som nepripútali pozornosť celého sály, že sa rúti do orgazmu.
Ja Bláhová! Videli to všetkých a všetky nám zrejme fandil. Bol to naozaj intenzívny a dlhý orgazmus, jeho sila a naša orgastická energie nemohli nikomu uniknúť. Keď som sa spamätala vidím, že všetky okolo sú v tom. Všetky postele sa len trasú, duní to o podlahu, a ani tá hudba nedokáže zastrieť hlasné stonanie a hekání rozdováděných seniorek. A potom to odbremenený áááách, každú chvíľku z iného kúta. Pochopiteľne, u každej to trvá inak než dosiahne svoj vrchol.
Aby ste si nemysleli, že tým to všetko skončilo! Bolo to ako v tom porekadlo, že jedna lastovička jar nerobí. Myslím, že tým sa to ešte len rozbehlo . Snáď bude na mieste pripomienka pre mladšie: verte, že čím je žena staršia, tým viac Orgazmo potrebuje hneď za sebou. V akejkoľvek podobe.



Ešte sa musím zmieniť o tamojšej asistentke. Je to mladá švárne žena, tak málo cez dvadsať, chodí tam samozrejme taky nahá. obchádza jednu po druhej, každej sa chvíľku venuje. Starostlivo sleduje ako sa ktoré členke klubu darí a keď zistí, že to nejako moc nejde, priloží sama ruku k dielu. Stojí medzi roztiahnutými nohami svojej klientky, láska ju zručne kundu oboma rukami spredu až ju privedie na vrchol. Za osobitný príplatok jej vylížte až do orgazmu. No, tak ďaleko som nešla. Nie že by som bola lakomá, trochu rozkoše si môžem dovoliť, ale mne to na prvýkrát stačilo rukami od susediek. Pôjdeme tam zase v piatok, budem o skúsenosť bohatší. To viete, že o tom hneď napíšem. Samotnú ma vzrušuje spisovať tyhle kúzelné zážitky.




autor: helena



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>