Erotická poviedka

uchádzačky o prácu

Hľadala som prácu a na internete som narazila na zaujímavý inzerát - advokátska kancelária hľadala asistentku riaditeľa. Poslala som im životopis a za týždeň sa chystala na pohovor. Obliekla som sa decentne a vyrazila do centra, kde kancelária sídlila. Prišla som o niekoľko minút skôr a čakala na recepcii, ako si ma pán riaditeľ zavolal. Nervózne som vošla do jeho priestrannej kancelárie a posadila na ponúknutú stoličku. Mal pred sebou môj životopis a asi 10 minút sa ma vypytoval na bežné veci ohľadom mojich pracovných skúseností a podobne. Potom ma však požiadal, aby som sa postavila a otočila sa pred ním o 180 stupňov.

"Viete, máme tu často klientov z Nemecka a chceme, aby naši zamestnanci vyzerali reprezentatívne. "
Otočila som sa a v stoji čakala na jeho reakciu.
" Viete, ako by som vám to povedal, všimol som si, že na sebe máte tangá a cez sukňu sú vidieť. To by na klientov nepôsobilo dobre. "

" Prepáčte, to som nevedela, "očervenela som.
" To vôbec nevadí, vyzlečte si ich a ukážte sa mi ešte raz. "
Začalo mi búšiť srdce a nevedela som, čo mám urobiť.
"No tak, slečna, nerozumela ste mi?"
"Áno, prepáčte," vypadlo zo mňa a spod sukne som si vyzliekla červená tangá.
"A teraz sa znova otočte."
Celá červená som ho poslúchla a ďalej stála pred jeho stolom.
Riaditeľ sa postavil, obišiel stôl a pristúpil ku mne.
"Ale no tak, nemusíte sa hanbiť ani si to vykladať osobne. Chceme len, aby naše asistentky vyzerali primerane našej kancelárii. A vy máte veľmi atraktívny postavu a to by naše klientov mohlo rušiť. Rozumiete mi? "
" Áno ... "
"Aj tá sukňa, ktorú máte na sebe, je príliš krátka. Sú Vám až moc vidieť nohy, keď sedíte ... Sadnite si a dajte nohu cez nohu."
Poslúchla som ho a videla som, ako mi pozoruje nohy. Zrazu pristúpil ku mne a vyhrnul mi trochu sukňu.

"Máte naozaj krásne nohy, slečna. Postavte sa a oprite sa o môj stôl chrbtom ku mne."
Strachom a zvláštnym vzrušením som takmer nedýchala a poslúchla som ho. zacítila som, ako mi vyhŕňa sukňu až hore a potom jeho teplú dlaň na mojom zadočku.
"Ste naozaj atraktívny a to by našiel klientov mohlo rozptyľovať," pokračoval. Počula som rozopnutie zipsu, zašustění a zrazu mi medzi polkami prechod čosi tvrdého.
"Myslíte, že by ste prácu v našej kancelárii zvládla?"

Srdce sa mi rozbúchalo ešte viac a polial ma horúco. "Myslím, že áno ..., "zašepkala som. Cítila som, ako mi dlaňami jemne roztvoril polky a oným tvrdým predmetom mi medzi nimi začal prechádzať. Vedela som, že ma delí len niekoľko okamihov od súlože, a začala som vlhnúť. Začne ma hladiť rukami, alebo mi rovno zájde dovnútra penisom? oprie si ma chrbtom k sebe, alebo ma otočí a bude chcieť vidieť, ako vyzerám spredu? V tom som pocítila, ako mi jeho penis tlačí na pohlavie a pomaly sa začína ponárať dovnútra. "Áááách," vydýchla som a ešte viac roztiahla nohy, aby do mňa mohol vniknúť hlbšie. Zašiel do mňa až na doraz, chvíľu počkal a potom sa začal pohybovať rýchlejšie. Mal nádherne tvrdý penis, aký som už v sebe dlho necítila. Mám síce priateľa, ale souložíme spolu len niekedy , a tak sa často pozerám aj na porno au toho onanujú. Teraz som ale vychutnávala jeho pohyby a dúfala, že to vydrží čo najdlhšie. Bola som úplne vlhká, takže do mňa vnikal až na doraz. Zrazu zo mňa svoj úd vytiahol a začal sa utierať špičkou o moju zadnú dierku.

"Nie, prosím, tam nie ...," stačila som len vydýchnuť, ale on bol neústupný.
"Ešte som to tam nikdy nerobila," protestovala som. Ale on pritlačil a ja som zrazu cítila, ako jeho úd zašiel niekoľko centimetrov do môjho zadočku. Pokračoval jemnými pohybmi ďalej a tým si uvoľňoval cestu.
"Ste skutočne veľmi atraktívne, slečna. Našim klientom sa určite budete páčiť. "
" jemnejšie, prosím vás. Nie tak rýchlo, "vzdychala som a cítila nárazy jeho nárazy vo svojom zadku. nehanebnosti toho, že mi penis cudzieho muža zachádza do zadnej dierky, ma silne vzrušila a ja som začala objavovať skrytú rozkoš análneho sexu.
"Cítite, ako ma vzrušuje? Máte skutočne nádherný zadoček."
"Ááách, óóóch, vy ste tak tvrdý, pán riaditeľ."
Zrazu zo mňa vyšiel, so vztýčeným údom prešiel k svojmu stolu a zo šuplíka vytiahol žilnatý vibrátor. Prikázal mi, aby som si sadla na stôl a zasunula si ho do pošvy. Posadila som sa a pomaly si ho zaviedla dovnútra.

"Pohybujte s ním, robte si to, "povedal mi a začal predo mnou masturbovať. Videla som, že nemôže oči spustiť z ma upravené pošvy.
" Máte skutočne nádhernú kundičku, slečna. Zdvihnite nohy a ten vibrátor si nechajte zasunutý v sebe, "povedal zrazu . Prišiel ku mne a penis zatlačil znova do môjho zadočku.
"Páči sa vám to takto? Máte rada obe dierky zaplnené?" vzdychal prerývane. A v tom som pocítila, ako do mňa začína prudkými nárazmi striekať svoje semeno. < br />




autor: Garp



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>