Erotická poviedka

otrokom svojej ženy

Ten večer sa vyvíjal veľmi sľubne, deti boli na prázdninách u babičky a manželka si na seba hneď po dobrej večeri navliekla sexy kožené bielizeň. Keď potom zo skrine vytiahla bič postavila sa naproti môjmu kreslu a začala ním významne poklepávať o svoju ľavú dlaň, pochopil som, že dnes má chuť byť dominou. Síce som dnes priamo netúžil byť otrokom, ale v zásade prečo nie. To som ešte netušil aká hĺbka poníženie mne dnes čaká. Ale to predbieham.
Vstal som teda a uposlechnul jej príkazu svéknout sa do naha. Už sa mi pomaly zdvíhal , ale keď ma hrubo chytila ??za gule a povedala "dnes niečo zažiješ tie chlíváku, dnes si vychutnáš poníženie od svojej pani" doslova mi vystrelil nahor.


Išla na to rýchlo, niekoľkými ranami biča ma odprevadila do našej malej posilňovne, alebo ako treba dnes mučiarne. pripútal ma k žebřinám, ruky rozpaženia, nohy od seba do pusy roubík. Trochu mi ho pohonila, párkrát pretiahla bičom, keď v tom zazvonil zvonček pri dverách. Odložila bičík a šla otvoriť . Trochu ma to udivilo, zvyčajne sa v týchto chvíľach nenecháme rušiť a zvonenie si nevšímame.

Šok ma ešte len čakal, keď po chvíli vošla do posilňovne má žena sprevádzaná dvoma mužmi. Jeden bol vyšší, štíhli blondiak, druhý bol svalnatý čiernovlasý vousáč s kúty ustupujúcimi vysoko na temeno hlavy.


Začal som sebou hádzať, ale márne, putá som schválne vyrobil tak, aby sa z toho nedalo dostať. A ona to vedela . Môj chvost teraz visel zľahnuto dole a keď začala blondiak vášnivo bozkávať, významne som odvrátil hlavu. Kútikom oka som ich ale stále videl a zavrieť oči som nechcela. Keď potom blondiak zašiel rukou do jej nohavičiek a ona mu ho na oplátku vytiahla z nohavíc, cítil som, cez všetku nevôľu, ktorá sa vo mne vzpínala, ako sa mi dvíha. premohla ma vzrušenie a začal som ich, sprvu nenápadne, potom úplne okato, pozorovať.

Vousáč sa k nej teraz zvrtol zozadu , zložil jej podprsenku a začal sa pohrávať s jej bradavkami. Blonďák pred ňou už mal nohavice na zemi, tak siahla do zadu, rozepla vousáči opasok, gombík aj zips, až mu nohavice zišli k členkom. Párkrát pohladila jeho mužstvo v slipoch, trochu stisla gule a stiahla aj slipy. Muž neváhal a hneď svoj tvrdý chvost pritisol na jej malú riťku, neprestávajú pritom dráždiť jej bradavky. Blonďák medzitým už mal v jej mokrej kundičke tri prsty a snáď ešte ani nevybral jazyk z jej úst.
< br /> Ona sa potom uvoľnila z ich objatia, mrkla na mňa a keď som trucovitě odvrátil hlavu, povedala "Len sa nerob, je na tebe moc dobre vidieť, ako sa ti to páči" a pritom sa významne pozrela na môj nahor trčiace naakumulovaný penis.


Potom si ľahla na chrbát na lavičku, len asi meter predo mnou, bokom ku mne. Blonďák si kľakol medzi jej nohy a začal ju náruživo lízať a rukami hladiť po vnútornej strane stehien . Vousáč si potom kľakol na zem vedľa jej hlavy a nechal ju, aby si ho vzala do úst, zatiaľ čo jej rukami masíroval prsia. Po niekoľkých minútach už som videl, ako s ňou cloumá vzrušenie a vzápätí nadvihla hlavu a na blondiak medzi svojimi nohami vykríkla "Tak už rob, strč mi ho tam, mrdej ma!"


To ma trochu ochladilo. Stále som přecejenom dúfal, že tento záver nechá na mňa, že tie dva má len tak na zahriatie, ako predohru.
Avšak, keď do nej prenikol, začal jej šukat divoko ako pes a ona začala ví, tak ako to u nej známy, keď je maximálne vrušená, aj ma premohlo vzrušenie, cítil som neovládateľnú túžbu sa penisom o niečo utrieť a zároveň som cítil, že by mi stačil jeden malý dotyk a doslova by som explodoval vo výronoch semena.

Netrvalo dlho a mala strhujúce orgazmus. Chvíľu len unavene ležala, rúk a jazykom si pohrávala s penisom vousáče, zatiaľ čo blondiak ju ďalej pomalými pohybmi preťahoval.
Kúzlo tejto situácie jej však čoskoro znova nažhavilo, vstala prešla k druhým žebřinám, predklonila sa čelom k nim, chytila ??blondiak za péro, oprela ho chrbtom o rebriny, chytila ??sa rebrín a ako vzala blonďákova vtáka do pusy, prikázala vousáčovi "mrdej ma zozadu! A nezabudnite, ako sa máte urobiť!"

Mal som nádherný výhľad, rebriny totiž boli na stene po mojej ľavici, takže ku mne stáli bokom . Videl som, ako jej plandají kozy, ako jej vrecúško vousáče pri každom priradení pleskne o podbruško a vrecúško blondiak o bradu.

Cítil som, ako vo mne semeno vrie a čaká na prvú príležitosť vystrieknuť. Už som ani nevnímal, že to čo ma tak vzrušuje ich má žena šukanie dvoma cudzími chlapi.
Netrvalo to dlho a ona opäť dosiahla orgazmus. Krátko po tom, čo sa urobila zasmial vousáč "áááóó už to bude ..." a vytiahol ho.

Teraz sa stalo niečo divné. mMnželka doslova vyskočila, sadla si na lavicu, zhodila topánky a položila bosé chodidlá na lavicu. V zápätí si k jej nohám kľakli obaja muži a rukou si to dokončili, tak , že jej záplava tej horúcej lávy zaliala priehlavky. Ešte je pri tom dirigovala "opatrne, ani kvapka nesmie prísť nazmar!".

Keď sa muži urobili, bez slova sa rýchlo obliekli a odišli.




Keď boli preč, pootočila sa manželka na lavicu čelom ku mne a so slovami "Tak a teraz si trochu pohrajte s tebou, ja viem, že toto máš rovnako najradšej a ten tvoj špinavý chvost si nič iné ani nezaslúži "natiahla svoje dlhé krásne nohy a začala mi najprv po prsiach a potom aj po bruchu rozmazávať to semeno ktoré jej lačná kundička a pusinka pred chvíľou vyžmýkali z tých dvoch mužov.


Už som chápal, čo mienila večer tým, že dnes si vyskúšam poníženia až na dno. Cítil som sa hrozne ponížený, ale moje gule napchaté semenom ma zradili. Donútili ma sa k tým nohám naťahovať a snažiť sa o ne utrieť chvostom. "No vidíš, ja vedela, že ma nezklameš" povedala a prudko mi ho stisla medzi chodidlá až to plesklo a trocha toho cudzieho semena vystrekla. Bol som hrozne ponížený, ale zrazu sa mi to páčilo. Začal som sa o tie nohy trieť, prirážať a behom niekoľkých sekúnd k tomu semene na jej nohách pribudlo aj semeno mojej.
So zvláštnou starostlivosťou sa potom snažila všetko semeno zo svojich chodidiel otrieť o môj penis a ochlpenia. Nutné povedať, že sa jej podarilo nielen to, ale že sa mi z toho tiež znovu postavil.
Stále ale nebola s čistotou svojich nožičiek úplne spokojná a tak mi ich začala strkať do pusy. Bol som tak ponížený a cítil som sa tak submisívny, že som to chcel urobiť, chcel som Slíže každý zbyteček nečistoty z nožičiek svojej pani, aby boli dokonale čisté. Kládol som ale ešte trochu odpor, jednak aby videla, že ma nedostane tak ľahko, ale hlavne, aby som jej prinútil použiť trochu násilia. Nemusel som čakať dlho, siahla na bič a začala ma bičovať po bruchu, prsiach stehnách, aj penisu. neprestal ani, keď už som jazykom cídil jej nôžky a bol som jej za to vďačný.


Keď bola spokojná, odišla do kúpeľne a počul som, že si napúšťa vaňu. To znamená, že tu zostanem priputany v tme najmenej hodinu. Cítil som, ako ma semeno na chvoste aj hrudníku začína sprvu chladiť a neskôr tvrdnúť. Mal som hroznú potrebu sa poškrabkať, až sa mi z toho znovu postavil. Stál mi tam asi celú tú dobu a ja premýšľal, že to vlastne bol celkom zaujímavý zážitok, že nie je dôvod žiarliť a tešil som sa, čo ma dnes ešte čaká.
Len som nechápal, ako vo mne dokázala prebudiť zrazu tak dokonale submisívny náladu.



autor: Honza Kolář



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>