Erotická poviedka

Susedka - kapitola 3

Ako sa Jitka s Robertom dohodli, tak sa aj v stredu popoludní zišli v Jitčině garáži. Jitka potrebovala vymeniť koleso na svojej Mazde, aby ich druhý deň odviezla do pneuservisu. Mala olejový hydraulický hever, taký ten, čo sa pumpuje hore a dolu pákou až je auto zdvihnuté. Aby sa trochu pobavila, nechala teda Roberta vyzliecť, izolepou mu priviazala penis k páke hever a prikázala mu robiť kľuky kým nebolo auto úplne zdvihnuté. Keď sa takto pobavila, nechala Roberta normálne dokončiť výmenu kolesa.



S potutelným úsmevom sa ho potom spýtala, či sa mu auto páči. "Jo, je to pekné auto" odpovedal Robert. "A máš ho rád?", pokračovala Jitka. Robert už trochu neisto a nechápavo odpovedal, že docela jo. Na to mu Jitka prikázala "Tak tú moju Mazdičku poriadne pomiluj" a ukázala mu na výfuk. Robert si teda kľakol k výfuku, svoj dlhý penis do neho poriadne zasunul a začal výfuk ráznymi pohybmi šukať. Jitke sa to veľmi páčilo a Roberta povzbudzovala, kým sa do výfuku nevystříkal.



Robertov penis teraz bol celý čierny od sadzí. Aby mohol domov, bolo potrebné ho poriadne vyčistiť. Jitka teda odviedla Roberta k ponku a koreň penisu poriadne utiahli do zveráka, aby mala istotu, že jej ten chvost nevykĺzne, až ho bude drhnúť Solvenou.



Keď bol Robert čistý, Jitka mu pripomenula sobotňajšej výlet a prepustila ho.

autor: Honza Kolář



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>