Erotická poviedka

Skrinka

Vlastne neviem čo tá vecička bola, ani kde sa jedného dňa vzala u mňa na stole. Malá krabička, ľan o trochu väčší ako škatuľky cigariet, z lesklého kovu as niekoľkými tlačítkom. vacsinou tych tlačidiel nič nerobilo. Vlastne som zistil funkciám ľan jedného. ked som ho stlačil, z ničoho nič som bol na trávnaté pláže u priezračne čistého jazera a bolo Horúce letné popoludnie. V ktorúkoľvek dobu a na ktoromkoľvek Mies, vždy tam bolo Horúce letné popoludnie. Ešte zvláštnejšie však bolo, že nechaj som sa na pláži povaľovali seba dlhší čas, stále bolo popoludnie a čo viac, späť som sa vrátil presne v okamihu, ked som odisiel.

Párkrát som to skusil a začal som z toho mat trochu strach. Avšak, tlačítko som nosil vo dne v noci pri sebe. Až raz popoludní jedu z rachot, metrom, a vedľa mňa stojí krásna žena. Dostal som bláznivý nápad urobit taký experiment. Chytil som ho za ruku a stlačil tlačítko. Áno, presne ako som si myslel, Objavila sme sa na tej pláži spolu. pozeral sa dosť vydesený.

"Neboj sa, všetko je v pohode. Ak chceš, hneď ťa vrátim presne tam, odkial som ťa priviedol. Ak si ale chceš trochu oddýchnuť, užiť si pohody, na chvíľu zabudnut na ten uponáhľaný svet tam dole, zostanete tu so mnou a ja ťa až budeš chcieť vrátim späť, do rovnakého okamihu, z akého som ťa odviedol ".

Chvíľu som uvažoval, či nemám trochu viac tlačiť na pílu a povedať ho natvrdo, že si so mnou má zápich, sa alebo sa vrátiť do nudného metra, ale nakoniec som Zostalo pri tejto decentných varianty.

"To sa tu naozaj môžem rozvalit na pláži, robit si čo sa mi zapáči a potom sa vrátiť späť, do rovnakého okamihu, takže mi ten čas nebude chyba, nikto nič nespozná? ", vyzvedala.

" Presne tak. Teda, ak tu nebudeš príliš dlho a príliš vyvádzať, únavu a ospalosť si musíš vziať so sebou späť. "

" Tak to beriem! ides si zaplávať? "

Na to sa vyzliekla donaha a vyrazila k vode.

Kúpať sa mi nechcel, tak som len pozoroval ho krásne telo, ako sa cache v tej krištáľovej vode. Po chvíli prišla ku mne na breh, Lahlou si do trávy a zavrela oči. Odtrhol som steblo trávy a začal s ním prechádzať po ho bokoch a prsiach. slastné sa zavrtel, riekla, ale oči nechala zatvorené. Povzbudený som teda steblom zablúdil na ho stehnách a neskorý na mušličku. Poodtáhla stehno od seba, zaklonila hlavu. steblo som odhodil a začal ju láskou rukami. Bola krásne vlhká, pripravená, ho pleť bola ešte studená z vody. Prenikol som do neho a dlho sme sa milovali. Napadla ma legrační Myšlienky, čo by sa asi stalo, keby som tlačítko stlačil teraz, či by sme sa objavila v metre na podlahu uprostred bujaré šukačka.

Ked sme sa krásne urobil, chvíľami sme ešte Ležal, potom vstala, opláchla sa v jazere a obliekla sa. "Vezmeš ma teraz späť?".

Obliekol som sa tiež, stisol pevne ho ruku a dotkol sa tlačítka.

Boli sme späť v metre, chvíľami sa ešte zo zotrvačnosti držali za ruky. Potom sa ma pustila a uprene hľadela do skla pred sebou. Ľan vlhké končekov ho vlasov napovedali, že to nebol len prapodivný sen.



Od tej doby už som ho nikdy nevidel, ale čo na tom záleží. Na svete je tolko zien túžiacich na chvíľu "vypnuté" a tak som svoje " únosy "opakoval stále častejším. Bolo ľan málo zien, ktore chceli, aby som ich hneď vrátila späť a vždy som im vyhovel. O trochu viac potom bolo takých, Ktory sa naozaj ľan vykúpali, vyslunily, prípadne si rozhovor, ale inak nič. Dvakrát sa mi stalo, že som sa ich po návrate nemohol zbaviť, naliehali, že už zostanete spolu. Preto som aj začal podnikať pulovr nebo "únosy" v miestach, kde sa inak nevyskytujem.


< br /> Ale tá dnes, to je úlet. Sotva sme sa presunuli, vrhla sa na kolená, objala mi nohy a vykrikoval "Ó môj pane, rob si so mnou čo chceš, som tvoja poslušná ponížená otrokyňou, ľan vyslov svoje prianie":

"Tak, pre Začiatok sa vyzlečú, otrokyním neprislúcha nosiť tú šaty".

poslušne sa vyzliekla do naha. Bola dosť chudobná, ale né zas príliš, pekné pružné štíhlo sexy telo. Ľutoval som, že sebou nemám ziadne "nádobíčko" vhodné na mučením. Dokonca som zauvažoval, že by som si pre niečo zaskočil, ale ešte som som nikdy neskúšal, čo sa stane, ked tu niečo či niekoho nechám, či sa k naj vrátim späť, sa alebo tú, zostanete navždy bez pomoci. Budem si musiet vystačiť s opaskom, karabíny od kľúčov a niekoľkými ďalšími drobnosťami po vreckách.

"robis nejaký šport?", spýtal som sa ho.

"Áno, hrám basketbal".

"Fajn, tak mi teraz ukážeš ako hráš. predstavme si, že je tu ihrisko, spoluhráči, loptu a na tomto strome že je košík." . zmätené postávala. "No tak hraj, na čo čakáš!" Pustila sa teda do toho. Zo zaciatku neohrabaný, ale potom sa do tej roly vžila a ja si vychutnával to pobehujúce, poskakujúce nahé telo.

"Chyť sa kosa a zostanete na nom visieť!", zavelil som po chvíli. Bez otáľania sa alebo otazok sa chytila?? vetvami a Zostalo na naj visieť. prisiel som k nej, presiel rukou po ho lýtka, stehná, až som sa chrbtom ruky dotkol ho mušličky. S potešením som pozoroval, ako je mokrá vzrušením. Súčasné trochu poroztáhla nohy a tak som si s ho Pinďa Mohol trochu pohrať, Strčil som do nej prsty, trochu ho poroztáhl, potľapkal a ked som videl, že už sa dlho na strome neudrží, siahol som do vrecka, vytiahol chlapci a přicvakl ho je karabína na vyčnievajúci klitoris. Zavila vzrušením a požiadal súd okamžite sa pustila.

"Odpusťte môj pane!", prosila za odpustením, ale ja som bol spokojný, pretoze Kľúče hľa cez ten prudký Vplyv Zostalo visieť na svojom Mies.

"predkloňte sa, opri sa rukami o strom, nohy od seba! Zaslúžiš výprask", povedala som pevným hlasom. Vytiahol som opasok z nohavici a začal ho rezať tú ho sexi ritka. S potešením som pozoroval, ako sa ťažký zväzok kľúčov hojda a trasie v rytme môjho remeň.

Dostala svojich ložísk dvadsaťpäť, ale ja sa pri tom tak vzrušil, že už sa mi nevošiel do nohavíc.

"Teraz mi ho Vykuř", prikázal som.

Ochotne sa obrátila, pokľakla a veľmi kvalifikovaný mi ho vyfajčili až do konca a všetko ochotne zjedla .

Upravil som sa a pri pohladí na ho nežné nahé submisívny telo s chlapci zavesenými na klitoris ma napadla potmehúdsky myslienky. Chytil som ho za ruku a stlačil tlačítko. Experimentálne som overil, že sa človek prenesie tak ako je. Stáli sme v metrov vedľa seba, ona nahá, nohy od seba, na klitoris sa hojda môj zväzok kľúčov. Rýchlo som ho pustil a ľan potajomky ako odraz v skle pozoroval ten zmätok. Najskôr ho vyjevený pohľad, potom neveriacky zírající ludia okolo naj , či činí nenapadne odvracajúce oči INAM.

Potom sa ho náhle podlomili kolená v nekontrolovanom orgazmu plno vykrikovať. Zachytil som ho, ako dopadla na zem, okamžite stlačil tlačítko a nežne ho položil do trávy. opatrne som ho zložili Karabína So svojim chlapci. Zostalo vyčerpane ležatý, chvíľami som ho hladkal a potom si Siel zaplávať. ked som sa vrátil, sedela a pozerala sa do zeme.

"Ty Mizera, toto sa robí?! Čo ked tych ludia niekde stretnem? Určite tam bol niekto známy! "

" Ehm, teda, vieš, stretneš je určite vrátiť sa dá jedine presne do okamihu a miesta, odkial si zmizla. Ale to má koniec koncov tú výhodu, že to môžeš poprieť. Bola si tam ľan pár sekúnd nahá, pred tím hľa po tom oblečená, všetci si budem myslieť, že maju ľan moc bujnou fantáziou. "

Po chvíľky ticha som pokračoval" ale orgazmus si z toho mala parádne, čo! "

Ľan mávla rukou a trochu začervenala.

Po ďalšej chvíli povedala" no práve, strašne ma to vzrušilo a teraz ked ľan pomyslím, že sa tam vrátim, hoci oblečená, som z toho tak vzrušená, že sa bojím, že to na mňa spoznajú ".

Vstala a islam sa kúpať. Kúpala sa dlho, potom sa obliekla. Zhlboka sa nadýchol, natiahla ku mne ruku "Tak, ideme". Stlačil som tlačítko a boli sme zase v metre. ludia chvíľami ešte pozeral, ale ako som si myslel, čoskoro nám prestal venovať pozornosť, nikto nič nepovedal. Ľan ja som vnímal, ako má kŕčovito stlačené perami, zhlboka dýcha a trochu sa chveje. Snáď som Hľa trochu cítil vôňu ho štiav a predstavoval som si, ako ho tecu po stehnách. Na buduce stanici vystúpila, ale ešte pred tím mi do ruky nenápadne vtlačila kúsok grip. Stálo na Nom "Ak budeš mat chuť na svoju slúžku, zavolajú" a potom číslo na mobil.

No, musím povedať, že tento zážitok sa mi veľmi páčilo možné ho čoskoro zavolám. Najskôr ale musím výskumom, ako si TAM vziať nejaké veci, vybudovať si tam mučírničku.




autor: Jan Kolář



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>