Erotická poviedka

Letné brigáda

Na svoj vek vyzerám veľmi vyspelo. Mám dlhé čierne vlasy, štíhlu postavu, krásne modré oči a prsia číslo štyri. Aj cez to, že som veľmi pekná nemala som doteraz u chalanov šťastie. Asi pre moju vrodenú plachosť a hanblivosť. Ako som počula spolužiačky v gymplu sa rozprávať o svojich prežitých erotických zážitkoch musela som skonštatovať, že som snáď asi jedna z posledných v gymplu, ktorá je ešte panna alebo nemá erotické skúsenosti s chlapcov. Pretože sa blížili prázdniny, tak som sa preto sľúbil, že to tak ďalej nemôžem nechať. O prázdninách urobím všetko, aby som tento stav v mojom sexuálnom živote radikálne zmenila.


Na začiatku prázdnin som náhodou stretla svoju dlhoročnú kamarátku z aerobiku Zdenku. Zdenka je o štyri roky starší ako ja a má krásnu pestovanou postavu a chodí veľmi elegantne oblečená. Hneď sme si sadli do vinárne a kecali o živote. Povedala som jej, že ma matka zase núti ísť, tak ako vlani, na brigádu do nejakého obchodu alebo kuchyne, pretože peniaze sú vraj doma potrebné av Prahe je veľa možností. Samozrejme som Zdenke tiež povedala o svojich erotických neúspechoch ao mojej túžbe tento stav o prázdninách zmeniť. Zdenka chápavo pokýval hlavou a hovorila, že sa všetko určite zlepší, nech to len nechám voľný priebeh. O sebe mi okrem iného povedala, že už nepracuje ako laborantka, ale že si našla prácu v jednom malom erotickom privátu v samom centre Prahy. Pracuje tam len od deviatich do sedemnástich hodín av sobotu a nedeľu nemusí, keď nechce chodiť. Peňazí si zarába dosť, je spokojná a nezávislá. Pred mesiacom si kúpila krásny dvojizbový byt. Keďže vo svojom okolí nepoznám nikoho, kto pracuje v erotickom priváte, bola som zvedavá a Zdenku vyspovedala. Zaujímalo ma, ako to tam chodí, čo zákazníci, aká je majiteľka, aké je tam prostredie, koľko tam chodí dievčat, koľko sa platí, koľko si zarába atď Asi po dvoch hodinách táranie sme sa rozišli. Navzájom sme si vymenili čísla mobilov a popriali si pekné prežitie leta.


Asi po týždni mi Zdenka zavolala, či môžem k nej zájsť, že niečo potrebuje. Navečer som k nej do nového bytu zašla a nestačila sa čudovať. Zdenka mala pravú nohu v nechodiacich sadre a bola celá uplakaná. Ráno zakopla a zlomila si členok, vraj to bude trvať asi dva mesiace, ako bude zase chodiť. Bolo mi jej ľúto, tak som ju spýtala, ako jej mám pomôcť. Kamarátka ma moc prosila, či by som namiesto nej nemohla cez leto pracovať v privátu, pretože má s majiteľkou dlhodobú zmluvu. Keby nechodila do práce, tak si majiteľka nájde inú babu a ona už také dobré miesto nezoženie. Ďalej mi povedala, že ja rovnako musím chodiť na brigádu. Zaručuje mi, že doma budem hneď po 17 hodine a navyše, že si prídem na pekné peniaze. Nech sa o nič nestarám , ona s majiteľkou privátu všetko dohovorí. Povie jej o mne, že mám o toto miesto záujem, mám so sexom skúsenosti, mala som už 18 rokov a že som veľmi pekná. Jediný problém že vidí u mňa, čo by som na to povedala, keď nemám s mužmi žiadne skúsenosti a som ešte panna. Potom mi podrobne vysvetlila, ako to na privátu chodí, či chce zákazník ísť so mnou na pol hodiny alebo hodinku, o sexuálnych praktikách, o ochrane ao tom, ako sa mám správať k zákazníkom. Nech sa cez noc rozmyslím a ráno ju prídem povedať, že by mi bola moc vďačná. Ja aby som pravdu povedala som z toho bola celá preč. Je pravda, že s mužmi nemám žiadne skúsenosti, som panna, začínam byť nadržaná, stále potrebujem peniaze ale, že môj začiatok erotického života začne dvojmesačné prác na privátu, to som nepočítala. Ráno múdrejšie večera, tak som rozhodnutie nechala na ráno.


Po dôkladnom uvažovania pre a proti som sa ráno rozhodla, že to prvý deň skúsim a podľa toho ako sa mi to bude alebo nebude páčiť sa rozhodnem definitívne. Zdenka mi dala adresu privátu a ja tam ráno zašla. Majiteľka mi pripadala veľmi solídne a priateľská. Ihneď mi uvarila kávu a ponúkla malý zákusok. Potom sme prebrali moji prázdninovú náhradu za Zdenku, vysvetlili si, ako to u nej v privátu chodí a ako si ona predstavuje moju prácu. Ďalej sa ma opýtala na vek, na to koľko som už mala chalanov a ako ovládam sexuálne praktiky. Ja som ju odpovedala (samozrejme , že som bola nútená jej klamať), že mi pred mesiacom bolo osemnásť, že už som mala asi desať chalanov a sex sa mi veľmi páči, ale v privátu som nikdy nepracovala a že sa toho trochu bojím. Majiteľku to asi uspokojilo. Potom mi odporučila aké si mám zajtra zobrať oblečenie a spodnú bielizeň, ako sa mám učesať a ako nalíčiť. Nakoniec mi odporučila, že by som sa "dole" úplne vyholil, pretože to majú jej zákazníci moc radi. Potom sme si dohodli aj cenu, za ktorú u nej budem pracovať. Majiteľka mi bude denne vyplácať 70% z pevnej sumy za číslo a tiež a všetky "všimne" bude pre mňa. Nakoniec mi povedala, že môj nástup je zajtra o deviatej hodine!


Viete si predstaviť, ako som bola z toho všetkého nervózna. mame som povedala, že od zajtra nastupujem prácu v nemocničnej kuchyni a že za to budem mať 7 tisíc hrubého. Matka bola rada, že som si prácu na celé prázdniny rýchlo zohnala a že soboty a nedele budem mať volné.O nich si vraj užijem prázdnin do sýtosti. Zato ja som bola s psychikou na dne. Hlavou sa mi preháňali otázky a odpovede na témy: nebude ma zajtra deflorácia bolieť, zvládnem denne viac chlapov, nebude ma potom bolieť kačička, neurobím Zdenke a majiteľke hanbu, nebudú na mňa chlapi hrubí, nespozná mamka na mňa nejaké zmeny atď??? Večer som sa okúpala, učesala, navoňala a hlaďounce (podľa priania majiteľky privátu) vyholil svoju nevinnú lasturku. Potom som z knižnice vytiahla otcovi knihy o sexuálnom živote, Kamasutra a iné pornografické časopisy. "preštudoval" som všetko čo sa dalo: anatómii pohlavných orgánov, ako sa má robiť erotické dráždenie u muža a ženy, ako sa vykonáva mastrubace u muža, ako prebieha orgazmus. Hlavne som preštudovala milostné polohy. Takto teoreticky na pripravená na zajtrajšie "ťažký" deň som zaspala.


Ráno som vstala o ôsmej, upravila sa a potom vyrazila na svoju prvú smenu. Samozrejme, že som nezabudla si vziať tašku so svojimi vecami na oblečenie a odbornú literatúru. V deväť som bola v privátu. nervozity som ani nemohla hovoriť a bola som bledá ako krieda. Majiteľka bola z toho celá nesvoja, vypytovala sa ma čo sa deje. Ja som ju povedala, nech sa nečuduje, že je to prvýkrát v mojom živote, kedy mám pracovať v privátu (že som panna som ju samozrejme nepovedala) a že som z toho moc nervózny. Majiteľka mi dala veľkú štamprli koňaku na ukľudnenie. Potom mi sľúbila, že dnes nemusím ísť s každým, kto si ma vyberie v bare, ale len s tým, s ktorým budem chcieť dnes ísť ja. Za to som ju bola v tú chvíľu moc vďačná. Potom mi dala druhú štamprli, vraj do druhej nohy. Hneď sa mi uľavilo a nervozita bola tá tam.


Obliekla som si zvodné čipkované čierne spodné prádlo, ktoré som si včera za dvetisíc vybrala v butiku, a sadla si so štyrmi kolegyňami k baru. majiteľka začala osobne vodiť do privátu prvých zákazníkov. Niektorí si dali pri bare pohárik a iní začali s nami konverzovať. Neviem čím to je, ale mňa si chceli vybrať hneď prvé tri návštevníci. Ja som ich odmietla - moc sa mi nepáčili. Jeden bol asi päťdesiatročný šedivý starec, druhý bol na môj vkus moc potetovaný a tretí bol moc obtlstlý. Asi okolo desiatej prišiel do salónu celkom sympatický asi 25 muž. Ako ma pri bare uvidel, hneď si ma vybral. Majiteľka na mňa mrkla očkom či ho chcem, alebo ho má ponúknuť ďalším dievčatám. Ako videla, že som ju naznačila že ho chcem, radosťou bola celá bez seba. Pri mojom odchode s mojím prvým zákazníkom na izbu mi ukazovala, že mi drží päste.


Ako sme prišli na izbu s Pavlom, tak sa tem muž volal, sme sa osprchovali a ľahli si do širokej postele. Pavol si ma k sebe pritiahol a najprv si ma začal detailne prezerať. Spýtal sa ma, ako sa volám a koľko mám rokov. Ako to zistil, nechcel strácať drahocenný čas a začal ma bozkávať na tvár a na ústa (nevedela som, že väčšinou v privátoch zákazníci holky na ústa nebozkávajú), potom na prsiach a stále smeroval s bozkom nižšie a nižšie. Ako uvidel moju hladko vyholenú lasturku, povedal že sa mu veľmi páči, keď je dievča dole úplne vyholená. Aj on bol dole tiež úplne vyholený a musím povedať, že to vyzerá veľmi dobre a je to praktické. Tiež penis sa zdá byť o mnoho väčší. Potom mi začal nežne bozkávať lasturku a prenikať do nej hlboko jazykom. Bolo poznať, že je veľmi skúsený, ale aj veľmi ohľaduplný a jemný. Bola som z toho omámená a asi aj celá čevenej. Asi si to všimol a spýtal sa ma, čo mi je. Po pravde som mu povedala, že som dnes v privátu prvýkrát, že zaskakuje za svoju chorú kamarátku a že som ešte panna. Pavel tomu nechcel veriť. Ihneď mi detailne preskúmal vchod do lasturky a potom mi povedal, že mám asi pravdu. Bol z toho celý "paf". Hovoril, že sa s tým ešte nestretol. Mal v rôznych salónoch a privátoch už asi päťdesiat dievčat, ale pannu ešte né. Priznal sa, že ani v súkromnom živote (jeho manželka, ako si ju bral, už nebola panna) ešte nedefloroval žiadnu dievčinu. Bolo vidieť, že z mojej deflorácia má trochu strach. Ja som mu povedala, nech sa nebojí (ale sama som mala ďaleko väčší strach ako on), a prosila ho nech je ohľaduplný a jemný. To mi tiež sľúbil a môžem povedať, že si počínal veľmi nežne. Po asi päťminútovom bozkávanie mojej lasturky a vjazde jeho jazyka hlboko do nej som bola už celá mokrá. Ako to Pavol uvidel, povedal že aj ja musím pripraviť jeho. Dal do ruky svoj stoporený dvadsaťcentimetrovú úd (videla som a mala v ruke "naživo" pánsky úd prvýkrát v živote a nikdy som netušila, ako je vlastne mohutný), a povedal, nech mu ho pripravím. Začala som mu ho naháňať rúk (ešte že som si večer "preštudovala" ako sa to má robiť) a za chvíľu som cítila, že mu v ňom začína šklbať. Pavel mi ihneď strčil úd do pusy a vystriekal sa do nej. Nestačila som zni prehĺtať. Akonáhle skončil povedal, že som moc šikovná a začal mi znova bozkávať moji už značne vlhkú lasturku. Akonáhle si všimol, že už som dostatočne pripravená, spýtal sa ma, či môže začať s mojou deflorácii.



Ako dostal moju kladnú odpoveď, nasadil si na penis preservativ, ľahol si medzi moje nohy, zadok mi podložil malým vankúšikom a potom mi nohy naširoko otvoril. Pred jeho zraky sa objavila moja oholená růžovoučká lasturka. Pavel naslinil preservativ, prsty roztvoril závojov a nasadil penis pred mojou panenskú dierku. Ja som radšej zavrela oči .


Pavel jemne zastrkával penis do mojej pošvy. Na prvýkrát sa mu podarilo do mňa zatlačiť penis po fialový žaluď, ale ďalej to nešlo. Má panenská blana bola pevná. Tlačil viac a viac, ale blanu sa mu nedarilo deflorovat. Pavol začínal byť už nervózny. Ako som videla, pochopila som, že mu musím pomôcť. Akonáhle do mňa znova zasunoval penis, zatla som zuby a vyšla som mu celou silou svojho tela naproti. V očiach sa mi zaiskrilo, vo mne niečo povolilo, ja zacítila pálčivú bolesť. Ako som otvorila oči uvidela som, že Pavel má do mňa konečne zasunutý celý penis až po koreň. Akonáhle Pavel zistil, že ma konečne defloroval začal lasturku prechádzať svojim stoporeným penisom na celú jeho dĺžku. Bolo to nádherné. Dostala som druhý orgazmus. Niekoľkokrát sme zmenili polohu - z boku, zozadu, na koníčka, na koníčka zozadu a postojačky. Zrazu som cítila, ako Pavlovi začína v penise šklbať a ako začína striekať. Bola som v siedmom nebi a zároveň dostala tretí orgazmus. Prvýkrát som cítila, ako do mňa muž strieka svoje spermie. Po doznení orgazmu Pavel zo mňa vytiahol úd a zložil z neho zakrvavený prezervatív, ktorý bol vo vnútri plný jeho spermií. Dlho ma pobozkal na ústa. Ja som mu začala hladiť jeho úd , ktorý zo mňa urobil ženu. Penis sa mu však počas minúty znovu ztopořil. Pavel sa ma spýtal, koľko ešte máme času. Akonáhle Pavel zistil, že máme ešte desať minút času, spýtal sa ma či si dáme ešte raz. Pretože sa mi to moc páčilo, prikývla som mu. Pavol vzal zo stolíka nový preservativ a rýchlo si ho nasadil. Povedal, nech na neho vyšpulím zadoček, že to má najradšej zozadu. Ako som mu vyhovela zasunul do mňa svoj penis a začal ma znova milovať. prirážal tak silno, že som počula, ako mu gule tlieskajú o môj zadoček. Po chvíli som cítila, že na mňa ide ďalší orgazmus. Akonáhle môj orgazmus vrcholil mal orgazmus aj Pavol. Obaja sme unavení padli na posteľ.



Zrazu som zistila, že mi niečo tečie z lasturky. Ako Pavol vybral penis zistili sme, že sa prezervatív pretrhol a Pavel do mňa vystriekal celú dávku svojho semena. Z mojej lasturky vytekal bielo-červený potok jeho spermií, ktorý bol zmiešaný s mojou panenskou krvou. Ešteže som začala na odporúčanie Zdenky brať antikoncepciu.


Zrazu sme počuli, ako na dvere izby zaklopala majiteľka a skrze ne nám hovorí, že hodina je už preč a že máme končiť. Pavel mi dal posledný pusu a išiel sa osprchovať. Ja som ležala ako vo sne av omámení. Hneď na prvýkrát som mala štyri krásne orgazmy. Akonáhle Pavel prišiel z kúpeľne išla som sa osprchovať aj ja. Cestou do kúpeľne som videla, ako mi po nohách až ku členkom tečie bieločervená spermie. Keď som sa vrátila z kúpeľne Pavol na mňa v izbe stále čakal. Povedal že sa mu to veľmi páčilo, a že zajtra príde zase a či ma môže odporučiť svojim dvom najlepším kamarátom. Odpovedala som mu , že on aj jeho kamaráti môžu prísť kedykoľvek, že sa budem vždy tešiť. Na rozlúčku mi Pavel dal do ruky dvojtisícovky, aby som mala satisfakciu za to, že som bola ešte panna a on že mal to potešenie ma deflorovat. Vraj sa mu to so mnou moc páčilo a nezabudne to celý život. To mal pravdu, ja si budem muža, ktorý ma pripravil o panenstvo pamätať aj celý živiť.


Po jeho odchode prišla za mnou majiteľka a podrobne sa ma vypytovala, ako to šlo. Všetko som ju po pravde povedala. Bola rada, že to dobre dopadlo a že zákazník bol spokojný a príde zase a privedie kamarátmi. Akonáhle videla, že už mám dobrú náladu a moja nervozita je tá tam, zašepkala mi , že už majú plno au bare sú dva zákazníci, ktorí chcú skúsiť s nejakou peknou slečnou "sendvič", čo ja na to? Zaplatili vraj už päť tisíc a moja provízia by bola třitisícepětset. Nech to rýchlo zvážim, či si na to trúfam, inak s nimi pošle inú babu. Ďalej mi povedala, že som jej sympatická a že by bolo škoda prísť o toľko peňazí. Pretože mi bolo fajn, povedala som majiteľke, že súhlasím. Ako sme s majiteľkou prišli do baru, ihneď ma zaviedla k mojim budúcom zákazníkom a predstavila ma ako najlepšie dievča zo všetkých, ktoré tu má. Tí, ako ma uvideli boli ihneď vzrušení, čo bolo vidieť na ich nohaviciach.


Keď sme všetci traja prišli na izbu musela som rýchlo vymeniť "zašpinené" prestieradlo a urobiť poriadok. Akonáhle som to urobila videla som, že moji noví zákazníci, vymenovali sa Ivan a Tomáš, sú už osprchovaní a pripravení nahí k akcii. Ivan s Tomášom sa ku mne postavili a začali ma pomaly vyzliekať. Počas vyzliekanie sa ma vypytovali na meno, koľko mám rokov a ako dlho tu pracujem a či mám rada polohu sendvič. Samozrejme som im musela zase klamať, Povedala, som im že sa volám Pavla, je ma osemnásť, pracujem tu skoro rok a že sendvič mám najradšej. Ako sme boli všetci nahí ľahli sme si k sebe do postele. Samozrejme, že som sa hneď pozrela, ako sú vybavení. Penisy im obom stáli ako sviečky. Oproti Pavlovi boli oba penisy menšie, zato ich prirodzenie bolo husto zarastené dlhými čiernymi chlpmi. Obaja ma začali bozkávať po celom tele a hladiť na mojej holej lasturce. Akonáhle prsty zistili, že som už pripravená, chceli už začať. Ja som vytiahla zo stolíka prezervatív a nasadila ho Ivanovi, ktorý chcel začať ako prvý. Ivan ihneď nasadil svoj penis na moju lasturku a začal ma silnými prírazov milovať. Musím konštatovať, že to teraz išlo bez problémov a moja lasturka ma ani moc nebolela, po tom čo ju Pavel "spustošil". Akonáhle ma Ivan miloval, Tomáš mi rytmicky strkal do pusy svoj penis. Jeho chlpy ma šialene šimraly pod nosom. Asi po desiatich minútach sa Ivan s Tomášom dohodli, že sa vymenia. Preto som nasadila aj Tomášovi preservativ a ten ma začal milovať miesto Ivana, ktorý mi strkal penis do pusy. S gumou mi to nebolo vôbec príjemné. Po chvíľke povedal Ivan, že by ma chcel milovať do zadočku. Vytiahla som zo stola lubrikačný gél a natrela Ivanovi preservativ a sebe zadnú dierku tak, ako mi postup vopred podrobne vysvetlila majiteľka. Potom som k Ivanovi vystrčila svoj zadoček. Hneď som si uvedomila, že dnes prídem o poctivosť nielen vpredu, ale aj vzadu. Znovu som zavrela oči a zatla zuby v očakávaní budúceho. Ivan nasadil svoj stoporený penis k mojej zadnej dierke a pomaly ma začal milovať. Bolelo to, ale jeho penis sa pomaly posúval hlbšie a hlbšie. Asi po troch minútach bol celý vo vnútri. Ivan radosťou až hekal. Po chvíli však už bol Tomáš celý stoporený lebo pozerania na naše milovanie ho silne vzrušovalo. Preto si Ivan ľahol na chrbát a ja na neho zozadu nasadla. Ivan zasunul penis do mojej zadnej dierky a jemne si ma položil na seba. Keď som ležala chrbtom na jeho prsiach otočili sme sa hlavou k sebe a začali sa dlho bozkávať. Ivan mi začal jazykom kmitať v ústach tak, že som bola za chvíľu medzi nohami opäť celá mokrá. Ani som si neuvedomila, že Tomáš k nám pristúpil, vliezol medzi naše nohy a opatrne zasunul penis do mojej lasturky. Zrazu som cítila dva penisy v sebe. Bolo to niečo neskutočného. Oba penisy vo mne rytmicky pohybovali a vlastne je vo mne oddeľovala malá prepážka. Po chvíli sa obaja dohodli, že sa vymenia. Netrvalo to ani pol minúty av zadku som mala Tomáša av lasturce Ivana. Ich rytmické prírazov mi privodili krásny orgazmus, začala som sa celá chvieť. Tomáš s Ivanom to vycítili a začali ešte silnejšie prirážať. Zrazu obaja vo mne explodovala. Mňa, a myslím že aj im, bolo nádherne. Zrazu som zasa počula klopanie na dvere. Majiteľka nám oznamovala, že hodinka je už preč a že už máme končiť. Tomášovi aj Ivanovi som opatrne dala dole preservativy a obaja sa šli osprchovať. Na Ivanove preservativu som si všimla, že je na ňom ešte trochu mojej panenskej krvi. Oni si nič nevšimli, obaja si mysleli, že som už skúsená "suka". Akonáhle boli obaja hotoví, išla som sa osprchovať ja. Aj oni na mňa počkali a pekne sa so mnou rozlúčili, tiež sa ma spýtali či môžu prísť nabudúce a každý mi ešte navyše dal päťstovku.


Akonáhle som sa upravila, opäť som prišla do baru . Majiteľka sa ma pýtala ako mi to išlo a či som využila ich rád. Ani som ju moc nepoďakovala a už sa ma pýtal ďalší muž, ešte s ním môžem ísť na polhodinku. A tak to pokračovalo až do piatich hodín, čo polhodina alebo hodina jeden alebo dva chlapi. Milovala som sa v rôznych polohách - z boku, na koníčka, zozadu, postojačky a to do kačičky alebo do zadnej dierky. Celkom som mala za prvý deň svojej "brigády" v sebe dvanásť penisov. Za celú "pracovné dobu "som nemala ani trochu voľna. Ako som prišla do baru, ihneď si ma niekto vybral a ja s nim išla na izbu. Ostatní zákazníci už neboli tak milí ako Pavol, každý chcel do pekné mladé dievčatá strčiť ten svoj penis a zasúložiť si s nej. Na druhej strane za to tiež veľa platili. Avšak ku všetkým, aj keď sa mi niektorí z nejakého dôvodu nepáčili, som musela byť milá a príjemná, pretože podľa toho mi oni nakoniec dávali "všimne". Ostatné dievčatá mala za deň tri až šesť chlapov a trochu mi aj závideli, ako chlapi po mne idú. Ale to bol ich problém. Popoludní mi majiteľka pri mojom odchode domov dala obálku s mojím zárobkom za deň. Rýchlo som sa do nej pozrela, bolo tam 21 tisíc. Ako som k tomu pridala svoje "všimne" robilo to v súčte 29 tisíc. Celkom pekné peniaze za stratu panenstva! Ani ma nenapadlo, že sa so mňa stala platená "suka".
Ako som prišla domov mama si všimla, ako som unavená. Musela som ju rozprávať čo sme v kuchyni robili. Niečo som si vymyslela, mamka ma ľutovala, dala mi najesť a povedala, nech sa idem radšej vyspať. Po osprchovaní som sa prezliekla, schovala do tajnej skrýše svoj dnešný zárobok, namazali mastí svoje zmorená intímne miesta, ktoré ma veľa bolela, a ihneď som zaspala. Prebudila ma mamka až ráno o ôsmej, že už musím vstávať a ísť do práce. Išla som do kúpeľne a pripravila sa na ďalší deň svojej "brigády". Podobne to šlo celé prázdniny . Na konci augusta som mohla konštatovať, že "brigáda" mi skončila nad očakávania dobre. Dopadla dobre nielen po stránke finančnej, ale aj po stránke psychickej a erotické. Kamarátka Zdenka sa uzdravila, bola veľmi rada že som ju vyhovela a navyše mi za preukázanú službu kúpila krásnu bielu čipkovou súpravu spodnej bielizne. Majiteľka privátu bola spokojná, že som u nej "pracovala" a sľúbila mi, že kedykoľvek, ako budem mať čas, mám u nej otvorené dvere.



Moc som ju poďakovala a predbežne ju prisľúbila, že na budúci prázdniny so mnou môže na sto percent počítať a že sa počas roka telefonicky dohodneme na nejakom popoludní alebo na nejaké sobote alebo nedeľu. Peniaze budem vždy potrebovať! Ako som prišla domov dala som mame 10 tisíc čistého zo svojho zárobku v "kuchyni". Mamka bola veľmi rada. Ako prišiel otec z práce, som na oslavu ukončené brigády, otvorila fľašu šampusu. Rodičia ma moc chválili, ako som pracovitá a poslušná a že ma dávajú za vzor všetkým svojim známym. Potom sme sa rozprávali o všemožné. Ako bola fľašu Dopita, a otec si sadol k televízii, sa ma mama začala vypytovať na to, či som už mala chalana a podobne. Ja som ju odpovedala, že chalani ma nezaujímajú a že mám iné teraz záujmy. Asi si z mojej odpovede vyvodila, že som ešte moc mladá na chlapca a preto mi už dala pokoj a ďalej sa navyptávala.


To čo som si sľúbila urobiť o prázdninách som dodržala. Zarobila veľa peňazí, prišla konečne o panenstvo, užila si krásnych chvíľ milovanie a navyše mala v sebe takých štyristo krásnych penisov. Ako sa ma budú vypytovať, ako som sa mala o prázdninách, tak im poviem, že som bola celé prázdniny na "brigáde". Čo som však na "brigáde" skutočne robila, im hovoriť nebudem a naďalej sa budem tváriť veľmi nevinne a cudne.



autor: BEPA



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>