Erotická poviedka

Len pre dievčatá

Martinka sa pohodlne uvelebila pred monitorom. Dostala chuť prečítať si príjemnú vzrušujúcu poviedku. Chcela sa zasnia a predstavuje si. Každý z nás má svoje predstavy a fantázie, o milovaní, presne takom , aké máme radi.

Každý z nás občas sníva s otvorenými očami a naše myšlienky nás zanesú k tomu, po kom túžime. Aj Martinka rada snívala s otvorenými očami. Pomaly začínala čítať poviedku. Ako očami voľným tempom vstrebávala prvý riadky úvode, neuvedomovala si ani, ako je vo vnútri napätá a ako dychtivo očakáva krásny zážitok so svojim telom a so svojimi predstavami.

Ani si nevšimla, ako sa jej dych prehlbuje, keď sa z neurčitého texte poviedky začala pred jej očami zhmotňovať predstava jej dokonalého milenca. Jej idolu, ktorého vídala, keď si v príjemných chvíľach uvoľnenie hrávala so svojím telom. Keď si so zavretými očami užívala dotyky svojich rúk, ktoré sa v jej fantáziu menili na ruke jej vysnívaného muža. Ten pocit bol zrazu tu. Jej sen ju totálne obklopoval. Chcela sa ho dotknúť, objať ho. Než ale stačila čokoľvek urobiť, sklonil sa k jej hlave a do uška jej pošepkal: "Milujem ťa." Celá sa zachvela, z tónu jeho hlasu ; prešiel jej, ako elektrizujúca vlna, ako prúd napätie a potom uvoľnenie. A s každým jeho ďalším slovom upadala ďalej a ďalej do svojich predstáv, chcela len jediné, chcela sa s ním milovať. Tak ako sa ešte nikdy s nikým nemilovala. Tak, ako o tom vždy len snívala.

"Už som ti hovoril, ako si krásna? Pozerám sa ti do očí a ty len čakáš náš bozk. Nedočkavo sa ti chvejú pery a túžiš je pritlačiť na mojej. Tie to vieš, že nikdy som nikoho nemiloval viac ako teba. Vieš to a preto sa chceš so mnou milovať. Preto sa teraz naše pery približujú k sebe a stretávajú sa v prekrásnom dlhom bozku. Tiskneš ma k sebe. Sme v tesnom objatí, rovnako tak , ako tesne sa k sebe tlačia naše vlhké pery. Bozk plný vášne. Ö bože, nech nikdy neprestáva! A znovu. Pobozkaj ma. Večne. Pozerám sa ti do očí. Tie čechráš moje vlasy. Začínam ťa bozkávať na čelo. Na tvár. A znovu. A znovu. Bozkávam ťa na tvoje uško. hladkám ťa po vlasoch. Moje pery si hrajú s tvojím uškom. Povedz mi, ako je to pekné. Páči sa ti to. Poznám to, pretože Zatváraš oči, rozkošne zakláníš hlavičku a vzrušene si olizuješ pery. Užívaj si to. Uvoľni sa. šepkajú ti do uška. Užívaj si moje prsty, ktoré ťa hladí na tvojom krku, vo vlasoch. Užívaj si moje bozky. Užívaj si, ako sa naše pery opäť spojí a vášeň prúdi našimi telami v tom dlhom bozku. Bozkávam ťa na tvár, na krk. a pomaly sestupuju ktorej ... Uvoľni sa. Zavri oči a vnímaj.

hladíte tvoja krásna prsia a bozkávam ťa na ne. Rozepínám ti tričko. Ukáž mi je. Chcem sa hrať s tvojimi bradavkami, hladiť ťa po celom tele. Teraz ti zložím podprsenku. A pusou aj rukami prechádzam mäkko po tvojich prsiach. Jemne ti prechádzam po bradavkách. Všimla si si, ako sú tvrdé? A všimla si si, ako ti začína búšiť srdce? Ako hlasno dýchaš? Máš nádherné prsia. prechádzame jazykom po bradavkách, hladkám ťa na rukách. Počujem ako dýchaš. počujem, ako sa ti to páči. Bozkávam tvoja prsia, tvoje bradavky. Zakaždým, keď sa jazykom dotknem tvojej bradavky , prejde tebou vlna slasti a přivíráš očká aby si si čo najviac vychutnala ten krásny príjemný pocit. Môj jazyk na tvojich prsiach. Teraz zdvíham hlavu. Si tak krásna, nemôžem inak. Musím ťa znovu pobozkať na tvoje nádherné pery. Pozerám sa ti do očí. Do tvojich prekrásnych zamilovaných očí. Milujem ťa. Náš ďalší krásny bozk. Ja viem, že to chceš. Si tak vzrušená. Celá sa Trasieš a nemôžeš sa dočkať, až si budem hrať s tvojím pokladom. Bozkávam ťa všade, na tvár aj do vlasov a pomaly sa presúvajte stále nižšie a nižšie. Bozkávam ťa na krk, na tvoja krásna prsia, na bruško. Páči sa ti, ako ťa bozkávam na pupok? Hmmm .. Ale teraz už prišiel čas ísť ďalej. Daj si dolu nohavičky, chcem ochutnať tvoji sladkú šťávičku. Chcem ťa bozkávať na tvoju krásnu mušličku, chcem sa hrať s tvojím nádherným klitorisom. Daj si dolu nohavičky. Presne tak. Ako sa ti páči, keď ti prsty prechádzam po tvojom nádhernom pokladu, po tvojej prekrásnej dierke, po pyskov pyskoch .. Po klitorisu. Hmmmm ... Chcem ťa teraz ochutnať. Zavri oči a užívaj si to. Vychutnávaj si môj jazyk, ako s dotýka okolo tvojej dierky; ako prechádza vyššie a vyššie. Ako sa dotýka okolí tvojho klitorisu, ako okolo neho krúži a dotýka sa tvojho klitorisu. Páči sa mi ako dýchaš, keď prechádzam jazykom po tvojom klitorisu.

Ako vzdycháš, keď tebou prechádza vlna rozkoše. Slasti. Hrám si jazykom s tvojou dierkou. S tvojím klitorisom. Najskôr pomaly . potom stále rýchlejšie. Pridávam prsty, hraju si s celým tvojím rozkošným pokladom. s celou tvojou nádhernou mačičkou. Bozkávam ťa na nej. A na tvoj klitoris. Jazyk po nej jazdí stále rýchlejšie. A rýchlejšie. strkajú ti jemne dva prstíky do tvojej dierky . A jazykom jazdím po klitorisu. A rýchlejšie. Stále rýchlejšie. Užívaj si to. Zavri oči a oddávajte sa tomu. hladkám ťa po stehnách, široko roztvorených, okolo mojej hlavy, zaboreniu pusou do tvojej mačičky. Saju ti klitoris a pritom jazdím prsty okolo tvoje dierky a taky do nej. A rýchlejšie. Pritiahni moju hlavu ešte viac k sebe, ešte bližšie k tvojej mačičke. A viac. Bližšie. tvrději. A rýchlejšie. prechádzame ti okolo klitorisu a všade okolo, aké to je, keď sa nezadržateľne blížíš k nádhernému orgazmu? Aké to je? A rýchlejšie! Už sa nekontroluješ. Chceš len jedno. Chceš s urobiť. Blížíš sa k orgazmu. S každým pohybom, s každým dotykom; Lizum tvoju mačičku, hore a dole, okolo klitorisu a stále. a stále. aaaaach. nie je to nádhera? Rob, kričíš na mňa. Lizum ťa. a viac .. A viac. aaaaaa .... A stále ... Ako je to krásne ..

Orgazmus. nádherný orgazmus prechádza tvojím telom. Zatváraš oči. Nekontroluješ sa. aaaaach. Milujem ťa. Milujem ako vyzeráš, keď sa oddávaš orgazmu, keď si ho vychutnávaš. Je to tak krásne.
Chceš pokračovať? Pozerám sa do tvojich zasnených očí. Povedz, že chceš. Chceš to. Chceš sa teraz so mnou naozaj milovať. Rozepínáš mi nohavice. A sundáváš mi je. Neboj sa, teraz sa nemusíš o nič starať. Páči sa ti môj penis? Tak veľký a tvrdý. chcela by si ho mať za pár okamihov vo svojej mačičke? Vidím, že si sa nám trochu zapotil ... Užila si si úžasný orgazmus a ďalšie ťa ešte čakajú. Len sa neboj. roztiahne nohy a nasadni si na mňa. Na môj stoporený penis. Pomaly. Cítiš, ako sa špička môjho žaluďa dotýka tvojej broskyňky? Ako jemne krúži okolo tvojej dierky, než sa definitívne rozhodneš, že ho chceš cítiť prenikať dovnútra? Nasedáš na môj penis a ten sa borí priamo do teba. Hlbšie a hlbšie. Nádherný pocit, ako na mňa dosedáš. hladkám ťa po celom tele. Bozkávam na prsia. Pomaly dosedáš, môj penis preniká hlboko do teba. Už je tam celý. Užívaj si ten pocit. Je úžasný, ako začínaš pohybovať zadočkom a môj úd sa v tvojej vagíne trie o jej steny, posúva sa, kúsok von a potom zase dnu. Je úžasný ako vzrušene dýchaš, ako ti bije srdce, rýchlejšie a rýchlejšie. Aj naše pohyby sa zrýchľujú. Rýchlejšie a rýchlejšie. Môj penis jazdí v tvojej kundičke. Som rád, že sa ti to páči. Začínaš prirážať. Hore a zase dole. Páči sa mi to. Hrám sa s tvojimi prsiami, ktorá sa hojdajú pred mojou hlavou. Držím ťa za zadoček a pomáham ti prirážať. Začína to byť pekne divoká jazda, si tak vzrušená.

Užívaš si to ako nikdy pred tým, si ako blázon. Užívaš si každý dotyk môjho penisu vo vnútri seba, každý pohyb hore a dole, hore a dole, dopredu dozadu. A rýchlejšie. Dýchaš tak rýchlo. Tvoje srdce tlčie ako o závod. hladkám ťa po zadočku, bozkávam tvoje bradavky, prechádzam tvojou kundičkou. A rýchlejšie. Si tak vzrušená! Tvoj dych, tvoje vzdychanie ma tak vzrušujú! hladkám tvoje chrbát, Lizum tvoje prsia. A pritom stále prirazíme proti tvojim bokom. A teraz ti prstom hladkám tvoj klitoris A rýchlejšie. Páči sa ti to? Ach .. Je to nádhera. Vzdychej, dýchaj, krič, už čoskoro budem! Si tak krásna! Toľko ma vzrušuješ, že už to nevydržím!

Milujem ťa, ale si tak dokonalá, že už to jednoducho nevydržím. Musím sa urobiť do tvojej kundičky! Nasedej na mňa, stále a znova. Rýchlejšie a rýchlejšie. Prstom si hraju s tvojim klitorisom a blížim sa k vrcholu. Tie taky? Vďaka, si úžasná. rob. len rob. Už čoskoro sa vystriekajú do tvojho hniezdočka .. Chceš to? Ja viem, ž to chceš, milujem ťa. Rob. Už budem. pridávam v intenzite dráždenie klitorisu. už budem, už to príde. rob. .. áááááááááááááááá .. vďaka!! Cítiš, ako moje spermie strieka do tvojho lona .. Už budeš taky. ja neprestávam. hladkať tvoj klitoris. už budeš. rob. a znova! Áááááááááách .. Sťahy tvojej kundičky mi žmýkať môj penis . a ešte. a znova. úúú.skvělá. si skvelá! Milujem ťa. Si tak udýchaná. a tak nádherná. Polykáš naprázdno, užívaš si svoj orgazmus. Nádech.a výdych. radosť. rozkoš. krása. slasť. Všetky pocity sa teraz v tebe mieša, bola si úžasná. Najlepšia. Teraz je čas užiť si nežnosťou až do samého konca. Budem sa bozkávať. Chcem znovu tvoje pery cítiť na tých svojich, chcem znovu hladkať celé tvoje telo, chcem sa hrať s tvojimi prsiami. Chcem ťa teraz objímať a zaspávať s tebou, jeden druhému v náručí. A moje pery, všade na tvojom tele. Znova a znova. "

Martinka otvorila očká a unavene sa nadychoval, pomaly sa celá spotená a príjemne unavená prebúdzala k vedomiu, s prstíky na svojej kundičke pod promáčenými nohavičkami, nasiaknutým jej milostnú šťávičkou. Práve sa milovala s idolom svojich snov. Práve si v halucinogénne extáze svojou fantázie prežila fantastický orgazmus s mužom, po ktorom vždy túžila. Pomaly sa jej dych vracal do normálnej rýchlosti, hladkala si svojimi ručičkami svoje obnažené telo. hladil si svoje rozkošná prsia. Bol to úžasný zážitok. Znovu začínala vnímať text poviedky, do ktorej sa na internete Začínala a ktorú ten celý úžasný zážitok začal. Dole pod poviedkou si všimla odkazu "komentár! ". Okamžite na neho klikla. Musí sa s ostatnými podeliť o svoj zážitok, musí povedať, aké to bolo. Svoje dojmy a pocity si predsa nemôže nechať len pre seba.





autor: phenomenon



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>