Erotická poviedka

naháňa? Ka s bratranci

Je to už dávno, ešte? som bol mladý chlapec. Cez prázdniny sme chodili na kúpalisko? v BRN? - Zábrdovice. Vtedy sme tam boli my 3 bratranci as nami teta. V tom v? ku sa mi n? kedy samovoľne? stav? l, hlavne? po ranu. Je z? zrejmé, že som sa toho môjho holátko musel dotýkať av tomto stave ho udržiavať. Pre? to nie? poveda, páčilo sa mi, ako je veľký. pochopiteľná ?, že tá veľkosť je len relatívna. Mohol mať tak 7-8? ISEL a to, kto vie či.

Už sme tam boli celé popoludnie a mnohokrát sme boli v bazéne a zase potom zase na slnku . normálka. Po jednom návrate z bazéna, teta? ekla, a? si zložíme plavky, aby trošku oschli. Myslel som si, že už som dosť veľký chlapec, aby som si na vo? verejnos sundaval plavky, ale bráchanci tak u? inili, tak mi nezostalo, než je nasledovať. M? ak sme ich po tej kúpeli všetci malilinkaté a scvrknuté. Je jasné, že sme si ich už koľkokrát ukazovali a navzájom naháňali, takže viem, že je také nemajú po? poriadok. Ale o tom n ? inokedy.

slne? ko h? Alo a on sa mi z tej "Malota" za? al zvoľna uvo? ova. Už ani neviem, ako m? to napadlo, ale zdvihol som sa z trávy a šiel som sa ako prejsť po kúpalisku. Kto to tam pozná, vie, že je to celkom rozľahlý areál. Išiel som okolo bazén? až tam hore, kde sa? íkalo na "opalovn?". Vzal som to p? es záchody , kde som sa vy?? ral. M? ak tam vtedy klasické mušle a taky ty "turecké". Ja som na mušli ešte? nedosiahol, tak som išiel na tie turecké. Ako som tam stál, držal si ho po vykonaní pot? a potreby, tak som si ho trošku za? al naháňať, aby sa mi zv? tšil. Vedľa boli n? akí chlapi, ale tí si m? nevšímali. Ani neviem, či to zaregistrovali. Za chvíľu som toho nechal, ale už som ho nem? l Mali? kého.
Po schodoch som vystúpal hore na "opalovnu". Po? poriadok mi držal tak trochu v? šie, čo mi vyhovovalo. Keď som sa totiž díval na dospelých? laky, tak mi "vadilo ", aké to majú vä? ch plavkách kusance a ja takého? vr? ka. Nešlo mi do hlavy, ako to d? lají, že ich majú veľké, aj keď lezú z vody. To viete, d? cko. Asi vp? LCE "korza" som si stúpol k zábradlie a pozeral sa po areáli. Nev? domčeky som sa pýta? kom p? itiskl km? IZI, ktorá bola sú? astí zábradlia.

Ako som tam stál, ľahko som m? nil polohu, pýta? ka strkal do t? ch otvor? a tým si ho t? el. Moc sa mi to páčilo, keď som ho vid? lz druhej strany, ako "vykukuje" a zase sa stráca. Čo vám budem vykladať, normálne? sa mi t? mi dotyky at? ením postavil. No a čo te?? Na vo? verejné kúpalisku, chlapec tak 10 rokov a stojí mu tam pierko. M? to ale bolo v tej chvíli fuk, bolo mi fajn. Stále som tam stál - nielen ja - ad? robil ako by nič.

Po chvíli šla okolo n? aká partia chlapec?, rozhodnem? starších ako ja. Tí si to všimli az? eteln ? som počul, ako si? hovoria: Hej, tomu chalanovi stojí alebo nestojí péro? Ten záujem som nep? eslechl, ale d? robil aj ďalej ako by nič. Postavili sa k klandru kúsok odo mňa a môžem? ICT, že up? en? hľad? ak na to moje postavené péro. "Mazan?" som sa trošku pooto? il k nim, aby čias? e vid? li, že sa nemýli.
Stál mi v tej chvíli v pravom uhle ap? kn? držal sm? r Aj keď bol pre m? malý, nemohli sa vo svojom odhade zmýliť. Skoro sa mi zdalo, že sa im to trošku v plavkách zv? Tsuji, ale možno to bol len m? j dojem. Ubezpe? ili sa tak, že mi fakt stojí, zasmiali sa tomu a išli ďalej. Len som ešte? začul komentárom?: Tomu chlapcovi to fakt stojí a má ho celkom veľké, aký je to špunt. Je to už? ada rokov, ale tá pochvala môjho ztopo? eného holátko m? dodnes t? ší.

Vo? er som o tom musel povykládat bratranca? m Už sme boli každý vo svojej posteli, a keď som im to? íkal, tak som si ho pod pe? inou naháňal, až sa mi postavil. Keď som to vyrozpráva? l, tak mi Petr? íkal, že mi nev? Verí, že mi stál. "Tak sa pozri!" a zložil som pe? inu a pyžamo.Vvystavil som svoje zto? ené holátko jeho pohľadu. Aby na to čias? e vid? l, išiel som kn? mu na posteľ. M? l ob? ruky pod pe? inou a asi tam - na správnom miest?. pretože som voľné ruky, tak som mu pe? inu odhodil a bolo hneď jasné, že som sa nemýlil. Pod pe? inou bol bez nohavíc a naháňal si ho. Bol síce o rok mladší, ale pierko m? l možno trošku v? ší, ale holé ako to moje.
Bol teda dosť p? prekvapenie mojou aktivitou, ale ruku z perie nezhodil a naháňal si ďalej. Neodolal som a ľahol som si kn? mu. Vzal som si ho do ruky a masíroval som mu ho , on mi to oplatil rovnakou mincou. Bolo to moc fajn, keď vám n? kto naháňa péro. Cudzie ruka je ako ľava? ka a viac to vzrušuje. Prost? sme si ich naháňali, stáli nám ako sviece.
< br /> A to tam bol aj Mirek, ten t? tretie do trojky. Ale ten nám n? v? Novalji žiadnu pozornosť az? stával sám vo svojej posteli. S Petrom sme si? ??povedali, že sa na n? ho p? ideme pozrieť. Ležal pod pe? inou a ruka mu kmitala vt? ch o? ekávaných miestach. Nech? ak sme ho až tak rušiť, ale? povedal som mu, že mu musí byť asi pod pe? inou horúco. odsekol, že jo a ja som zn? ho tu pe? inu stiahol. V? bec to ním nehlo, keď som mu odhalil jeho vzty? ené péro a "veselo" si ho Mastil ďalej.
On bol z nás najstarší a taky ho m ? l najvä? ší, dokonca mu tam už riasili okolo chmý? í. Keď sa na nás díval sa ztopo? enými mláďatami a ako si ich navzájom láskam, tak ho to asi dosť "zaujímalo". Ruka mu kmitala po pere stále rýchlejšie a stálo mu ako stožiar. Potom mu zrazu "zesklelnat? ly" o? i, podivne? sa rozdýchala, aj sa n? ako ohla a péro vytrite? il do výšky.

Potom som uvidia? l, čo som ešte? nepoznal. Z perie mu za? alo st? ikatu n? čo bieleho av takých dávkach, že m? l na bruchu hneď n? koľko hustých st? íkanc?. hľadať? l som na to ako z jara.No jasn?, že nám ob? ma podal vysvet? tlenia, čo sa to vlastne? stalo. Tak som sa prvýkrát v život? zoznámil so spermiami a dov? d? l som sa, že to hon? nej nie je samo? elné a že má svoje "slastné" vyvrcholenie.
P? aj našich budúcich stretnutiach sme si ešte? mnohokrát naháňali perie a neskôr? ju som sa aj ja mohol pochváliť svojim semenom. Ale to bolo až za? rad rokov.

autor: BUSHMAN



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>