Erotická poviedka

Milénium

Tento príbeh sa odohral na prelome rokov 1999 a 2000. Na oslavu Nového roka som pozvala svoju perfektnú kamarátku Janku ktorá tohto roku bude mať tiež 35 rokov ako aj ja.

To, že máme rovnaký vek nie je jediná vec ktorú máme spoločnú. Máme každá syna ktorým je 15 rokov. Ja mám Petra a Janka má Patrika. Sme slobodné matky a dokonca sme boli spoločne tehotné a rodili v tej istej pôrodnici. Tehotenstvo sme si užívali a bolo to pre nás obe prekrásne obdobie. Od pôrodu sme už nemali šťastie na tých pravých mužov. Samozrejme že na oslavu ktorá sa konala u nás doma prišiel aj Patrik. Chalani sa zatvorili na chvíľku do izby a mi s Jankou sme si sadli v obývačke prezerali fotky a popíjali drinky. Chlapci niekoľkokrát dobehli zobli si zo stola nejaké jedno hubky a zákusky vypili malinovku. Tajne si ale v kuchyni nalievali vaječný likér určite asi veľa takže sa za chvíľu rehotali na každej blbosti. My s Jankou sme už toho tiež niečo vypili a tak nám to ani nedošlo. Čo nám ale došlo bolo že sme sa začali baviť o sexe. V

yžalovali sme sa jedna druhej ako dlho sme už nemali žiadneho chlapa a aké strašné je mať sexuálne suchoty. Všimla som si že chalani nás nenápadne počúvajú schovaní za gaučom. Pošepla som to Janke. Tá na mňa žmurkla a začala rozprávať vymyslený príbeh: "predstav si čo som čítala. Nejaký 15 ročný chalan to vraj robil so svojou mamou. Ako sa tak milovali vzrušením mu zabudla povedať aby si dal pozor. Chlapec to do nej všetko vystriekal. Keď to cítila ako to do nej tečie pošepkala mu do ucha: ááách ááno budem opäť maminou a ty budeš ocinom. Práve si mi urobil dieťatko. A ona skutočne otehotnela." Pozrela som nenápadne na chalanov a tí počúvali s otvorenou pusou. Na kraťasoch už mali obaja riadnu hrču. "Och bože Janka našich chlapcov to vzrušilo. A mňa ten tvoj príbeh vzrušil tiež." "Zdá sa že už aj ja som vlhká a tečiem pri tej predstave že by som to robila s tvojim synom. To by bol neuveriteľný zážitok." Janka súhlasila , že si chlapcov vymeníme a zaškolíme ich do tajov sexu.

 Ako na povel sme sa z Jankou postavili a podišli k chalanom. "Poďte chlapci mamini vám chcú niečo ukázať." Chlapci s rozpakmi vstali. Vtedy sme zbadali ako im v nohaviciach stoja vtáky. Vzrušením sa mi triasli ruky. Chytila som Jankinho syna Patrika  za ruku a pritiahla bližšie k sebe. Rozopla som mu nohavice a pomali stiahla aj so slipmi na zem. Ticho sa prizeral. Janka sa odhodlala urobiť to isté s mojim synom Peťkom. Vtáky im krásne stáli obaja už mali ochlpenie. Potom sme sa s Jankou vyzliekli aj mi. Úplne donaha. Ja mám menšie prsia ako Janka. Mám ale väčšie bradavky . Kundičky máme husté chlpaté čierne. Sadli sme si pred chalanov na gauč a roztiahli nohy. Každá na jednej strane gauča.

"Poď bližšie Peťko pozri sa na Jankinu kundu." "Áno Patrik poď aj ty sa pozrieť na moju dierku. Pozri si ju úplne zblízka. Odtiaľ si vyšiel. Túži po tebe chce aby si do nej vošiel svojim vtáčikom. " "Teta ale ja neviem ako." Oponoval Patrik. "Hlupáčik strč do mňa svojho krásneho vtáčika." Chytila som mu ho do ruky, bol tvrdý, pekne hrubý a asi 13cm dlhý. Oprela som mu ho o vchod do kundičky a on poriadne pritlačil a vošiel do mňa. "Táák to je ono." Patrik ho začal do mňa zasúvať. Keď to Janka videla chytila Peťka za zadok a pritiahla si ho do lona. Strčil ho do nej ako po masle.

Začala slastne vzdychať nesmiernym vzrušením. Ja som tiež vzdychala. Chlapci nás začali milovať ako veľký milenci. Dnu von dnu von - bože ako dlho som to necítila. O to intenzívnejšie to bolo teraz. Ja s Jankiným synom a Janka s mojim synom. l5 ročný chlapci sú nepredstaviteľne výkonní v sexu. "Strč mi ho až do maternice Paťko. Chcem aby si sa do nej poriadne vysemenil chcem veľa tvojich spermií." "Och teta už to nevydržím" "Áno nezdržuj to a striekaj do mňa svoje panenské semeno. Oplodni ma Paťko. Urob mi bábätko. Vypusti to do  mňa." Patrik sa napol a do mojej nadržanej maternice začal striekať jeden prúd semena za druhým. "To je krása. Cítim ako ma oplodňuješ. Cítim ako do mňa vnikajú tvoje spermie." Bolo to šialené. Patrik sa na mne za tú noc urobil najmenej 5-6 x a  hneď po prieniku do mňa  začal striekať a než ho zo mňa vytiahol bez toho aby mu zvädol nastriekal spermie do mojej pošvy ešte dvakrát za sebou ! Kundu mi ošľahával tak prudkými prúdy svojho horkého spermatu, že som cítila ako sa horúce ihličky striekancov zabodávajú do rozpálených stien pošvy  niekde hlboko v mojej kunde. Moja kunda semeno vstrebávala ako vyprahla pôda vodu a rozkoš bola skoro neznesiteľná. Penis ktorý som v sebe držala zaborený až po guľky vo svojom prirodzení sa mu v zovretí mojej štrbinky veľmi silne šklbal a vystrekoval zo seba jednu dávku spermatu za druhou.

Nevydržala som to a sama som pritom mala niekoľko mimoriadne silných orgazmov za sebou pri ktorých som rozkošou skoro strácala  vedomie. Mysľou mi prebehla bláznivá myšlienka. "Berieš niečo?" opýtala som sa cez stony Janky. "Nie nič." "Ani ja neberiem žiadnu antikoncepciu. Menzes som mala pred troma týždňami." "Ja pred dvoma a vyzerá to, že sme plodné." Janka chytila Petra za zadok a potiahla ho čo najsilnejšie na seba. Peťo ticho zastonal a Janka mu slastne zašeptala do uška: "Aj ja chcem dieťatko striekaj to všetko do mňa. "Už striekam teta. Urobím Paťovi bračeka." "Áno urob mu bračeka alebo sestričku. Alebo urob dvojičky! Chcem mať veľké brucho. Počuješ ? Chcem nosiť vo svojom bruchu tvoje detičky. Budem pre teba rodiť deti. Chceš? Môžeš ma oplodňovať každý rok. Dobre?" "Áno teta Janka. Urobím ti každý rok jedno dieťatko." Pozrela som sa na Patrika. "Aj ja chcem aby si ma oplodňoval každý rok. Chcem byť neustále v inom stave. Chcem mať prsia plné materinského mlieka."

Dúfam, že otehotnieme Janka." "Dúfam aj ja. Už sa teším ako budeme rodiť." Takto sme si to potom s chlapcami rozdávali každú voľnú chvíľu a stále naplno. Chlapcov sme si každý piatok vymieňali alebo sme chodievali na spoločné víkendy kde Patrik  spával so mnou a Peter s Jankou.  Vždy sme sa začali milovať okolo ôsmej večer a premilovali sme skoro celú noc ale Patrik nemal dosť ani poobede a to som mala jeho spermie aj po  celej tvári vo vlasoch na krku a medzi prsiami skrátka skoro všade nehovoriac o dávkach ktoré mi striekal do pošvy a do pusy aj keď som to spočiatku nehltala pretože prúdy semena boli tak silné, že som sa pri tom zakuckávala až dusila. Až po prvých číslach keď bol tlak menší vychutnávala som na jazyku jeho mladé orechovo voniace spermie. Končili sme až okolo štvrtej ráno a já som bola "dobitá" k nepoznaniu.

Patrik podával výkon akého je sotva schopný nejaký dospelý muž a ja som sa zmietala v orgazmoch o akých sa mi v živote ani nesnilo. Patrik ma dokázal vydráždiť ešte viac a keď to do mňa striekal tak som toľko slasti už neuniesla a upadala som do krátkych stavov bez tiaže a bezvedomia. Vyskúšali sme všetky možné i nemožné polohy. Chvíľu som bola na ňom ja chvíľu zase Patrik na mne. Súložili sme z predu, zo zadu, z boku, do úst, medzi prsia, skrátka ako sa dalo. Cucala som mu penis takou náruživosťou akou mi cucal on poštevák a olizoval kundu po celej dĺžke. Cucfleky som mala na krku, na prsiach, na stehnách. Kunda mi priam horela a Patrik ma mrdal, mrdal a mrdal. Môj nádherný milenec bol k neuťahaniu a boli to tie najkrajšie víkendy aké sme kedy zažili. Keď sme skončili povedal mi, že som tá najkrajšia ženská na svete a že si ani vo sne nepredstavoval, že milovanie so mnou môže byť tak krásne. Samozrejme sme s Jankou otehotneli a teraz sme v deviatom mesiaci. Chlapci sa už na svoje deti tešia a mi sa zas tešíme ako nás opäť naplnia semenom a oplodnia.



autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>