Erotická poviedka

Znásilnenie

Neviem, či má poviedka patrí do kategórie Gay, ale ja sám som na chlapcov a moje sexuálne fantázie sú z tejto oblasti. Avšak poviedka, ktorú Vám posielam nie je fantázia, ale skutočnosť.

Je mi 21 rokov, som vysoký a myslím, že aj celkom pohľadný blondiak .. -) Nastúpil som do práce, kde som mal kolegyňu, ktorá mi bola sympatická a to viac sympatická, keď som zistil, že má krásneho 17 ročného syna. Ona nevedela, že som na chlapcov a už vôbec ju nenapadlo, že moju pozornosť má len vďaka jemu. Chcel som sa cez ňu dostať k nemu, ale márne, on bol úplne čistý heterákov, ktorý nemal záujem to s chlapcom ani skúsiť.

No, v mojich predstavách bol stále, ale vznikol menší problém, jeho mamička sa mi po čase priznala, že je do mňa zamilovaná ... No, nechcel som ju robiť falošné nádeje, pozval som ju do obchodného centra na večeru a šiel s pravdou von, povedal som jej, že sa mi páči chlapci a AUZ zo mňa aj vypadlo, že sa mi páči jej syn ... V tú chvíľu prestala hovoriť. Odišli sme späť do auta, doviezol som ju domu a ona mi povedala nech zajtra príde, že so mnou chce niekam ísť.

Dorazil som ako mi povedala a diktovala mi cestu, došli sme na nejakú poľnú cestu, povedala mi nech vyleziem z auta. Vyliezla z povrazom, vôbec ma nanapadlo na čo ho má. Chytila ??mi ruku a priviazala ju k druhej. Podarilo sa ju to, je rovnako vysoká ako ja a asi o 20 kg ťažší.

Vôbec som nechápal čo sa deje, ale keď na mňa začala kričať, že som buzerant a že teda niečo zažijem, keď chcem pichať chlapcov a zvlášť toho jej rýchlo som pochopil. Mal som zviazané ruky, vyzliekla mi nohavice, trenírky a zaviazala mi k sebe i nohy. Tričko zo mňa strhla. Ležal som na zemi uplně nahý a čakal som čo sa bude diať. Prevrátila ma na brucho, vzala môj opasok z nohavíc a začala ma mlátiť cez zadok, nemalo to konca, dostal som od nej snáď 30 rán ... Stále hovorila, že zažijem, ako to robia chalani a že sa mi ten jej za chvíľu prestane páčiť.

Keď dokončila mlátenie pásikom mal som zadok v jednom ohni. Vytiahla z auta pomerne veľký vibrátor, potrela ho nejakým krémom a narazila mi ho celou silou do zadku. Vykríkol som bolesťou, niekoľkokrát ho vytiahla a zandala. Potom ho tam nechala ...

Vybrala z auta nejaké ponožky a topánky. Hovorila mi, že sú jej syna, tak keď sa mi tak páči nech si ho vychutnám. Vrazila mi obe ponožky do pusy a jeho topánky mi dala pred tvár.
A opäť mi začala sústo zadok tým vibrátorom, bolesť už som ani nevnímal ....

Nechala ma takto na mieste asi 3 hodiny, s ponožkami v puse a plným zadkom ... Potom ma odviazala a odišla ...





autor: Péťa



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>