Erotická poviedka

Striekačka na chate

Chcem sa podeliť o jednu zaujímavú príhodu čo sa mi stala s mojou bývalkou. Boli sme na víkend na chate kamarát oslavoval narodeniny. Chata prebiehala ako vždy poriadne sa pilo, bavilo hralo spoločenské hry. Na chate nas bolo osem. Z toho dve baby a šesť chalanov. Prvú noc sme pili dorána tancovalo sa spievalo pár ludí už išlo po tom návale alkoholu spať. Zostali sme dole štyria chalani respektíve päť a jedna baba. V podstate jeden chalan a baba boli pár už 7 rokov volali sa Rado a Karolína. Rado bol z nás najviac opitý a bolo vidieť že už dlho nevydrží. Jeho priateľka ale bola pri chuti spievala tancovala skákala a ďalej pila. Po pol hodine Rado zaspal rovno v spoločesnekj miestnosti tak tvrdo že sme ho pokreslili po tvári na nič nereagoval. Jeho priateľka Karolína sa riadne odviazala tancovala s každým z nás, bola to vysoká štíhla celkom pekná baba. Po nejakom čase som vyšiel na vzduch lebo mi bolo horúco trošku som sa poprechádzal okolo chaty, popremýšlal čo by sa asi dialo keby Karolína chcela šukať s niekym či by sa niečo udialo keď jej priateľ Rado bol mimo a predsa poznali sme sa všetci už dosť dlho.

Už mi bola dosť zima takže som išiel dnu do chaty do spoločenskej miestnosti. Keď som otvoril dvere neveril som vlastnym očiam čo sa deje. Karolína bola na stole pod ňou bol kamarát Marián, zozadu bol kamarát Daniel a v puse mala kamráta Vila. To čo mi preblislo hlavou sa naozaj dialo, a dokonca ju mrdali všetci. Zostal som stáť vo dverách a pozerať bez slov, keď si ma všimli tak nachvílu zastavili a Karolína vraví, poď sa pridať k nám na teba mám tiež celý večer chuť. Začal som koktať a Jaaa no ja neviem a Karolína hneď vraví poooď priatelka sa nič nedozvie môžes si vybrať kam ho daš. Podišiel som bližšie stiahol gate a Karolína ma začala spolu s Vilom honiť, Marián a Daniel ju naďalej mrdali.

Daniel začal hlasno vzdychať a striekať do jej prdelky. Mal ho pomerne malý takže vklzol tam hneď.

Marián mrdal ako blázon mal očividne výdrž. Ochvílu sa vystriekal aj Vilo rovno na Karloinine prsia. Karolína sa mi začala viac venovať, začala ma hlboko fajčiť. Po chvíli sa somnou Marián vymenil a vysemenil sa jej do úst, dal jej poriadnu dávku semena. Karolínu som otočil zozadu a zaboril sa do jej riťky, vklzol mi tam hladko, keďže mala anal celý od Danielovho semena. Mrdal som ju len to tak mľaskalo, kámoši si na nás honili. Dlho netrvalo a striekal som do nej plnú dávku teplého semena.

Vybral som ho von, Karolína mi ho ešte olízala a čupla si na stole a z dierky jej stekalo semienko. Vilo a Daniel sa pri tom ešte raz urobili.

Po tom všetkom sme sa obliekli a pili ďalej. Ďalší deň sme počuli vzdychy z Radovej a Karolininej izby ta mrška ešte nemala zjavne dosť. Svojho vtáka po nás všetkých v nej nakoniec ohrial aj jej priatel. Ďalší deň všetci spokojný vyprázdneny až na Michala ktorý prvý išiel spať, sme sa zabávali a pili ďalej.

Ku večeru mi prišla na chatu priatelka Jana. Hrali sme vadi nevadi, pravda odvaha a podobné hry, každy bol zrejme z toho riadne nadržaný. Priatelka chcela dobehnúť čo prvú noc zameškala a tak na jej pomery celkom dosť popíjala.

Okolo polnoci sme sa rozdelili. Priatelka vravela že sa necíti dobre že pôjde spať, tak som išiel s ňou aspoň nachvílu kým zaspí. Zvyšok partie išiel do spoločenskej miestnosti.

Asi po pol hodine som sa zodvihol od priatelky a išiel za ostatnými. Dole všetko prebiehalo v pohode nik nebol ani tak opitý ako deň predtým. Nejak som sa pri tancovaní zapotil a tak som išiel do sprchy.

Chcel som ísť pre uterák do izby k priatelke no započul som zvuky, svietila sa lampa a dvere boli mierne pootvorené. Nazrel som potichúčky dnu a uvidel ako priatelka kľací na zemi, ďalej som veľmi nevidel. Tak som uplne potichúčky posunul dvere. Zostal som v šoku Jana moja priatelka vášnivo fajčila Michala. Brala si ho úplne až po koreň doslova ho hltala. Nevedel som čo mám robiť, ale dole mi to tvrdlo nechápal som to. Zostal som za dverami a pozeral čo bude ďalej. Po chvíly sa vymenili. Priatelka si lahla na chrbat a do široka roztiahla nohy, Michal ju začal lízať pekne obe dierky. Jana krásne vzdychala, A Michal ho mal riadne tvrdy pri tom ako ju lízal. Jana pochvíly celá vzrušená obrátila Michala na chrbát a začala mu lízať gule a dokonca prešla jazykom aj po jeho dierke. Vzrušeny som bol strašne tak som si ho začal honiť.

Michal následne prevzal iniciatívu a začal moju priatelku mrdať od zadu ako nejaku suku, Tvrdo a rýchlo. Potom som videl čo som nečakal, navrhol jej anal a ona súhlasila, ja som to s ňou nikdy nemal do riťky. Priatelka mu naplula na vtáka a Michal ho pomaly začal tlačiť do jej fajnej riťky. Vklzol dnu a prirážal ako kôň. Keď to naňho prišlo vytiahol ho z jej riťky a dal jej ho rovno do pusy aj s celou dávkou semena, bolo toho tolko že jej to začalo vytekať z úst na zem. Zvyšok čo mala v ústach si pekne vychutnala a zjedla. Ja som v tom vzrušení vystriekal všetko na zem pred dvere našej izby.

Po hodine som prišiel pre uterák už bola sama spala alebo sa robila že spí. Ľahol som si k nej kým pôjdem do sprchy. Ako vždy zozadu som sa jej vtákom nalepil na zadoček. Chytila mi ho do ruky a povedala že ma chuť. Tak som sa nebránil, vyzliekli sme sa o začala mi ho honiť, strašne som mal chuť na fajku tak som jej povedal či ho nezoberie do pusy. No ona nato najprv ty potom ja. Začala ma bozkať cítil som z jej úst jazyka ešte Michalove semeno, keďže si ho ešte hodinu dozadu vychutnávala.

Potom som ju začal lízať. Následne ma obrátila pár krát zobrala mojho vtáka do pusy a nasadla naňho.

Jazdila na mne ako šialená, po tom alkohole som mal celko mdobru výdrž, tak som zmenil polohu a začal ju mrdať odzadu. Semeno som jej vystriekal na zadoček a išiel do sprchy. Nejako som sa prebral a zbehol ešte dole. Dosť som vypil a tak som sa okolo 5 ráno vybral na izbu. Spadol do postele a zrazu sa obzriem priatelka nikde. Vysbehol som von z izby a nazrel vedla kde mali Marián, Daniel a Vilo izbu. Všetci boli uplne nahý, Vilo lezal na posteli zrejme vytuhol. Moja priatelka na štyroch prednou Marián ktorého fajčila a zanou Daniel ktorý ju mrdal tentokrát do kundičky. Asi som prišiel nakoniec mrdačky lebo Marián jej vystriekol všetko na tvár a Daniel dnu do jej kundičky. To ma zaskočilo.

Pobral som sa spať no vták mi zase stál, chvílu nato prišla praitelka a vraví bola som ešte na wcku nebolo mi dobre. Ľahla si vedľa mňa a nechtiac zavadila o mojho tvrdého vtáka. A vraví tebe už zase stojí? Tak to tak nenecháme. Začala ma honiť a potom aj fajkať už som skoro bol ked povedala no tak a teraz ma trošku uspokoj ty, poď mi ju trošku polízať. Hneď mi prebehlo pred očami ako ju len 15 minút dozadu Daniel naplnil semenom a ona chce aby som ju lízal. Zasekol som sa. A priatelka vraví tak čo je zatlačila mi hlavu medzi nohy a ja som začal lízať Danielove semeno z priatelkinej kundičky. Zjavne sa vobec neutrela bolo ho tam riadne cítiť. No nejak som to ustál a vylízal ju. Vedela čo robí a strašne ju to asi vzrušilo začala tiecť keď videla že z nej lížem kamarátove semeno. Zato som si ale zobral čo mi patrí. Hneď ako som skončil svoju robotu obratil som ju a začal sa jej tlačiť do riťky chcel som si dať so svojou priatelkou prvy krat analik ako ho mal predomnou moj kamos Michal. Prekvapilo ju to len sa zmohla na to povedat co robis, a uz som bol na pol dnu. Nevydržal som dlho a vystriekal sa jej do riťky. Potom sme rýchlo zaspali.

Ďalší deň, to bolo zvláštne, keď som vedel že skoro každý mal moju priateľku a že skoro každý na chate sa na nu vystriekal. No čo už ja som si užil tiež dosť.



autor: Adam



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>