Erotická poviedka

Prepadnutie v parku 2

Markéta, Jana a Květa ešte dlhú dobu toho spútaného chlapíka pozorovali. Videli, ako tá mladá vydesená dievča útočí a uteká. Než odišli, videli aj tú ženu, čo si s ním tak pekne pohrala. Vždy keď sa potom po tej noci zišli, skôr alebo neskôr prišla reč na tú noc a ako sa vtedy skvele bavili.


Nie je teda divu, že netrvalo dlho a od spomínanie nepozorovane prešli k plánovaniu ďalšie podobné akcie. naplánovali, že svoju obeť musí odchytiť na dostatočne frekventovanom mieste, aby tam nečakali celú noc. Na druhej strane vlastné akcie musia prebehnúť čo najďalej od cesty, aby ich nikto nevyrušil.



Plán to bol jednoduchý. Vo štvrtej ráno si počíhaly pri hlavnej ceste v Stromovke, neďaleko od miesta poslednej "akcie". Market , hneď pri ceste, vyhliadla obeť a dala mobilom správu ostatným. Jána, ďaleko od cesty na tmavom mieste, začala kričať o pomoc. Zabralo to, muž zastavil, chvíľu sa rozhliadal a potom odbočil z cesty a obozretne vyrazil za tým volaním.



Na vyhliadnutú mieste po ňom Jana s kvetmi skočili, dali mu vrece na hlavu, pritisol čelom k stromu a na druhej strane silného kmeňa mu spútali ruky. Kmeň bol tak silný, že ho muž len tak tak objal, takže bol pevne pritlačený k stromu a nemohol sa skoro ani pohnúť. Keď mu strhávali nohavice, ešte sa muž bránil a kopal na všetky strany, ale to už dobehla aj Market a tak nemal šancu. Keď boli nohavice aj slipy dole, pripútali mu okolo stromu i nohy. Pre istotu mu ešte pod vrece na hlave utiahli roubík, keby chcel kričať.



Market medzi tým za pomoci nožníc dáva dole z muža tričko, takže je tu behom chvíľky úplne nahý, len s bielym pláteným vrecom na hlave.



Jana k mužovi pristupuje zo zadu a hrubo mu strčí ruku medzi nohy a vytiahne scvrknutý penis z jeho úkrytu medzi mužovým bruchom a stromom, tak aby visel kolmo dole pozdĺž kmeňa. Pri tom, ako penis začal pulzovať a rast, sa pousmeje a veselo komentuje "No to sa pozrime, on sa tomu Chudáčik stavia, on ešte netuší, čo sa bude diať, on si snáď myslí, že si užije sex! "



Cez tie reči, alebo snáď práve pre ne penis tvrdnul viac a viac a začal sa pomaly šmýkať po drsnej kôre hore a miznúť pod stehnom. "Ale kdeže maličký? Si škaredý zlobivý chvost!" hnevala sa Jana, odlomil z neďalekého lieskového kríka prút, zrovnala penis zase dole a začala ho tým prútom bičovať. "Počkaj, toto nie je riešenie, vidíš , už zase zalejzá! "Prerušila ju Market. Z batohu, v ktorom mala výbavu na tento deň, vytiahla svorku s povrázkom. Svorku potom přicvakla muži na predkožku a na povrázok zavesila půlkilové závažia." Tak, vidíš, toto by ho malo udržať a kdyžtak máme ešte ďalšie svorky aj závažia, teraz môžeš pokračovať. "



Jana muža ešte hodnú chvíľu bičovala prútom nielen cez penis, ale aj cez zadok, stehná aj chrbát. Pri tom ani Květa neodolala, odlomil si druhý prút a pridala sa k Jane, takže ho teraz bičujú obe.


Market je chvíľu pozorovala a potom začala prehrabávať obsah batohu a niečo tam tvoriť.



Keď sa Jana s kvetmi vybláznili, až je od tej driny boleli ruky, Markéty vstala a sadla si k mužovi. Z batohu začala vyťahovať závažia na povrazcov a koženými remienkami ich začala pripevňovať . Prvé, remienok utiahli veľa pevne tesne pod žaluďom a zavesila na neho najväčší, trojkilové závažie. Chvíľu potom dráždila v dlani mužov vrecúško, aby sa uvoľnil a potom mu ďalšie remienok utiahli pod guľami. Na tento remienok potom zavesila kilové závažie. Potom vytiahla kefu na vlasy s kovovými hrotmi. Tým vždy niekoľkokrát prešla po celej dĺžke penisu a potom prudko udrela. Muž na hlas fučal a triasol sa, ale Jane sa to nezdalo dosť. Markéta jej pustila na svoje miesto a Jana si začala hrať s tými závažiami tak, že najprv závažia nadvihla a potom je zrazu pustila. Muž sebou zazmítal tlmene vykríkol do roubík. Na špičke penisu sa mu vzápätí objavila kvapôčka spermií. Jána ďalej púšťala závažia, niekedy všetky, niekedy len jedno z nich a postupne z čím ďalej väčšej výšky. Nakoniec zdvihla to trojkilové závažie kam až to išlo mužovi za chrbát a pustila ho. Muž sebou zazmítal viac, než predtým a vzápätí z jeho penisu začal vytekať prúd spermií. "Musíme ho poriadne vyžmýkať, aby si ďalšie mučenie už tak neužíval, takto to nemá cenu, keď sa mu to páči! "Povedala Květa, pristúpila k nemu, oprela sa podrážkou svoje tenisky o ten penis a poriadne niekoľkokrát pritlačila, kým neprestalo vytekať spermie.



Teraz mu Markéta pritisla na tvár handru s éterom a muž v okamihu zaspal. Spoločne ho odviazal a odvliekli k ceste. Tam ho položili na chrbát, nohami k ceste, za krovia tak, aby nebol z cesty vidieť. Nohy mu pripútali k lavičke pri ceste a ruky k stromom. Pod žaluďom mal stále utiahnutý ten remienok, takže k nemu teďka len priviazal dlhý povraz a ten potom natiahli až k ceste. To už sa muž pomaly preberal.



Toto miesto si vybrali preto, že tu bol výkop, cez ktorý sa muselo po lávke. Stačila len malá úprava a lávka sa s každým chodcom o pár centimetrov následne zošupol. A práve k tej lávke natiahli špagát, takže teraz, zakaždým keď niekto vstúpi na lávku, dôkladne to muži potiahne za penis. Aj hodina bol presne akurát, prvý raní vtáčatá už vyrazili po tejto ceste dole na električku a počas polhodiny tu bude celkom čulý ruch ľudí ponáhľajúcich sa do práce.



Ženy sedeli na lavičke obďaleč a bavili sa pri každom kolísaní lávky. vydržalo im to asi hodinu, než odišli a nechali muža vlastnému osudu. Ten tam ležal ešte asi dve hodiny, než zúrivé štekanie nejakého psíka prilákalo pomoc. < br />



autor: Honza Kolář



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>