Erotická poviedka

Raz

Bolo mi 18 a ja chcel spoznať svet, bol som hlúpy a neskúsený ale plný chute spoznávať nepoznané. Po maturite som sa rozhodol vypadnoput do Írska a nazbierať nejaké skúsenosti tam, netušil som, o aké skúsenosti sa bude konať .


Začalo to nádherne, skvelá práca, dobré bývanie, nádherná krajina, čo viac si môžem priať! No jo, po čase začala chýbať ženská ... a dosť!
Rozhodol som sa pre lov, ale ako, som čech, neviem moc dobre anglicky, ešte že mám zaplať Pánboh peknú postavu.Zkusil som pár barov, ale bezvýsledne, Íri sa vie skvele baviť, ale ženské moc pekné nemajú.
< br />

Párkrát som až do rána trávil pri stole v nádeji, že nejakú klofnu, a stále nič, to snáď ani nie je možný! Raz som sa takto ráno vracal z probenděné noci a premýšľal, ako vysvetlím šéfovi, že mám kruhy pod očami a som nepripravený, keď na mne spoza rohu vyletela ruka, teda né do nosa, ale chytila ??mne za rukáv a stiahla svoju mušej silou k sebe, tou istou mušej silou som bol prilepený k menšiemu telu veľmi oblých a priliehavých tvarov ...



"I love You" sa vydralo z takmer neviditeľné pusinky a tá sa mi následne pritisla na moje pery ... Až doteraz som bol prekvapený a nerobil som odpor, ale v tom bozku bolo toľko vášne a túžby po pokušeniu, že som dlho nevzdoroval a jazykom začal zvoľna masírovať ten jej, bolo to nádherné, aj keď som to zažil už toľkokrát, bolo to krajšie ako prvýkrát ... Zapojil som aj ruky a páni to telo snáď patrilo bohyni, má fantázia začala pracovať na 150%, ešte než som začal rukami blúdiť po jej tele, som presne vedel ako vyzerá a bol som z toho fakt nadržaný! šaty išli dole a my boli ako vo sne , ulice, autá, ľudí, to všetko akoby nebolo a ostali len my dvaja.



Bola fakt nádherná, jej štvorky sa hojdali v problikávajícím svetle ako zvony plné sily a ja mal skoro strach na ne siahnuť, aby sa nerozplynuly, Jej dvorca, krásne a stvrdnutej od náhleho vzrušenia priťahovali moju pozornosť, maznal som sa s nimi a láskal je, cucal a túžil z nich dostať to nejlepší.Sladce vzdychyla pri mojich bozkoch, skoro každé miesto na jej tele bolo citlivé ..



Jej jaskynka však už dlho nebola prevetranie a ja to cítil, ako magnetom poháňaný mi začal rásť môj úd, ktorý nebol síce najväčší, zato mal sto chutí pracovať v akomkoľvek prostředí.Lehce som ju nadvihol, ona sa jemne bránila, po niekoľkých pokusoch som sa však dopátral svojmu cieľu a ako správny hrolezec systematický zaútočil na vrchol.


< br /> Bola vlhká a nežná, môj magnet už bol vnútri a skúsenými pohybmi som začal dráždiť jej citlivá místa.její vzdychy boli tak hlboké, že som sa skoro urobil už po treťom príraze, ale ovládol som sa ... postavil sa vo svojom prvým z mnohých orgazmov, ktoré sme toho večera spoločne prežili, obepjala ma svojimi nôžkami a ja som bol ako v nežných kliešťach osudu.přirážel som stále viac a viac až na samom vrchole blaha sa zo mňa vydral vzdych mocný ako urastený strom a ja začal jej útroby plniť svojím tajomstvom, bolo to nekonečné a ja chcel aby to neskončilo ... Oblaky extázy ma pohltila a ja sa prebral, ležal som na zemi, nahý a neprítomný, dievča nikde.


< br /> Na stene sa leskol nápis v slovenčine, nechápal som, "bola som tvoja posledná, tá ktorá Ti zničí život pre Tvoje túžby a preto, že nebola milovaná nikdy tak ako dnes tebou, som HIV pozitívny a môj život už dávno skončil, som tvoja bodka za životom ....


autor: Martin



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>