Erotická poviedka

Nezbedná sestrička mojej priateľky I.

Vlani som začal chodiť so 17-ročný Janou, bývam vo väčšom meste a ona 15 kiláků odo mňa v malej dedinke. Keď sem k nej prvýkrát prišiel domov, predstavila ma svojim rodičom a svojej mladšej sestre Nikolce.



Nikola ma zaujala už od prvého stretnutia, môj pohľad prešiel od jej blonďatých vláskov, cez kúzelný tvár, až po dlhé nožičky a nebyť Jany, ktorá do mňa musela nenápadne strčiť, CIVI na nej doteraz. Som zo slušnej rodiny a to sa jej rodičom hneď zapáčilo, som skrátka navonok slušňáka, ktorý má na viac dobre platenú prácu. Skrátka jej rodičia boli so mnou spokojní. Obe dievčatá majú spoločný izbičku a tiež nesmiem zabudnúť na dve spoločné váľandy přistrčený pri sebe, ktoré v mojom príbehu budú hrať dôležitú úlohu.


Po mesiaci a pol spoločného chodenia a niekoľkých návštevách u nej doma, sem dokonale zapadol do jej rodiny. Raz v piatok po práci sem k nej išiel zase autobusom, ona ma privítala a hneď sa na mňa nalepila svoju úžasnú postavou. Neodolal sem a musel ju netrpezlivo ohmatávať jej vyrysovanú riťku a to prosím pred toľkými ľuďmi, až sa chudák Jána začervenala. Už sme spolu párkrát mrdali, ale to len keď ona za mnou prišla. Šli sme k nej domov, jej rodičia ešte neboli doma, jej segra pozerala na telku v obývačke, tak sme zamierili k nej do izby presnejšie na posteľ, naše pusy a jazyky mali po 5 dňoch samoty pohotovosť a to už nehovorím o mojich prstíkoch, ktoré obchytkával jej kozičky, stehná a okružnou jazdou aj jej pičku, ale rovnako sme sa museli krotiť, čo keby do izby prišla Nikola? Za pár minút prišli jej rodičia a ja som mal po kozách a ona po mojom vtákovi , ktorý bol na prasknutie.



Po dvoch hodinách, ktoré sme potom strávili v príjemnej konverzácii s jej rodičmi v obývačke, sem sa rozlúčil s rodičmi a šiel v Jankinej sprievode na autobus. Neviem, ako sa to stalo, ale cestou k zastávke sme zabudli na čas a bozkávali sa ako o život.Takže keď sme míňali posledné zákrutu k zastávke k môjmu úžasu autobus práve odchádzal. Ešte dodám, že ďalší bus išiel až na druhý deň pred šiestou. Chvíľu sme na seba s Janou pozerali a ona za chvíľu v pokoji povedala: "Čo keby som skúsila prehovoriť rodičov, aby si u nás prespal?" Čo ma zostávalo? Prišli sme k nim domov, Jana išla napred a chvíľu hovorila so svojimi rodičia , keď sem prišiel do kuchyne, kde práve večerali, bol sem milo prekvapený. "No samozrejme Peter, predsa nebudete spať niekde na ulici." povedal otec Jany. Jej mama mi hneď chystala večeru .. Pri jedle Nikolka prehodila: "A kde bude Péťa spať? "" No asi u vás v izbe, na gauč v obývačke by sa so svojou výškou nevošiel, dáme mu k vašej posteli žinenku a perinu máme ešte jednu taky, "úplne pokojne povedala jej mama. Ešte, že sem slušný chlapec. Jana ma pri tom jazdila svoju rúčkou v rozkroku. Po jedle sme ešte nejaký čas strávili s rodičmi v obývačke, potom sa šla Jana osprchovať, po nej ja. Keď sem bol skoro umytý a práve sem sa chcel utrieť, prišla za mnou Jana a niesla nejaký bielizeň, ktorý mi vraj posiela jej otec. Prišla ku mne a bielizeň hodila na stoličku, podala uterák a ja sa začal utierať, pozorovala mne, ale dlho nevydržala a začala mi ho naháňať, povedal som jej aj keď nerád, aby radšej skončila , čo keby omylom zavítal do kúpeľne niekto z jej rodičov? Vyšla z kúpeľne, ja za chvíľu za ňou a zamierili k nej do izby, Nikola bola s rodičmi v obývačke, ľahol som si vedľa Janičky na posteľ a spoločne pozerali na televíziu, ktorú mali našťastie v izbe, pretože inak neviem, čo by sme robili :)




Za pol hodina si prišla Nikolka pre nočnú košieľku, prešla po nás slabým úsmevom a odišla . Toho sme využili a začali sa vášnivo bozkávať a obchytkávať, bol sem len v trenírkach a tričku, Jana mala slabú košieľku, ktorá ma docela dráždila. Stlmili sme televíziu a pokračovali dlhú dobu, zrazu sme prestali, pretože sme začuli buchnutie dverí od kúpeľne a čakali na príchod Nikči, ktorá asi ešte dala dobrú noc rodičom. Keď prišla, vstal sem a zamieril s Janou do kúpeľne, kde sme si vyčistili zúbky, ja ju osahal pičku, ona zase pohonila môjho vtáka, povedali jej rodičom dobrú, oni nám "Dobou deti." Vošli sme do izby, Nikola zase sa svoju detskú otvorenosťou prehodila, či vraj chcem môžem ešte chvíľu ležať na posteli a všetci spoločne pozerať na telku. "No jasne, prečo nie," povedal som. Nikolka ležala bližšie k dverám, ja uprostred a Jana na svojim mieste pri okne. Obe dievčatá sa na mňa usmiali, Jana sa so mnou rozdelila o perinku a tak sme pozerali na telku. Po chvíľke sme sa s Janou začali nenápadne obchytkávať a občas dali aj nejakú tú pusinku. Dávali nejakú akčnú komédiu a Nikolka bola do nej úplne Zažratá. To sem si aspoň myslel, ale tú sem náhle ucítil, ako sa jej nožička dotkla môjho lýtka, nedal sem nič poznať, po chvíľke sa jej ručička začala dotýkať môjho stehna a začala mieriť k môjmu tuhému čurák, kterýho spracovávala pomalým honením Jana, takže sa stalo, že sa stretli ich rúčky na mojom mačky. Obe sa zarazili a Jana povedala: "No nie!!" Ona na to povedala, že nás videla popoludní ešte ako prišli rodičia a že by sme predsa nechceli, aby to povedala mame (mňa by to bolo úplne jedno, ale chcel sem vedieť, čo na oplátku bude chcieť po nás) Nikola pokračovala suverénne v preskúmavanie môjho tela, teraz začala hladkať aj môj hrudník a brucho. Jana prehodila niečo v tom zmysle, no tak dobre ale len na chvíľu.



odhrnul perinu, v izbe bolo našťastie príjemné teplo, a úplne bez ostychu mi povedala, aby som sa stiahol tričko, bol by som blázon, aby som to neurobil, sama mi začala sťahovať trenírky, takže sem tam ležal úplne nahý pribudnutého čurák. Nikola povedala: "Ty máš ale klát," posadila sa k môjmu boku a jej rúčky ho začali už naostro obchytkávať, nezabúdala ani na gule, Jana nevydržala (asi žiarlila) a hladkala aj moje stehná, telo a pri tom ma bozkávala. Moja ľavá ruka zašla pod Janine košieľku a nežne sem ju hladil po zadočku a nezabudol ani na jej už dosť mokrú buchtičku, strkal sem do nej prstíky až to pekne mlaskalo. Môj pohľad uhranula Nikolčina košieľka, prešiel sem pravou rukou po jej zadočku, trochu sa zachvela a ja sa osmelil a začal prenikať prstíky po jej krásne hladkých nožičkách, božských stehýnkách až na jej riťku, Jana si nás všimla, stiahla si košieľku a povedala Nikole, aby si ju dala dole taky, Nikča chvíľu premýšľala, ale našťastie (pre mňa) si ju dala dole. Obrátil sem Nikolu k sebe čelom, kľačala a ja sa mohol kochať jej kozičky. Rukou som jej roztiahol stehienka, aby som zbadal jej holú prcinku. Jana mi ho začala fajčiť a ja si sadol Nikolka na svoj hrudník, chytil ju zozadu za zadoček, ona sa trochu nadvihla a ja ju začal lízať jej buchtičku, potichu vzdychala. Nasával sem jej kundu vôňu a jazykom sem lízal najskôr jej stehná, bruško, a potom už sa začal naplno venovať jej svätyňu. Svojimi rukami ma hladkala po vlasoch a pohybovala v pravidelnom rytme svoju panvou. To už sem nevydržal a začal striekať svoju lávu do Janine pusinky, priznala sa už skôr, že miluje chuť semena a tak vždy, rovnako ako teraz, poctivo prehĺtala moju nádielku.



Nikola otočila hlavu k Jane a so záujmom pozorovala, ako posledný výstreky dopadli na tvár jej sestry. Zliezla zo mňa a pozrela sa so záujmom na Janu, tá zotrela svojim prstom trochu mrdkou zo svojej pusinky a dala olízať Nikolce, jej to asi zachutilo, čo ma potešilo, a začala svojimi pery a Jazičky lízať zvyšok várky z Janine pusinky, tváre a poviem vám, pozorovať dve pekný holky, ako sa bozkávajú a začínajú sa aj obchytkávať, to by oživilo aj mrtvýho. Péro sem mal zase ako kameň. Nikča po pár minútach prestala s flirtovaním so svojou sestrou a začala sa venovať môjmu čurák, asi sa pozerala na svoju sestru, keď tá mi to robila, pretože to vedela celkom dobre. Jej pusinka kmitala po mojom žaludi ako po masle aj keď sa chvíľami musela zastaviť a chytiť dych. Mačkala a hladkala aj moje gule a ja jej to odplácali hladením jej buchtičky, jej božských polovičiek a stehien. Jana si jednou rukou dráždila kozičky a druhú svoju mušličku, zadívala sa na mňa a ja som vedel, že chce so mnou jebat. Doslova sem musel odtrhnúť Nikolčinu hlavičku od môjho kopije, aby si Jana mohla nasadnúť na môjho vtáka. Nikča sa nenechala odbiť a tak sa aspoň nado mnou rozkročila a skoro sa posadila, takže vystrčila na mňa svoju zadničku a ja ju mohol zase lízať jej sladkú kundičku a hlavne tú zamatovú riťku, moje ruky po nej jazdili ako o závod, až začala mierne vzdychať . Jana sa na mne pomaly napichoval a bozkávala sa so svojou mladšou sestrou, Nikolka jej hladkala po jej veľkých pohojdavajuce sa prsiach a občas je aj pobozkala a sála bradavky. Takto to prebiehalo asi 10 minút a boli to fantastické minúty Bzykanie, lízanie a lesbických hrátok. Jana sa na mňa dvakrát urobila a ja cítil nádherné sťahy jej kundy na mojom čurák.



Nemohol som sa nabažiť Nikolčiny prdelky, cmúľala sem ju ako malý, mala ju celú oslintanou ako malá čubka. Môj jazyk spoločne s mojimi prstíky asi urobil Nikolčině prcině dosť, pretože začala zrýchľovať svoje vzdychy a vrtila sa na mňa ako šidlo a ja som vedel čo príde. jej prvý orgazmus. Strčil som jej jazyk až k blanke a rejdil s ním. Rukami stláčal jej zadoček, to bola posledná kvapka. Jej telom prebehli obrovské kŕče a ona sa nabodávala na môj jazyk a jej šťavy tiekli do mojich úst a ja ich s neobyčajnou chuťou a vďakou hltal a hlatal. Úplne vyčerpaná sa zviezla vedľa mňa na bok a nežne ma bozkávala. To už bolo aj na mňa moc a ja dievčatám oznámil, že budem striekať. Jana bleskurýchlo zliezla as Nikčou, ktorá z posledných síl ešte vstala, nastavili svoje papuľky a krásne tváre pred môj klacek a ja začal práve striekať, bolo to nekonečné špliechanie, Jana ma ešte pri tom naháňala ako o život. Zkropil sem každú aspoň tromi pľušťou, mrdkou im stekala po tvárach, po bradičkách na ich kozičky, roztieral si ju navzájom po prsíčkách a pri tom sa čerstvo ocucávaly a slízávaly zvyšky šťavy. Keď olízl posledný zbyteček každá si ľahla po mojom boku, Nikča napravo a Jana naľavo, prikryli sme sa. Ešte sa nejakú chvíľu bozkávali a ohmatávali ako sme spokojne zaspali.



Ráno sme sa prebudili, ja ucítil ruky oboch dievčat na mojom tele a vtákovi, usmiali sa na seba a ja som vedel, že toto je len začiatok. Nesmierne som sa tešil až niekedy nabudúce budem môcť opich Nikolka do všetkých panenských dierok, ale o tom až v ďalšom pokračovaní tejto nedokončenej poviedky. PS Neviem ako Vy, ale mať jednu kundičku je síce dobrá vec, ale mať dve, to už stojí za to a to sa vám podarí, keď budete slušňáka ako ja :-))

autor: holyman



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>