Erotická poviedka

Pánska jazda s otrokyňou

V kaviarni sme sa s otrokyňkou docela sbížili, pekne si porozprávali a tak sa ľahko nechala presvedčiť na ďalší víkend, aby prišla ku mne domov. Mal som totiž v hlave diabolský plán. Pred ňou som svoje nekalé úmysly však pozorne tajil a len som jej povedal, nech jednoducho príde v sobotu v päť hodín popoludní ku mne domov, že to bude prekvapenie. Samozrejme vyzvedala a hlavne sa pýtala, čo si má vziať na seba a či si nemá vziať nejaké pomôcky.

"Nič si neber, oblečenie môžeš mať aké chceš, hlavne príď a nechaj sa prekvapiť" odpovedal som a za krátko na to sme sa rozišli.




V sobotu krátko po piatej naozaj zazvonila u mojich dverí. Mala na sebe celkom sexi oblečenie a bola vyzývavo namaľovaná. S tým oblečením to možno naozaj bolo trochu zbytočné, pretože som jej ihneď, ako za ňou zaklapli dvere, prikázal vyzliecť sa donaha. Bola z toho trochu rozpačitá, ale rozhodnosť môjho prejavu jej pomohla rýchlo sa vžiť do svojej obľúbenej role bezduché bábky.

Odviedol som ju do obývačky a prikázal jej ľahnúť si na chrbát na nízky konferenčný stolík. Keď ležala, priviazal som jej ruky i nohy k nohám stolíku tak, že ležala hlavou a celým telom na stolíku a medzi jej doširoka roztiahnutými nohami ešte zostávalo dobrých dvadsať centimetrov miesta od jej dierky k hrane stola.

Potom som jej ešte do pusy strčil improvizovaný roubík a začal aranžovať. V kuchyni som už mal pripravenú hromadu občerstvenie. Chlebíčky som mal na strieborných táckach, ktoré som na dne zaobstaral obojstrannou lepiacou páskou aby nespadli, keď som ich na nej naskladal. Ovocie - víno, banány, mandarínky a ďalšie - som potom poskladal priamo na jej telo. Hlavne som si dal záležať s aranžovaním na jej prsiach a okolo jej buchtičky. Do zvyšného priestoru medzi jej nohami som potom postavil mohutný mosadzný svietnik a zapálil sviečky. Potom už som len prisunul k stolíku ďalšie dve kresla, aby sa k nemu vošli všetci štyria kamoši, ktoré som pozval dnes na pánsku jazdu a samozrejme aj ja.


Asi už začínala tušiť, čo bude nasledovať, tak som jej zaviazal šatkou oči .
Príprava som dokončil len tak tak. Sotva som skončil, ozval sa zvonček a prvé dva kamaráti tu boli. Dokonca pár minút pred šiestou, na ktorú som pozval.

Keď vošli do môjho obývačky stíchli. Inak hluční chalani chvíľu nevedeli čo majú robiť, ale potom Pepa zaplesal "Jó, to je ono! Tu to žije, dnes to bude poriadna jazda".
Otrokyňka sebou trochu šklbalo, zatiaľ čo si chalani vyberali najlepšie miesta. Pepa si trochu okúňavý vzal chlebíček, ale odvážnejší Peter šiel rovno na vec a hneď si jazykom podal guličku vína visiace cez otrokyninu piču.

To s otrokyňkou pekne zacloumalo a začala hlasnejšie oddychový. Tým sa zase Pepa zbavil trochu zábran , že tá baba čo leží na stole tu napríklad nie je dobrovoľne, a pretože on je skôr na hornú polovicu tela, začal rovno pusou vyzobávat víno z jej pŕs a podľa toho, ako sa jej počas chvíľky trčali bradavky, nezobal len do vína.
Jirka s Tomom dorazili len o chvíľu neskôr, ale zábava už bola v plnom prúde a musel som pre ne priniesť ďalšie hroznové víno.


Ja, aby som pravdu povedal, som sa bavil hlavne tým, že som pozoroval zvieracie chlapskú radosť kamošov a vzrušenie svojej otrokyne. Celý nedočkavý som tiež očakával, kedy sa chalani nabaží vína a začnú si všímať aj iného ovocia. Najmä tie dva banány som zaujal veľmi inštruktívnu cez jej bedra tak, aby ich špičky smerovali k dierke.

Aby som toho rýchlejšie dosiahol, nešetril som ani alkoholom a hojne som chalanom dolieval. Počas asi pol hodinky boli tácky s chlebíčky prázdne a Jirka sa celkom zľakol, keď ten na bruchu chcel dať dole a povolilo to až po chvíli sa slabým zasyknutím otrokyne. "Jéj, ono je to prilepené!" komentoval to av zápätí trochu vsunul ruku pod tácka na hrudníku a už jemnejšie ho odtrhol. Ďalšie chalani medzitým odtrhli aj tácky na stehnách.

Teraz už teda na otrokyňu ostávali len tie banány a mandarínky. Napodiv Jirku zaujali viac tie mandarínky. Najskôr som nechápal, čo blbne, keď si celú, neolúpanú mandarínku strčil do pusy, ale keď jej vzápätí vypľul, pochopil som. mandarínky totiž vzal, párkrát s ňou prešiel po pyskoch tej dierky na stole av zápätí tam celá mandarínka zmizla, ani nevedel ako.
"Jó, to je ono!" povikoval Pepa svoju obvyklú frázu kým Jirka do otrokyňky bleskovo dostal ďalšie mandarínku a začal ich tam Pechová banánom a druhou rukou naháňal klitoris.
Ja som to len pobavene so záujmom pozoroval a komandovali.Naruto "no to som fakt zvedavý, ako to dostaneš von!".


Ešte chvíľu sme sa tak bavili, zatiaľ čo otrokyňka očividne mala najmenej jeden orgazmus. "Jéj, ono je to prilepené!" komentoval to av zápätí trochu vsunul ruku pod tácka na hrudníku a už jemnejšie ho odtrhol. Ďalšie chalani medzitým odtrhli aj tácky na stehnách.

Teraz už teda na otrokyňu ostávali len tie banány a mandarínky. Napodiv Jirku zaujali viac tie mandarínky. Najskôr som nechápal, čo blbne, keď si celú, neolúpanú mandarínku strčil do pusy, ale keď jej vzápätí vypľul, pochopil som . mandarínky totiž vzal, párkrát s ňou prešiel po pyskoch tej dierky na stole av zápätí tam celá mandarínka zmizla, ani nevedel ako.
"Jó, to je ono!" povikoval Pepa svoju obvyklú frázu kým Jirka do otrokyňky bleskovo dostal ďalšie mandarínku a začal ich tam Pechová banánom a druhou rukou naháňal klitoris.
Ja som to len pobavene so záujmom pozoroval a komantoval "no to som fakt zvedavý, ako to dostaneš von!".

< br /> Ešte chvíľu sme sa tak bavili, zatiaľ čo otrokyňka očividne mala najmenej jeden orgazmus.
Potom došlo k zlomu. Ani neviem ako, Jirka vytiahol ovocie zase von, strhol zo seba bleskovo nohavice a strčil jej ho tam. Takto nadržaného som ho ešte nevidel. Samozrejme, že som počítal s tým, že jej všetci nakoniec opícháme, ale nečakal som to tak skoro a hlavne som nečakal, že za plného svetla sa jeden z mojich kamarátov vyzlečie do naha a pred všetkými ostatnými začne šukat. < br />

Potom som si ale uvedomil, že už nie je tak skoro, a kým ja som sa bavil pozorovaním, kamarátom som veľa nalejval, takže už boli pekne pod parou. Takže už ma tak neprekvapilo, keď vzápätí aj ostatní chlapci vytiahli svoje stoporenie čurák a začali sa o nej robiť. Pepa otrokyňce vytiahol roubík, strčil na jeho miesto svoj penis a pokrikoval na Jirku "Rob a moc mi jej nevytahej tou svojou kladou, idem hneď po tebe!"


V zápätí si aj ostatní chalani vytvorili poradovník a ja som si uvedomil, že som sa nezaradil. No, tak budem posledná, veď je to jedno! Pôvodne som si síce myslel, že sa nezúčastníte, ale ako som na ne pozeral, tak som nevydržal. Keď Jirka skončil a pustil tam Pepu, Jirka hneď vyhlasoval "Tak robte chalani, už sa teším na ďalšie číslo. Po kom že to idem, Tom, ty si sa hlásil posledný?".

To už som musel zareagovať "Moment, moment, ja som tu taky! Prvé kolo som vám ako hosťom dal prednosť, ale druhé kolo začnem!". V tú chvíľu som tam totiž tiež stál nahý, rúk si naháňal péro a aby som sa vydováděl už pred tým ako na mňa dôjde rad, vrhol som sa k stolu.
V tú chvíľu otrokyňka samozrejme mala obsadenú chvosty nielen piču, ale aj pusu a obe ruky, takže na mňa už ostali len jej nôžky. No nevadí. kľakol som si na zem a svoj opuchnutý penis strčil medzi jej chodidlo a chladné parkety. V tejto pozícii som blažene zotrvával a spoločne s otrokyňkou vychutnával jej orgazmy, pri ktorých nôžkou vášnivo šklbalo a krútila prstíky pod chodidlo, čím zarívala nechty do môjho penisu.
Jeden taký mohutný záchvev jej tela som už nevydržal a postriekal parkety ďaleko pred seba.


Vzápätí som však zistil, že ten, kto jej urobil tak divoko bol Tom, čo znamená, že som na rade ja. Trochu ma zamrazilo v chrbte. Teraz sa ztrapním! To predsa nemôžem zvládnuť! Ale né, veď mi stále stojí!

Dvíham sa teda, presúvate sa o ten kúsok vedľa a strkajú ho tam. Je to zvláštny pocit, za iné situácie by mi to možno bolo odporné, ale teraz, tu, s kamarátmi a poriadne opitý, musím povedať, že ma to pekne vzrušovali, keď som cítil, ako je tá kunda vyťahané a ako je vo vnútri úplne mokrá od tých štyroch chlapov, ktorí ju v uplynulej štvrťhodine mali. A tak nejako k tomu patrilo aj to semeno, ktoré z nej vytekalo na podlahu a bolo úplne všade.

Možno mi to trvalo trochu dlhšie, než ostatným, ale na to, že som pred chvíľou striekal pod jej nôžkou, som sa urobil docela rýchlo. Pri tom som si všimol, že nie som jediný, kto riskoval, že sklame a urobil sa ako na neho prišla rad. Tvár otrokyne bol mierne pocákaný av kútikoch úst bolo vidieť zvyšky spermií a tiež jej ľavá ruka bola úplne mokrá, až to čvachtalo, keď teraz spracovávala Pepu.

Mňa to pre túto chvíľu stačilo a odišiel som si naliať panáka a dať si pár chlebíčkov.
Chlapci sa ale nemohli nabažiť a všimol som si, že Jirka dokonca použil podľa môjho vzoru miesto pod chodidlom - treba povedať, že si vybral to druhé - hoci zostala jedna ruka voľná - nutné povedať , že tá plná semena.


Neviem, ako dlho tak vyvádzali, ani koľkokrát kto z nich striekal. Musela to byť najmenej hodina, ktorú som sedel obďaleč, pozoroval je, jedol a pil a , samozrejme, občas si ho trochu pohonil. Chalani teraz postupne odpadli, začali sa aj živiť a vrátili sa k svojim pohárom. Chvíľu sme len tak kecali o všetkom možnom, až som navrhol, že by sme ju pred ďalším použitím mali trochu umyť a kdyžtak zviazať do inej pozície. Všetci súhlasili a tak sme jej odviazali a sa stále zaviazanými očami odviedli do kúpeľne. Bolo docela legrační, ako išla zo široka, nemohúci dať nohy k sebe. V kúpeľni sme jej postavili do vane a za ruky pripútali k rúrkam kúrenie vysoko nad jej hlavou. Potom som jej začal sprchovať, pekne teplou vodou a umývali som jej špongiou. "Tak sa s tou čubka tak nemazná!" Prerušil ma Pepa. Asi má pravdu, nejako zabúdam, čo je zač a aké zaobchádzanie má rada. Pustil som teda na to Pepu. Ten zo sprchy zložil zakončenia a samotnou hadicou začal striekať podstatne studenšie vodou otrokyňu. Pri tom ešte palcom pri ústí hadice smeroval a zosilňoval prúd vody. Krásne sme sa bavili, čo tá voda vyvádzala s jej cecky, ako je pekne tvarovala, a ešte viac nás potom bavilo, ako sa otrokyňka zvíjala, keď prúd vody zamieril na jej klitoris.

Ja, ako pozorovateľ musím ešte dodať, že možno najväčší legrace bolo nás päť nahých chlapov s panáčkujícíma palicami, ako sa tam tísníme u vane s jednou spútanú babou.
Na záver Pepa strčil hadicu do jej piči a pustil vodu na plno, až to z nej striekala na všetky strany.


Keď sme sa vybláznili, vytiahli sme ju von z vane, postavili čelom k práčke, potom jej nechali sa predkloniť, až si prsiami ľahla na práčku a ešte sa do široka rozkročila. V tejto polohe sme ju pripútali a Pepa si začal hrať s toaletným náčiním. holiacim strojčekom párkrát prešiel jej beztak celkom dobre oholenú buchtičku, elektrickým kefkou na zuby peknú chvíľu šimral jej bradavky (potom čo sme jej pod brucho dali vankúš, aby sa jej kozy nedotýkali práčky). Potom vypotil kúsok z tuby zubnej pasty, musím povedať veľmi pálivé pasty, a začal jej vtierať do tej kundy pred nami. Otrokyňa z toho začala kričať rozkošou a tým dodala odvahu Jirkovi, ktorý zmotali uterák a začal jej s ním mlátiť cez zadok. Tom, veľký jedák, priniesol z kuchyne zvyšky nátierok a rozmazávalo je po jej chrbte, prsiach, bokoch, stehnách i zadočku. V zápätí je potom slízával a sťažoval si, že Pepa piču zaneřádil zubnou pastou a že si kvôli nemu nemôže pochutnať na tom najlepšom mäsíčku. Netrvalo dlho a vzrušenie nás opäť premohlo. Prvé bol tentoraz na rade Tom a ja som ho tam stčil hneď po ňom. Tom už musel byť zase pekne napumpovaný, pretože vnútri bolo poriadne mokro.


Počas necelej polhodinky sme sa všetci vystriedali, niektorí aj dvakrát, lenže potom zrazu na nás s väčšou silou doľahla skutočnosť, že už sú skoro štyri hodiny ráno, pomaly sme sa presunuli do obývačky a tam ospalo diskutovali. Niektorí z nás pri tom začínali zaspávať a krátko po štvrtej sa prvý zdvihol Jirka, zavolal taxík a odišiel. Nedlho po ňom sa zobrali aj ostatné a spoločne ma opustli.


Začal som rozostiela posteľ, keď v tom som si spomenul na slúžku, stále spútanú v kúpeľni. Rýchlo som jej šiel odviazať. Už chudák dievča aj zaspala a bolo celkom ťažké ju dostať do vane a umyť. Keď sa mi to konečne podarilo, odniesol som ju do spálne a uložil do postele.


Možno to bolo po tom všetkom divné, ale pripadalo by mi trápne si ľahnúť do postele vedľa tejto vlastne cudzie ženy a tak som si ustlal v obývačke.
Ráno sme si poriadne pospali, potom sme spoločne naraňajkovali, pekne si porozprávali a popoludní som jej odviezol domov. Samozrejme sme si dohovorili ďalšiu "akciu", ale o tom zase niekedy nabudúce.



autor: Honza Kolář



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>