Erotická poviedka

Autosexík

Stalo sa to vlani o prázdninách, rozhodla som sa ísť na dovolené autom.
Naši mali na Morave chatu, a tak som sa jedného dňa zbalila a vyrazila.
Cesta bola trochu dlhá a nudná, pretože sme bývali v Moste v Čechách.
Asi v polovici cesty som zastavila v jednom motoreste. < br />


Bolo tam úplne narvaný, tak som si sadla k jednej veľmi pohľadné dievčine, ktorá sedela sama pri stú úplne v rohu miestnosti. Asi
tak v polovici Obíďte sme nadviazali rozhorí na tému kam jedu a kam cestuje ona. Napodiv
sme išli obe na Moravu, ona však išla stopom. A tak som jej ponúkol že ju zvezie.
Ako som už povedala bola naozaj veľmi krásna. Mala hnedé dlhé vlasy, modré oči,
prsia tak akurát do ruky, a naozaj krátku minisukňu, pod ktorou išla vidieť červeno červená tangá. No ale späť k ceste, ubiehala síce pomaly, ale už v aute nebola taká nuda ako predtým, a to vďaka konverzácii a vďaka tomu že sa bolo na čo pozerať.
Konverzácia bola o všetkom možnom, ale hlavne o sexe. Zrazu mi z ničoho nič siahla do rozkroku a na tvár mi pristál sladký bozk. Docela ma to zaskočilo, ale nedala som na
sebe nič poznať. Nechala som ju aby si síce cez nohavičky ale aj tak veľmi nežne hrala s mojou mušličky.


Asi tak po piatich minútach som to už nemohla vydržať, a tak som zastavila na jednom odpočívadle pri ceste. Na odpočívadle nikto nebol, takže sme zložili sedadla dozadu, a išli na vec. Ja som už bola úplne rozpálená, takže som si vyzliekla košieľku, pod ktorou na ňu vykukla holá prsia, s bradavkami uplně ako kameň. Ona mi medzi tým dala dole sukňu a nohavičky, ktoré už boli upne mokrý, že s nich skoro klapalo. Keď som bola upne nahá roztiahla mi nohy a svojim jemným Jazičky ma pomaly privádzala do extázy. Evidentne né však len ma, pretože keď som ju siahla medzi nôžky, bola už tiež zaujme mokrá.


Po mojom prvom orgazme, sme sa viměnili, ja jej postupne vyzliekla, a začala sa hrať s jej
krásnymi prsiami, oblizovala som ich, krúžilo po rukamam, líbyla a ponáral sa medzi nich.
Po chvíli som svojimi bozkami schádzala nižšie po jej rozpálenom tele až k jej voňavej mušličke.
Jazykom som skoro hneď vnikla až dovnútra, a vychutnávala si jej krivky prirodzenie.
Tvár som mala zaujme mokrý od jej sladké šťávičky, takže som sa presunula zase na horu, kde mi tvár dôkladne oblízala, a potom sa vrátila k jej jaskynke.
Hneď nato na ňu prišiel aj prvý orgazmus. Prúdy jej bohémskej šťávičky sa mi rinuli do Pusi a na tvár.


Hneď keď ju to prešlo, otočila som sa, a moju prcinku som ju nastokol pred tvár. hneď sa pustila do práce a ja som samozrejme neotáľala. lízal sme sa asi tak päť minút a prišlo to na nás znovu. Naše telá sa prehla v zajatí slasti, a obe zároveň sme prežili náš ďalší orgazmus. Takto sme pokračovali ešte asi dva orgazmy. Potom ona siahla do batohu a vytiahla obrovský nerezový vybrátor. strčil mi ho tram tak tvrdo že som hlasno zastonala.
Ale v skutočnosti sa mi to veľmi líbylo. Za chvíľku som sa zvíjala zase v orgazme. Keď som si oddýchla viměnili sme si pozície, a ja jej to urobila snáď ešte tvrdšie než ona mňa.
Slasť to bola obrovská, ale asi po piatom orgazme sme boli tak vyčerpané, že sme zaspali na sebe na sedačke spolujazdca. Hneď ako som otvorila oči, Katka ktorý môže sedela na mieste vodiča stále nahá a prstila sa. Trochu som sa čudovala že má ešte silu, ale po chvíľke som sa prebrala taky, a ako som ju tak zarobiť ako sa prstom, uplně som zvlhnuté. dvoch prstov som sa začala prstit taky. Keď sa Katka urobila, všimla si že ja už taky budem. Vzala mi ruku Oblizla mi prstíky a zaboril svoju Hlavinka medzi moje nohy. Po prežitie ďalšieho orgazmu, sme sa zozhodli obliecť a pokračovať v ceste. Po ceste som mala nádherný pocit z toho že som si urobila novú kamarátku. Moja chata bola bližšie ako jej, a tak som jej ponúkla že u nás môže prespať ........................... ........... No popravde sme prežili noc plnú slasti a vzdychanie.


Nakoniec sme sa dohodli že nikam neponáhľa a tak zostala so mnou na chate celý týždeň. < br /> Potom som ju odviezla na jej chate, kdfe sme si to zase rozdali, a potom som išla domov.
Stále som ju nemohla vymazať zo svojich snov, a tak som jej zavolala stretli sme sa, a zase sme sa milovali celú noc. Asi tak za týždeň, sa ku mne nasťahovala a tak spolu bývame už Niečo cez rok. Za tú dobu sme vyskúšali snáď všetky možné pozície, dokonca sme to skusil ešte s tromi kamarátkami naraz, a mňa osobne sa to moc líbylo. Mohla bycvh takhle pokračovať ešte dlho ale už by to nebolo ono, Takže vám napíšem hneď ako to skúsime na nejakom osobitnom mieste. Ahoj!





autor: Petty



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>