Erotická poviedka

Fotenie

Som nadšený lovec fotografií.Jednou prišla moja dievča s návrhom, že by rada mala nejaké svoje akty, či by som ju nevyfotil.Já samozrejme nadšene souhlasil.Den D sa uskutočnil u nás doma, keď boli rodičia na chate . Mám vo svojej izbe veľké letisko, takže k foteniu aktov ako stvořené.Má milovaná mala na sebe skoro priesvitnú blúzku a krátku čiernu sukýnku.Černé topánky na podpätku boli samozřejmostí.posavil som sa s fotoaparátom na príhodné miesto a začal sledovať jej pomalé, vyzývavé svlékání.Byl som zvedavý, ako dlho to vydržím, ako mi z toho začne šklbať v chvosta.


Pustil som pomalú náladovú hudbu a moje súkromné ??predstavenie začalo.Nejdříve si začala za mierneho vlnenie, akoby tancovanie rozopínať pomaly blúzku, zhora, gombík po gombíkov, túto zmyselnosť som zachytil na niekoľkých snímcích.Poladném odhodenie blúzky nasledovala sukne, bola len v čiernom spodnom prádle a začala si prechádzať rukami po těle.Pohladila si prsia a rukou zašla aj do rozkroku. Nasledovalo odnímanie podprsenky a tu sa mi pred objektív vyhupla dve nádherná plná prsia s už stojacimi bradavkami.Cvakal som spoušt a držal sa, aby k svojej milej nepřiskočil a nepobozkal jej na jej stvrdnuté bradavky.Sama sa ich dotkla a počul som, ako zastonala . Odobranie nohavičiek bola otázka minuty.Pomalu sa položila na pripravené letisko, ľahla si na chrbát a široko roztiahla nohy proti objektivu.Já fotil ako zbesilý, inak by som sa na ňu vrhl.V chvosta mi triasla, cítil som ako by najradšej vystrelil z nohavíc a zamieril rovno do tej roztvorené jeskyňky.Jednou rukou si začala hladiť prsia a druhou si zašla dole a nahmatala klitoris.



Istú dobu sa mu venovala, viem, že sa jej to páči, a tak sa neošidila.Vše som zdokumentovával.Viděl som ako vlhne, taky jej ruka postúpila nižšie, až si dávala jeden prstík do dírky.Bylo na nej úplne vidieť, ako sa jej to páči, po chvíli sa otočila, vysunula na ma zadoček a spredu si hladkala opäť svoju kundičku.To už som nevydržal, priskočil som zo zadu k nej, zložil nohavice, môj chvost stál, nádherne stvrdnutý, pripravený ihneď k zasunutí.Neváhal som, lebo som vedel, že ho tam taky chce . Ostatne film už došiel ......


Po niekoľkých mocných Priradenie som cítil, ako to na mňa ide a mocne som jej celú kundičku vystriekal ...

autor: michal



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>