Erotická poviedka

Kde všade

Neviem ako vy, ale ja mám niekedy skutočnú túžbu, uspokojiť sa uplně všade aj na tých najnevhodnejších miestach.



Zaujímalo by ma, koľko ľudí si vyskúšalo vyhonit si kundičku na viac ako desiatich verejných miestach, ja sa tým môžem pochváliť, a všetkým to vrelo odporučiť, pretože vzrušenie z nečakaného nachytání "na slivkách" je tak vzrušujúce, ako si mnohí nedokážu predstaviť.



Uvediem aj pár zaručených príkladov. Moja bývalá spolužiačka zo základnej školy, býva v 12. poschodí, výťah ide do suterénu cez minútu, kedykoľvek ho môže ktokoľvek zastaviť a privolať, ale keď sa tak nestane, je obdivuhodné vyhonit si kundičku, cestou dolu. A za spolužiačkou teraz chodím oveľa častejšie.



Alebo si skúste, predovšetkým dámy, vyprstit si ju v aquaparku (Kladno je hitovka) a ani sauna nie je zlá! Skúšala som to aj pri jazde na tobogane, ale času je moc málo.
Pre tých odvážnejších, by som odporučila Pražský Hrad, aj tam sa nájde kúsok miestečka, kde práve nikto nie je. A to by ste sa divili, že aj v sezóne, je ich požehnane.
Vlak je tiež ideálnym miestom, máte aj dosť súkromia, ale dávajte si pozor na sprievodcov, už sa mi ho podarilo priviesť do rozpakov, a nie je to nič príjemné.



Ak sa u tohto článku objavili diskusie, zaujímalo by ma niekoľko ďalších miest, už neviem, kde to prevádzkovať, električka, autobus, vlak, park, bazén, hrad, sauna, všetka príroda, schodisko aj rôzne časti bytu.

autor: Mišel



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>