Erotická poviedka

Nevesta Mirka 2 - ona

Ani neviem kedy to začalo.... Po tom, ako môj manžel začal chodiť na služobné cesty a dlhé týždne som bola bez neho, čoraz viac a naliehavejšie mi chýbal sex. Samozrejme, že som to riešila po svojom. Robievala som si to sama tak, ako som najlepšie vedela, ale chýbalo mi pri tom viac súkromia a hlavne dotyky niekoho iného. Večer keď išli svokrovci spať som si aj ja ľahla v našej izbičke pod perinu, stiahla som si pyžamové nohavice pod zadok a prstami som si dráždila svoju pičku až k vyvrcholeniu. Aby som to ticha bytu nevydala zvuk a neprezradila svoje aktivity, ku koncu som tvár zaborila do vankúša. Takto som si pomáhala prekonať dlhé chvíle čakania na skutočný styk s mojim manželom, ktorý mi chýbal čím ďalej tým viac.

V určitých častiach dňa som bývala so svojim svokrom v byte sama. On pracoval doma a ja som chodila na poobedné, alebo nočné a preto sme sa často a radi rozprávali o všetkom možnom. Bol výborný poslucháč, vždy milý a nápomocný. Bol mojou spriaznenou dušou. Po nejakom čase som po očku postrehla, že sa na mňa díva tak nejako zasnene, s úsmevom, milo, možno v jeho pohľade bolo aj niečo zo zmyselnosti, neviem. Z nedostatku sexu mi asi trochu hrabalo a videla som všetko, čo sa mi zazdalo. Dokonca sa mi s ním snívali aj erotické sny a ráno som sa zobudila tak vzrušená, že som svoju nabitú sexuálnu energiu musela ukojiť len orgazmom. Začala som sa na neho pozerať akoby inak. Bol v najlepších rokoch, športová postava, silné, svalnaté paže, príjemne voňal. Môj pohľad mi niekedy padol aj do jeho rozkroku. Bol tam asi slušne vybavený a moju predstavivosť to len podnieťovalo k ďalšiemu fantazírovaniu.

To, čo som si však po čase uvedomila bolo, že jeho záujem o mňa sa menil a myslím si, že sa na mňa začal pozerať ako na ženu. Postrehla som, že sa mi díva do výstrihu, periférne som vnímala, že vyhľadáva možnosť, ako môže zahliadnúť viac, ako je slušné. Overila som si to opakovane tak, že som si naschvál nedala podprsenku a zostala som dlhšie v polohe, aby mal do výstrihu dobrý výhľad. Svokor neuhol gentlemansky pohľadom tak, ako by sa patrilo a prirodzene očakávalo, práve naopak, fascinovane civel, hoci ani neviem čo, a či vôbec niečo videl. Bola som z toho najprv pobavená, neskôr ma to začalo vzrušovať. Priam som cítila, ako ma pohľadom vyzlieka a snaží sa vidieť všetko, čo som mu ochotná ukázať. Bála som sa, že odhalí moje plánované provokácie, ale už som s tým nevedela prestať. Moje hormóny a zmysly, ktoré boli pri nedostatku sexu aktivované do plných obrátok sa poháňali k ďalším a ďalším konaniam. Po určitej dobe mi stačilo len aby som ho videla, ako mi hľadí na zadok, alebo do výstrihu a vzrušila som sa natoľko, že by som snáď bola ľahkou obeťou mimomanželského styku. Zákonite som toto vzrušenie ventilovala masturbáciou. Bola rýchla, intenzívna. Stačilo zatvoriť dvere na izbe a do minúty som bola hotová, udýchaná a uvoľnená. Plná energie a života.

Stalo sa však to, čo som neplánovala, hoci stupňovanie provokácie a nutkanie pokračovať v týchto hrách ma hnali ďalej a ďalej posúvať hranice za ktoré by som za iných okolností nikdy nezašla. Po dlhých mesiacoch mojich provokácií som si všimla a uvedomila, že svokor má pri kradmom pohľade na mňa skutočnú erekciu. Bolo to bláznivé a vzrušujúce zároveň. Neviem čo som si myslela a kam som chcela zájsť, ale raz som ho mojimi predklonmi vyprovokovala tak, že mu jeho stoporený penis začal robiť škvrnu na teplákoch. To som sa tak vybičovala vzrušením, že cestou do svojej izby pri trení stehien pri chôdzi som sa urobila pred dverami a ledva som stihla za sebou zatvoriť dvere, aby som mohla udýchať svoj orgazmus a neodhalila sa. Na šťastie bol svokor zamestnaný svojim problémom a môj si nevšimol. Takto plynuli dlhé týždne. Jedno skoré dopoludnie sa to však všetko zmenilo.

Zobudila som sa po nočnej na taký erotický sen, že ho stačilo len sfilmovať. Bol natoľko reálny a zmyselný, že som sa zobudila celá vlhká. Možno stačilo len málo a mám svoje vytúžené uspokojenie. No rozhodla som sa, že ešte trochu vydržím. Počula som svokra, ako chodí po kuchyni a snaží sa, aby ma nezobudil. Vyšla som z izby taká, aká som sa prebrala, pozdravili sme sa a išla som si dať sprchu. Potrebovala som sa osviežiť a prebrať. V hlave mi leteli spomienky na ten sen a medzi nohami mi preskakovali iskričky vzrušenia, že som si bola priam istá, že to dlho nevydržím. Bokom oka som registrovala svokrove pohľady. Bol taký milý, zdržanlivý a napriek tomu hltal očami moje telo a erekcia, ktorá mu v poslednom čase trhala nohavice sa nedala nevšimnúť. Bola som z toho vzrušená, ale z celej situácie ktorú som nechtiac vystupňovala som sa musela stále uchechtávať. Ešte som skackavým krokom prešla popred neho tak, aby sa mi moje voľné prsia nezbedne ponatriasali a vbehla som do kúpeľne. Taká som bola vzrušená, že som nedokázala úplne triezvo rozmýšľať a možno som si aj priala, aby sa viac osmelil a niečo urobil. Nič konkrétne som v hlave nemala, len také erotické predstavy typu, ...čo keby...

Nezamkla som za sebou dvere, veď sme boli v byte len my dvaja a ja som mu aj povedala, že sa idem sprchovať, tak mi to prišlo zbytočné. A možno som mu chcela dať možnosť,..neviem. Za dverami som bleskovo zo seba zhodila pyžamu a vbehla do sprchy. Pustila som na seba prúd horúcej vody a užívala som si blaženosť dotyku striekajúcich kvapiek, ktoré mi stekali z tváre cez prsia, brucho, lono na nohy a na zem. Všetko zo mňa razom odpadlo, ťarcha, únava, všetko. Len zmyselný, čistý pocit uvoľnenia. Otvorila som oči a vzala som sprchovú ružicu zo steny aby som si prúdom vody zohriala aj kríže a chrbát a so zatvorenými očami som si užívala príjemné dotyky vody. Svoje okolie som nevnímala. Blažený, iskrivý pocit som vnímala aj vo svojom rozkroku. Prúd vody som si nasmerovala najprv na kolená a jemne som stúpala vyššie a vyššie, akoby ma hladil niekto cudzí a smeroval na moju buchtičku. Rýchlo som prešla s prúdom na druhú nohu a len letmo a okrajovo som zasiahla po ceste svoj rozkrok. Dosť na to, aby mnou preskočila vlna rozkoše vyvolaná krátkym dráždením a odopretím ďalšieho. A znovu po ďalšej nohe smerom hore a krátky prúd na svoju buchtičku. V tomto momente som pochopila, že cesty späť niet a že elektrické výboje ktoré mi z nej vysielajú do podbruška silné vybrácie velia mozgu aby som pokračovala a dosiahla vytúžené vyvrcholenie tu a teraz. Nasmerovala som si teda prúd vody priamo do svojho rozkroku a roztriasla som sa v stupňujúcom vzrušení. Ostatné som už robila automaticky, koordináciu pohybov za mňa prevzala moja pička. Stratila som rovnováhu a mierne som pootvorila oči, aby som sa ešte na chvíľu zorientovala. A vtedy som si ho všimla. Svokor sedel na vani, v ruke držal svoj stoporený penis, malými pohybmi sa dráždil a uprene sa pozeral na mňa. Zatvorila som oči a v hlave mi rýchlosťou blesku prechádzali všetky moje erotické predstavy a pohľad na jeho vztýčený penis s ružovým žaluďom mi podlamoval kolená.

Bizardnosť celej situácie mi vtedy nepripadala až taká podstatná. Bolo to vysnívané, neskutočne zmyselné, živočíšne a vzrušujúce divadlo a mňa ani nenapadlo aby som prestala. Práve naopak, bola som hnaná stále väčším a väčším vzrušením, roztiahla som nohy tak, aby moju buchtičku videl ešte lepšie a prúd vody som si nasmerovala priamo na svoj klitoris a pyšteky. Cez prižmúrený pohľad som skontrolovala, ako ho táto poloha zaujala a keď som zistila, že bol skoro nosom nalepený na sklo kútu, podlomili sa mi nohy a zviezla som sa k zemi a začala som z posledných síl pred orgazmom jazdiť na prúde striekajúcej vody. Bože, ako by som teraz potrebovala cítiť vyplnenie mojich útrob, dotyky muža v náručí... Na okamih som na tele zacítila chlad vzduchu prúdiaci cez otvorené dvere a dotyk jeho ruky na mojej pičke. Božééééééé, to som potrebovala, obrovský orgazmus preletel mojimi útrobami, prudkosť a intenzita mi vrazila nakumulovanú sexuálnu energiu do podbruška a krížov, vyrazila dych a nedovolila mi nadýchniť sa. Všetka krv sa mi navalila do hlavy, ohlušila zvuk a stratila som vedomie. V agónii som na svokra ešte vytreštila oči, aby som sa uistila, že sa mi to nesníva a potom som opustila svoje telo, ktorého mozog zabezpečoval okrem slasti len základné životné funkcie. Striedavo som chcela aby to nikdy neprestalo a chvíľami aspoň malý oddych medzi sťahmi vagíny na načerpanie potrebného vzduchu do pľúc. Vôbec neviem kedy a ako sa dostali jeho prsty do mňa, ale toto som si len slastne vychutnávala tak, ako jeho hladenie na svojej pičke, keď mi roztieral všetky šťavičky po buchtičke. Precitla som v okamihu, keď som kľačala v sprche so svokrovou rukou zovretou medzi nohami a malátne som sa snažila udržať rovnováhu. Stále ma hladil po rozdráždených pyštekoch a spôsoboval mi elektrizujúce slastné pocity po celom tele. Zrazu som ucítila, ako ma ochraniteľsky uchopili pod pazuchy jeho silné paže a pomohli mi postaviť sa. Razom sa mi upravil krvný obeh, mozog sa mi pustil z núdzového režimu do normálu a na chvíľu ma prepadla mierna obava a pocit hanblivosti a zmätku. Ale len do okamihu,keď som si uvedomila že stojím úplne nahá v jeho objatí, šťastná a dojatá z prežitého ukojenia mojich živočíšnych pudov a na moje podbruško sa tlačí jeho tvrdý stoporený penis.

Bola som v tej chvíli taká vďačná, oddaná, prítulná a potrebovala som byť ľúbená a objímaná, že som ako malé roztopašné dievčatko na svokra vyskočila, objala som ho rukami a nohami ako kliešť a tohto objatia som nebola ochotná vzdať sa niekoľko hodín. Nemala som chuť nič hovoriť, ani robiť, len sa takto objímať a cítiť blízkosť tela muža, ktorý bol príčinou môjho uspokojenia. Moje telo ma však podviedlo ako už mnohokrát. Moja roztiahnutá pička a vydráždené pyšteky sa letmo dotkli žaluďa jeho stoporeného penisu a nebolo cesty späť. Mozog vyhodnotil tento signál ako podnet k spojeniu a jeho emocionálne a morálne centrum s tým súhlasilo, dokonca na chvíľu kalkulovalo s vhodnosťou odvďačenia a vrátenia rozkoše druhej strane, to však možno len na malú chvíľu. Následne úplne egoisticky si moje ženské telo potrebovalo dožičiť pocit plnosti intímnych miest, ktorým to bolo dlhú dobu odopierané a moje ruky automaticky uvolnili svoje zovretie okolo krku a narazili pičku na dozar na jeho kolík. Chvíľu ma ako malé dievčatko len objímal a držal v tomto spojení v náručí až sa rozhodol, že ma odnesie niekam, kde ma skutočne poriadne pokefuje. Chudák svokor to však nezvládol, zrejme bol aj on pod vplyvom nečakaného erotického zážitku a nášho sexuálneho spojenia natoľko vzrušený, že na urobil priamo do mňa o čom som ja v tom čase nemala absolútne tušenie lebo na sebe nedal nič znať. Zvalil sa somnou priamo v kuchyni na podlahu a začal do mňa prudko vrážať. Chcela som prevziať nad tým kontrolu a preto som sa s ním pretočila. Na moje prekvapenie som zistila, že svokor sa do mňa vystriekal, čo som určite nečakala a ani nechcela, lebo nepoužívam žiadnu ochranu. V tej eufórii sa mi to zdalo veľmi komické a aj som sa na tom dobre zabávala. V mojej pičky mi neustále vytekalo jeho semeno plné spermií a ja som si bola v tom čase prim istá, že z toho bude veľký problém.

Ale našťastie som sa mýlila. Od vtedy uplynulo 6 mesiacov a presne tak dlho som tehotná a šťastná. Môjmu manželovi som nič nepovedala a ani sa nechystám. Svokor je na mňa ešte lepší ako bol a tiež sa nikomu nechystá nič povedať. Môj syn bude mať v živote dvoch verných a oddaných ochrancov do konca ich života. A ja mám pri seba milého a úžastného manžela, výborného milenca a jeho otca, ktorý zdvorilo, vždy slušne a otcovsky ochraniteľsky čaká, kým mu iniciatívne dám zvolenie na naše sexuálne spojenie. Rada a užívačne mu sem-tam splním jeho sexuálne túžby a nechám ho nabažiť mladého ženského tela. Niekedy ho zase hravo a úmyselne vyprovokujem k styku, hlavne keď na ňom vidím, že je nervózny, hoci mi ani náznakom nikdy nič nepovedal.. Pri tom mu hravo a detsky len tak podržím, nastavím mu svoju pičku a zväčšené kozičky a nechám, aby sa do mňa vystriekal. Chudák otec, urobí sa na mne vždy do jednej minúty, ani ma nestihne poriadne rozparádiť. Nevedí, baví ma to robiť mu dobre. Budem však musieť vymyslieť niečo pestrejšie. Možno Vám o tom dám vedieť, uvidím....



autor: bublifuk



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>