Erotická poviedka

Marhule I

S Aničkou sa poznáme dlho, od základnej školy, ale nikdy medzi nami nebolo. Býva s manželom v dome po svojej starej mame na dedine, ktorý zdedila.

Jeden piatok večer mi volala, že má problém - v záhrade má bohatú úrodu marhúľ a priateľ je celé leto v Anglicku na nejakej stáži. Či by som jej teda neprišiel jej pomôcť ich pozbierať. Nemohol som neodmietnuť...

Ráno som sa teda vybral k nej. Cestoval som osobným vlakom z nášho mesta, cesta mi zabrala asi hodinu a pol. Zbierali sme až do obeda, potom sa najedli a asi dve hodiny si pospali v záhrade pod košatým orechom, pretože bolo dosť horúce popoludnie.  Potom sme pokračovali v zbere až do večera. Úroda bola skutočne bohatá.

Po večeri sme sa dlho rozprávali o všetkom možnom. Potom sa Anička išla vykúpať a keď sa vrátila krásna v župane, išiel som do kúpeľne pre zmenu ja. Po kúpeli sme sedeli v obývačke a pozerali chvíľku nejaký nemecký film. Nebola to žiadna erotika, ale boli v ňom dosť vzrušujúce scény. Keď film skončil, rozhodli sme sa, že si pôjdeme ľahnúť.

Anička povedala, že práve rekonštruuje spálňu a spýtala sa, či mi nebude vadiť, ak mi ustelie v obývačke na rozkladacom gauči. Ona bude spať na sedačke. Ako povedala, tak sa i stalo. Priniesla posteľné plachty a deky, v noci bolo stále teplo. Ľahol som si na gauč a videl, ako si ona rozkladá sedačku, stelie a prikrýva sa dekou. Potom zhasla nočnú lampu, ktorú si priniesla predtým a položila vedľa sedačky. Keďže sme si pospali dobre popoludní, nedarilo sa nám zaspať. Pokračovali sme v rozhovore o filme, na ktorý sme sa pozerali a so smiechom komentovali niektoré scény. Po chvíľke som sa spýtal, či by som mohol prísť k nej, bude sa nám tak ľahšie rozprávať.  Súhlasila. Sedačka bola obrovská, takže sme sa na ňu pohodlne obaja vošli.

Po chvíľke som vsunul ruku pod deku a našiel jej ruku. Bola teplá a prekvapilo ma, že Anička ma neodstrčila a nechala svoju ruku v mojej dlani. Po chvíľke som jej ruku pustil, nabral odvahu a začal hľadať jej (ľavý) prsník. Bol pekne pružný a na jeho vrchole som objavil tvrdý púčik jej bradavky. Pekne ma to vzrušilo a začal som cítiť, že sa dáva do pohybu môj vtáčik. Zo začiatku do neho začala prúdiť krv a potom sa odpútal od môjho rozkroku a vztýčil. Začal sa meniť na pekne rozkokošeného vtáka.

Potom som presunul ruku na druhú stranu jej ňadier, aby som zistil, aká je situácia tam. Anička ani nehlesla. Vzal som jej druhú bradavku medzi prsty a trošku sa s ňou hral. Ucítil som, že predkožka skĺzla cez môj žaluď, ktorý sa tak musel úplne odhaliť. Súčasne som ucítil, že môj vták začína plakať slzami rozkoše. Presunul som ruku z pŕs nižšie, až som našiel misku pupčeka a zakrúžil prstami párkrát okolo nej. Zastavil som sa váhal, či mám pokračovať v tejto rozkošnej hre. Naraz sa ozvalo jemné zašepkanie - "čo váhaš, pokračuj, prosím ťa, keď už si začal."

S radosťou som  teda pokračoval v rozrobenom diele .. Posunul som ruku ešte nižšie a ucítil pod prstami chĺpky jej venušinho pahorku. Pohladil som jemne prstami niekoľko krát tento koberček a spustil prsty ešte nižšie, až som tam objavil ukrytý stvrdnutý "hrášok". Keď som sa ho nešetrne dotkol, ozval sa jemný vzdych. Chvíľku som sa s "hráškom" už opatrne hral, jemne naň tlačil ukazováčikom, potom krúžil okolo neho a tak na striedačku. Potom som dal prst medzi veľké a malé pysky ohanbia a jemne kĺzal medzi nimi. Boli vlhké, ale zdalo sa mi, že je to len od potu na mojich prstoch. Potom som vzal medzi prsty malé pysky ohanbia. Cítil som ich jemnú kožičku, pripomínajúcu kožičku vrecúška s mojimi guľkami. Vzdychy, ktoré sa stávali čoraz sladšími a čoraz častejšie prichádzali do mojich uší ma presviedčali, že dievča vedľa mňa si tú jemnú hru užíva.

Nakoniec som umiestnil svoje prsty dole, kde sa pysky rozdeľujú - ku vchodu do pošvy. Klzkú vlhkosť teplého slizu, ktorý som ucítil medzi prstami ma presvedčila, že Anička je pripravená na pokračovanie hry...



autor: Milan



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>